-
[quote=Astatin;197861]Bollingerin altına geçmiş ptesi fiyat... bence cılız bir tepki olarak sürüyor bu...ama bence...bir de atayım; kapanış bol band üzeri olur..bu hafta en geç ptesi EMA(112) aşağı kırılır...cenaze namazı en geç salı ikindi namazı ile kılınır...perşembe helvasını yerik
[IMG]http://i47.tinypic.com/14ad1ep.png[/IMG][/quote]
Kapanış sonrası hali..Kapanış EMA(7) üzerinde olmadığı sürece, EMA(112) nin aşağı kırılma ve traşlı boğa devrinin sonunun gelme ihtimali yüksek...
[IMG]http://i49.tinypic.com/10o43ue.png[/IMG]
-
Dest-i İzdivaçta şok :::
[url]http://videonuz.ensonhaber.com/izle/desti-izdivacta-lezbiyen-talip[/url]
-
[quote=enorton;198516]Vay be dokunulmazlara dokunmuşsun hocam, üstatlar eleştirilir mi :)[/quote]
You can touch this, :..::..:
dokundu abiye ,
şahsiyetine, kişiliğine asla kötü bir şey demem çok iyi bir insanda olabilir,
ama sistem dediği kısa farla yağmurda ıssız yolda gitmeye benziyor.
-
[quote=enorton;198514]Antalyaspor'u tebrik ediyorum :)[/quote]
ben hem tebrik hem teşekkür ediyorum .brv
-
[quote=Astatin;193577]Bugün Futurist bir tablomuz var... Adı " En iyi ihtimal".dng...."En Kötü İhtimal" isimli sıradaki tabloyu daha sonra yayınlayacağız.
[IMG]http://i48.tinypic.com/2ce2edy.png[/IMG][/quote]
[quote=Astatin;193578]Bu da "en kötü ihtimal"...Tablolarda sadece şu an itibariyle öngörülebilen gelişmelerin seyir yönüne bağlı olarak (seçim ekonomisi nedneiyle gevşeyen kamu maliyesi, en kötü senaryodaki gap -olası bir kapatma davası-...) serbest çalışılmıştır...İki durumda da IMF işinin yatmış olduğu yada yatmaya yakın bir şekilde sonuçlandığı varsayılmıştır...Yatırım tavsiyesi değildir hatta batırım tavsiyesi bile olabilir..Analiz falan bile değil, taplolardır..teprik ederim:..:
[IMG]http://i46.tinypic.com/w2n7tk.png[/IMG][/quote]
[IMG]http://i49.tinypic.com/10o43ue.png[/IMG]
31/01 Tarihli futurist çalışmalar.Güncel graf ile.:D Tablolar 112 EMA kırılacak diyor.. Kırılırsa tablolaro teprik ederim. Kırılmazsa kimse hatırlamaz bende hatırlatmam..ehuheueue..yahu 7000 puan düşmüş daha ne...:)
-
-
[quote=YAVUZHAN;198523]patron afiyet olsun :)[/quote]
Eyvallah Yavuzhan.. :):):) Tam zamanları Tekir in..tavsiye ederim.
-
ben bugünkü ters-yüz ardından yarında kötü başlarız diye düşünüyordum ama dow kapanışı olumlu algılanabilir gibi duruyor..
future lar ve asya son sözü söyleyecek yine herhalde ?
-
[quote=Astatin;198524]Eyvallah Yavuzhan.. :):):) Tam zamanları Tekir in..tavsiye ederim.[/quote]
valla gün boyu balık balık dedin bende kendime paket yaptırdım eve giderken :D
bi tanesinide kahvaltıya bıraktım :)
soğuk-sıcak ,sabah-akşam ,karnım aç-tok hiç farketmez her şartta yediğim ender nimettir..
-
[quote=YAVUZHAN;198525]ben bugünkü ters-yüz ardından yarında kötü başlarız diye düşünüyordum ama dow kapanışı olumlu algılanabilir gibi duruyor..
future lar ve asya son sözü söyleyecek yine herhalde ?[/quote]
Sistem ne derse o..
Amma ille de klasik TA bir şeyler sallamak gerekirse, 7 günlük EMA (bugün 64900 civarındna geçiyordu) üstü kapanış olmadıkça cenaze namazı (EMA112 altında kapanış) yakındır derim... Her tepkide longla devri biter her tepkide şortla devri başlar..
Ama sistem ne derse o.lelele.lelele.lelele
-
[quote=Astatin;198527]Sistem ne derse o..
Amma ille de klasik TA bir şeyler sallamak gerekirse, 7 günlük EMA (bugün 64900 civarındna geçiyordu) üstü kapanış olmadıkça cenaze namazı (EMA112 altında kapanış) yakındır derim... Her tepkide longla devri biter her tepkide şortla devri başlar..
Ama sistem ne derse o.lelele.lelele.lelele[/quote]
parametreler çok gizemli patron :..:
112 nedir yahu acil servis değilmi :..:
testten geçirmişsindir gerçi sen :cool:
-
[quote=YAVUZHAN;198525]ben bugünkü ters-yüz ardından yarında kötü başlarız diye düşünüyordum ama dow kapanışı olumlu algılanabilir gibi duruyor..
future lar ve asya son sözü söyleyecek yine herhalde ?[/quote]
FDow eksi olursa ki bizim kapanış değerimizde olsa bile açılış eksi olur,
Asyayı fazla dikkate alamayın derim,
Ama bügünkü hareket bağıra bağıra ben geliyorum dedi ,
gün içi enyüksekten en alta inmek çok zordur, veya gün içi %2 eksiden %1 artı yapmak ancak yükseliş trendinde gelir.
Bugün düşüşün gerçek olduğu teyid edildi,
57 binler hala çok uzak değil, arkaya yaslanma devam ,
iyi geceler.
-
sabah gapsız ve dususlu bir gece olması uzerine iy geceler.
-
[QUOTE=yusuf_alp;198530]sabah gapsız ve dususlu bir gece olması uzerine iy geceler.[/QUOTE]
yahu sen short diil misin, niye - gap istemiyorsun ki? :confused:
-
[quote=istavrit;198529]FDow eksi olursa ki bizim kapanış değerimizde olsa bile açılış eksi olur,
gün içi enyüksekten en alta inmek çok zordur, veya gün içi %2 eksiden %1 artı yapmak ancak yükseliş trendinde gelir.
iyi geceler.[/quote]
aramıza hoşgeldin istavrit +.
-
[quote=mur@t;198531]yahu sen short diil misin, niye - gap istemiyorsun ki? :confused:[/quote]
Uzunlar için,iyi dilek belirtiyor..:cool:
-
[QUOTE=EMEKDAR;198533]Uzunlar için,iyi dilek belirtiyor..:cool:[/QUOTE]
Böyle gentleman borsacı az bulunur valla...
-
[quote=YAVUZHAN;198528]parametreler çok gizemli patron :..:
[COLOR=red]112[/COLOR] nedir yahu acil servis değilmi :..:
testten geçirmişsindir gerçi sen :cool:[/quote]
Boru deel Rus:D:D x, x*4, x*4*4 :D
-
İstavrit hoşgeldin :) Denizle ilgili her şey güzeldir..+.
-
[quote=mur@t;198534]Böyle gentleman borsacı az bulunur valla...[/quote]
bulunmazda diyebilirmiyiz :..:
-
[QUOTE=YAVUZHAN;198537]bulunmazda diyebilirmiyiz :..:[/QUOTE]
Türünün son örneği ;)
-
[QUOTE=mur@t;198531]yahu sen short diil misin, niye - gap istemiyorsun ki? :confused:[/QUOTE]
gap olursa zor durumda kalan arkadaş olmasın diye..
-
[QUOTE=yusuf_alp;198539]gap olursa zor durumda kalan arkadaş olmasın diye..[/QUOTE]
teprik ederim....brv
-
[quote=yusuf_alp;198539]gap olursa zor durumda kalan arkadaş olmasın diye..[/quote]
vallahi helal olsun yusuf ali .brv
peki bugünkü gibi + gab olur ve ardından yine seri alışlar gelirse planın ne ?
-
[QUOTE=istavrit;198529]FDow eksi olursa ki bizim kapanış değerimizde olsa bile açılış eksi olur,
iyi geceler.[/QUOTE]
hoşgeldiiiz .lelele
-
[B]astet[/B] şu senin 60 kakalık zistemi bi yapıştırıver bakim benimkine cokh benzeyordu odamı aynı gaphadı
-
[QUOTE=YAVUZHAN;198541]vallahi helal olsun yusuf ali .brv
peki bugünkü gibi + gab olur ve ardından yine seri alışlar gelirse planın ne ?[/QUOTE]
zararı kesmeyi dusunuyorum. acılışta +gap olsa bile 1030-1100 arası bir dusus sonrasında yukarı istikamet olabilir. ama geçici tabii .
-
[QUOTE=yusuf_alp;198544]zararı kesmeyi dusunuyorum. acılışta +gap olsa bile 1030-1100 arası bir dusus sonrasında yukarı istikamet olabilir. ama geçici tabii .[/QUOTE]
Sen hangi borsada işlem yapıyosun ya, bi yanlışlık olmasın sonra...
-
x30 subat. + olursa diye soyledim . ama ---- olmasını ümit ediyorum.
-
............iyi uykular arkadaşlar.uyk
-
[QUOTE=yusuf_alp;198546]x30 subat. + olursa diye soyledim . ama ---- olmasını ümit ediyorum.[/QUOTE]
Takılıyorum sana, herşey istediğin gibi olur inşallah Yusuf kardeşim +.
-
amin hep beraber .sadece istediğim şeye odaklanırsak cozume ulaşırız.
-
[URL="[URL]http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/x2yq1a77/yat_rehberi_220107.pdf.html[/URL]"][URL]http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/x2yq1a77/yat_rehberi_220107.pdf.html[/URL][/URL]
[URL="[URL]http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/x2yq1a77/AdvancedGet_Mechanical_Trading_System.pdf.html[/URL]"][URL]http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/x2yq1a77/AdvancedGet_Mechanical_Trading_System.pdf.html[/URL]mekanik trading[/URL]
-
Yunanistan
Yunanistanla ilgili görüşmede bir sonuç var mı?
Bilgisi olan bir arkadaş var mı?
-
vadeli kapanışa göre dow 0,60+ civarı kapatmış, ama yinede eksi kapanış için teesüf ederim yunanistanı kurtaracakalrına önce amerikayı kurtarsınlar a..** bu arada yarın sabhata fdow artısı ihtimali yüksek bu açıdan bizim longlar gol olur açılış itibari ile sonrasına bakacaz.. yada isterse -1000 gap olsun a...** yemişim dowu fdowu antalya çizdi karizmayı zaten...
-
Ula fdow gidiyor, biri durdursun :D
-
[quote=istavrit;198507]sn. bozayı
bahsettiğiniz kişiyi eleştirdiğimden dolayı ,Haksız yapılan bir uylama yapıldı ve bunu geri almalarına rağmen , kareketerime ters uygulamadan dolayı
4 yıllık forum üyeliğimi ve tüm dostlarımı burakıp buraya geldim.
Hemde aynı nick ile, çiğ yemedim o yüzden karnım ağrımaz.
Tek nedeni onu koskaca forumda tek eleştiren ben oldum,
Nedeni çıkışı bilemedi, 70 bine çıktık,
67-70 arası ısrarla tut dedi, 69500'den Long reverse ettim.
40 binlerde W'ye oynadı,
en son dubai'den fon gelecek dedi bir türlü gelmedi :)
xtraderx'in sistemine göre ben pozisyon alsam 10 günde batarım.
zaten birçok kişi battı.
Elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz derler.
Sistemi stratejisi olmayanlara aaaa, üstad demişti demeye devam ederler..dng[/quote]
her kim olursa olsun, birisinin söyledikleri ile hareket eden kişi batar.
1 kazanır, 2 kazanır, 3 kazanır belki 10 kazanır.
ama zaten tehlikeli olan da budur. çünkü insan kazandıkça kaldıracını artırır.
yapmam diyen adam yalan söylemiş olur veya istisnadır.
ve 11.de batar.
ben ne vahşi batıya üyeyim ne de bahsedilen arkadaşı tanırım. ama "şöyle dedi çıkmadı, böyle dedi olmadı" diyenler de bana göre bir miktar haksızlık yapıyor. bu söylediğim aynı zamanda bir genellemedir.
birisine [B][COLOR=red]birçok insanın önünde[/COLOR][/B] "şöyle dedi ama olmadı" deyip eleştirmek için, o kişinin kazandırdıklarından o kişiye pay vermeniz gerekir.
aksi durumda, "şöyle olacak" diyen kişinin peşinden gitmeniz kendi sorumluluğunuz ve inisiyatifinizdir ve kişinin dediğinin tersi olması durumunda yapmanız gereken tek şey, o kişiyi iplememek olmalıdır.
çuvaldızı ele batırırken, iğneyi de kendimize batırmayı ihmal etmemek gerekir...
foruma hoşgeldiniz...
-
cümkleten günaydın .. bol kazançlar .. bugün yoğun olacam öğleden sonra anca gelirim .. açılışa bakıp .. çıkacam ..:o:o:o
-
Günaydın Voborsa'nın güzide insanları... Bol kazançlar.
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]11 Şubat Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] EUR Merkez Bankası Aylık Raporu 11:00 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]USD Perakende Satışlar (Oca) 15:30 %0,3 -%0,3 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (6 Şub) 15:30 456K 480K Orta [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (30 Oca) 15:30 4602K Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İş Dünyası Stokları (Ara) 17:00 %0,4 %0,4 Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]PepsiCo (PEP) 0.91 $ (Açılış öncesi- 14:00 TSI)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Aralık 2009 dönemi TCMB Cari işlem dengesi (9:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] [COLOR="red"]NOT: Japonya NIKKEI bugün tatil nedeniyle kapalı[/COLOR] [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]