[QUOTE=bikmisbroker;79138]Guzel bir soru, cevabini bende merak ediyorum ve ogrenmek istiyorum.
Bilen arkadaslar yardimici olabilirlermi?[/QUOTE]
Şubatın son mesai gününe kadar yapılabilir.
Printable View
[QUOTE=bikmisbroker;79138]Guzel bir soru, cevabini bende merak ediyorum ve ogrenmek istiyorum.
Bilen arkadaslar yardimici olabilirlermi?[/QUOTE]
Şubatın son mesai gününe kadar yapılabilir.
dax direnç 4425
4450
Vade sonu 27 şubat cuma günü yani bu geceye taşınan pozisyon uzlaşmadan falan kapanmaz
[QUOTE=mmommo;79134]Arkadaşlar özür dilerim ama bu akşam şubat vadeli kontratlar kapatmazsam uzlaşma fiyatındanmı kapanacak yoksa şubat sonuna kadar işlem yapılabiliyormu? Teşekürler[/QUOTE]
Şuabt sonuna akdar bekletebilrisiniz. Şubatın son işgünü açık pozsiyonalrınız o günkü günsonu uzlaşma fiaytından kapatılır. Yani bir ay daha taşınabilri şubat vadeli kontratlar.
Bugün Ocak sonu... kontratlar Şubat sonunda kapanacak... uzlaşma şubat sonunda yapılacak... kontratları tutabilirsiniz...
[QUOTE=mersiyk;79139]hayır kesinlikle şubat sonuna kadar kapanmaz ... daha 1 ay var sn mmommo[/QUOTE]
Yani vade sonuna kadar SUBAT vadeli de (bu durumda) islem yapiliyor.
[B]SUBAT sonu ise baslicaz NiSAN sonu vadelide yuvarlanmaya oylemi?[/B]
[QUOTE=bikmisbroker;79145]Yani vade sonuna kadar SUBAT vadeli de (bu durumda) islem yapiliyor.
[B]SUBAT sonu ise baslicaz NiSAN sonu vadelide yuvarlanmaya oylemi?[/B][/QUOTE]
evet aynen +.
[QUOTE=bikmisbroker;79145]Yani vade sonuna kadar SUBAT vadeli de (bu durumda) islem yapiliyor.
[B]SUBAT sonu ise baslicaz NiSAN sonu vadelide yuvarlanmaya oylemi?[/B][/QUOTE] Genellikle kapanacak vadenin son hafatası oluyor taşınma işleri.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler shortları tutmaya devam o zaman DERKEN 34000 OLDUK STOP STOP STOP
sn. cbaykus kırdı galiba :)
Bu arada sabahki GAP kapandi ve ben de kaldim FLAT.
Daha cok calismama lazim, cook.
dax 4450 kalkarsa vob 34000 kalkar