33350 ye gelirse bi kısımd aha long yapıcam :)
Printable View
33350 ye gelirse bi kısımd aha long yapıcam :)
Longların yarısı 33.5'de kapatıldı ve stoploss breakeven'a konuldu. Son verdiğim grafikteki iv tepesinin aşılması yükselişin devamı getirir. Para çıkışının giderek artması, bence olumsuz.
[QUOTE=bgungor68;79100]HEEEY PY,, bütün gücün bu kadar mı? Takatin kalmamış senin.. Wall st. süprüntüsü senii :). Shortlara kardeş geldi sayende..[/QUOTE]
Kızdırma adamı HSBCdekielri devreye sokarlar sonra .dng
dün dediğim olay iiçiin bugun bence cok uygun dowda dünkü felaket veriyi bugun fiyatlıcaklar bugunde çok iyi veri geldi oradada uzuncuları bugece indirirler hemde haftasonu riski almak istemeyenler olucaktır o yuzden dow bugece saglam - yapar..
umarım yanılmam tavsiye değildir tamamenn DUYGUSAL :)
[QUOTE=mersiyk;79104]33350 ye gelirse bi kısımd aha long yapıcam :)[/QUOTE]
33425e kadar veriyorlar acele etmesen de olur. Ama gıdımsa gıdımsa bir şey fark etmez.
Sayin mersiyk,
siz longluyorsunuz ben satiyoyorum.
Bu 2 oldu ayni kademelerde karsilastik.
[quote=Dantes;79088]fdow boga oldu biraz once.(15.10) biz hala ayiyiz ama gelisme var haliyle[/quote]
500 puanlik artis oldu yazdiktan sonra. dun surekli yazmistim trend durumunu demekki kimse onemsemedi. ama gayet guzel calisiyor. bugun 9 islemden sadece biri hatali idi.
fdow boga bizi boga yapmak icin ugrasiyorlar bakalim galip gelip ayilari ormana gondereceklermi tabi sag kalanlari
Haftayi 34.000 e yakin kapatirsak (Ben az kazanmis olacagim amma) grafikler cok guzel olacak.
tam zamanında tüymüşüz be...yoksa eldeki karlar buhar olacakmış...
aman diyim...
[QUOTE=bikmisbroker;79109]Sayin mersiyk,
siz longluyorsunuz ben satiyoyorum.
Bu 2 oldu ayni kademelerde karsilastik.[/QUOTE]
sn babo 5 dakikalık sistemime gore long yaptım short sinyal gelene kadar longum artık .heyk
Takip sayısına geliyor kırılırsa longlıyacam...,
Ama ordan döner belki....