Hangi kitaptı hatırlamıyorum ama şöyle bir söz okumuştum:
"Borsaya girmeden önce geleceği görme gibi bir yeteneğiniz yoktu ise, bu yeteneği borsada kazanmaya çalışmayın."
Günaydınlar...
Printable View
Hangi kitaptı hatırlamıyorum ama şöyle bir söz okumuştum:
"Borsaya girmeden önce geleceği görme gibi bir yeteneğiniz yoktu ise, bu yeteneği borsada kazanmaya çalışmayın."
Günaydınlar...
[quote=Astatin;198536]İstavrit hoşgeldin :) Denizle ilgili her şey güzeldir..+.[/quote]
Hoşbulduk, Denizi görmeden bile yaşamak mümkün değil:)
[quote=Strategist;198559]Hangi kitaptı hatırlamıyorum ama şöyle bir söz okumuştum:
Günaydınlar...[/quote]
çok güzel bir söz...:)))
[QUOTE=istavrit;198560]Hoşbulduk, Denizi görmeden bile yaşamak mümkün değil:)[/QUOTE]
hoşgeldin sn istavrit ... teprik ederim .. :o
[quote=Strategist;198559]Hangi kitaptı hatırlamıyorum ama şöyle bir söz okumuştum:
Günaydınlar...[/quote]
Borsaya girmeden önce, geleceği görme gibi bir yeteneği olan var mı ki?;)
[QUOTE=selçuklu;198556]cümkleten günaydın .. bol kazançlar .. bugün yoğun olacam öğleden sonra anca gelirim .. açılışa bakıp .. çıkacam ..:o:o:o[/QUOTE]
günaydın voborsa...
uzuncuları teprik ederim bu arada. ha haaa haaa
senaryo hasar almadan devam. bugünkü gap up da tamam.
geriye kaldı satış noktasını doğru belirlemek.
ordan sonrası çorap söküğü....lelele
[quote=mbm;198564]günaydın voborsa...
uzuncuları teprik ederim bu arada. ha haaa haaa[/quote]
Ben de dün ikinci seansta kısada ısrar edenleri teprik ederim abi... O kadar 66000 kapanış falan diye salladım, madara oldum. :..: :..: :..:
[quote=unlimitted;198565]senaryo hasar almadan devam. bugünkü gap up da tamam.
ordan sonrası çorap söküğü....lelele[/quote]
Senaryo neydi? Ben bir kaç gündür takip edemedim??
[QUOTE=unlimitted;198565]senaryo hasar almadan devam. bugünkü gap up da tamam.
ordan sonrası çorap söküğü....lelele[/QUOTE]
abi satış noktanı yaz 1000 puan üstüne satış yazacam .. ehuehuhe :o:o:o
[QUOTE=Strategist;198566]Ben de dün ikinci seansta kısada ısrar edenleri teprik ederim abi... O kadar 66000 kapanış falan diye salladım, madara oldum. :..: :..: :..:[/QUOTE]
benim tepriğim açılış için....
sonrasına duruma göre bakacagız... he heeeee..
[quote=excali;198567]Senaryo neydi? Ben bir kaç gündür takip edemedim??[/quote]
çok şey kaçırdın be ekskali. deli para yaptık. :..:
Günaydin arkadaslar...
Bol kazanclar
[quote=excali;198567]Senaryo neydi? Ben bir kaç gündür takip edemedim??[/quote]
birden çok senaryo vardı..en popüler ve kazandıranalrdna birisi ise he rçıktığında şortla idi...:..:
[quote=unlimitted;198570]çok şey kaçırdın be ekskali. deli para yaptık. :..:[/quote]
Afiyet olsun da, anlatcan mı , anlatmıycan mı?
[quote=excali;198574]Afiyet olsun da, anlatcan mı , anlatmıycan mı?[/quote]
anlatmıycam. devamsızlıktan kaldın ekskali. :..:
şş Selçuklu, çok uyanık adamsın lem.
ama ben daha uyanığım. satışa niyetlendiğim noktanın 1.000 puan üstünden fecaat bi satış yapçam :D
artık fecaat satışlarımı öğrenmişsindir senaryoyu tekrar oku istersen.:D
hem ben dün sana ne dedim? 64.575'e kadar sana müsade dedim. sen gittin 64.875'e kadar aldın.
ayıp lem, yakıştı mı. ekran başında olsam ödümü patlatmıştın. :..::..:
Şimdi sistemin bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla bu ilk açılışta devasa bir GAP yapmadığı sürece ilk barda al vermez. Amma tabi bu sadece ilk bar için geçerli. Günün devamı ayrıca bakılır. Peki bunu niye diyorum? İlk 1 saat pis stresli olacak..üwwww...Pala sistemlere dakabililir de, yada sistemler muzaffer çıkabilirde...Sistemlerin PALA ile imtihanı olacak..üwww
[quote=unlimitted;198575]anlatmıycam. devamsızlıktan kaldın ekskali. :..:
şş Selçuklu, çok uyanık adamsın lem.
ama ben daha uyanığım. satışa niyetlendiğim noktanın 1[COLOR=red].000 puan üstünden[/COLOR] fecaat bi satış yapçam :D
artık fecaat satışlarımı öğrenmişsindir senaryoyu tekrar oku istersen.:D
hem ben dün sana ne dedim? 64.575'e kadar sana müsade dedim. sen gittin 64.875'e kadar aldın.
ayıp lem, yakıştı mı. ekran başında olsam ödümü patlatmıştın. :..::..:[/quote]
şimdi bunun da 1000 puan üzerine mi satış yazmamız lazım bu durumda yoksa bu zaten 1000 puan üstümü:..::..::..::..:..neyse yaw ben zaten şortum..bağa neee
günaydın gızlar..al gülüm ver gülüm...gidiyorum...gündüz gece..
[quote=unlimitted;198555]her kim olursa olsun, birisinin söyledikleri ile hareket eden kişi batar.
1 kazanır, 2 kazanır, 3 kazanır belki 10 kazanır.
ama zaten tehlikeli olan da budur. çünkü insan kazandıkça kaldıracını artırır.
yapmam diyen adam yalan söylemiş olur veya istisnadır.
ve 11.de batar.
ben ne vahşi batıya üyeyim ne de bahsedilen arkadaşı tanırım. ama "şöyle dedi çıkmadı, böyle dedi olmadı" diyenler de bana göre bir miktar haksızlık yapıyor. bu söylediğim aynı zamanda bir genellemedir.
birisine [B][COLOR=red]birçok insanın önünde[/COLOR][/B] "şöyle dedi ama olmadı" deyip eleştirmek için, [B][COLOR=red]o kişinin kazandırdıklarından o kişiye pay vermeniz gerekir.[/COLOR][/B]
[COLOR=red] [/COLOR]
aksi durumda, "şöyle olacak" diyen kişinin peşinden gitmeniz kendi sorumluluğunuz ve inisiyatifinizdir ve kişinin dediğinin tersi olması durumunda yapmanız gereken tek şey, o kişiyi iplememek olmalıdır.
çuvaldızı ele batırırken, iğneyi de kendimize batırmayı ihmal etmemek gerekir...
foruma hoşgeldiniz...[/quote]
Hoşbulduk, [COLOR=red][B]ters indikatör[/B][/COLOR] alırsak dediğiniz doğrudur, kazandırdıklarından dolayı vermem gerekir.
Ben çuvaldızı kendime zaten batırırım, iğneye tahamülü yoksa insanların yapacağım zaten bir yoktur.
Ayrıca yarın birgün burada yazıp çizdiklerimde hatalı pozisyon alıp bunuda yazabilirim, ama ben hatalarımı şimdiden kabul ediyorum. sıkıntı burada
[quote=QUEEN;198578]günaydın gızlar..al gülüm ver gülüm...gidiyorum...gündüz gece..[/quote]
Apla nerdesin.sende de sisteme uyum sorunu görüyorum:):)
Bu arada ne bu FDJ, uçuyorum felan bir havalar
[quote=Astatin;198577][COLOR=red]şimdi bunun da 1000 puan üzerine mi satış yazmamız lazım bu durumda yoksa bu zaten 1000 puan üstümü[/COLOR]:..::..::..:..neyse yaw ben zaten şortum..bağa neee[/quote]
onu söylemem için [COLOR=royalblue]kazandığının yarısı anlaşması[/COLOR]nı imzalaman lazım:..:
bak selçuklu imzaladı gönderdi bile. :D
[quote=unlimitted;198581]onu söylemem için [COLOR=royalblue]kazandığının yarısı anlaşması[/COLOR]nı imzalaman lazım:..:
bak selçuklu imzaladı gönderdi bile. :D[/quote]
yok almayayım..çok pahalı bu fiyat:..::..: sistem sadece elektrik parasına maloluyor..o daha ucuz:p:p
Sn İstavrit,
Hoşgeldiniz.
pm atmıştım, bakabildiniz mi?
bu yunanistan işi bugünmü belli oluyor .. ? üvv .. öğleden önce belli olmasın mümkünse .. öğleden sonra gelecem ben .. üvvvv ... :o:o
[quote=Astatin;198582]yok almayayım..çok pahalı bu fiyat:..::..: sistem sadece elektrik parasına maloluyor..o daha ucuz:p:p[/quote]
[B]Bence kaybettiğininin 2 katı anlaşması gönder ona[/B]. Kazandığın zaman paran cebinde kalır. Kaybettiğin zaman 2 katını sana geri öder. Yine kazançlı olursun.
Nasıl fikir?.brv
[quote=istavrit;198579]Hoşbulduk, [COLOR=red][B]ters indikatör[/B][/COLOR] alırsak dediğiniz doğrudur, kazandırdıklarından dolayı vermem gerekir.
Ben çuvaldızı kendime zaten batırırım, iğneye tahamülü yoksa insanların yapacağım zaten bir yoktur.
Ayrıca yarın birgün burada yazıp çizdiklerimde hatalı pozisyon alıp bunuda yazabilirim, ama ben hatalarımı şimdiden kabul ediyorum. sıkıntı burada[/quote]
yazımı lütfen yanlış anlamayın.
ben o kişiler hata yapmıyor demedim. birçoğu yapıyor.
hatasını kabul eden var etmeyen var. hatasını kabul etme erdemine sahip olmayanlar zaten bana uzak olsun derim hep...
ama aynı mantıkla, karşısındakine kazandıkça üstad, kaybettikçe madara diye bakan zihniyetlere de daima karşı olacağım.
yazım şahsınıza yönelik değil, genel bir yazıdır.
[quote=Astatin;198582]yok almayayım..çok pahalı bu fiyat:..::..: sistem sadece elektrik parasına maloluyor..o daha ucuz:p:p[/quote]
ulem ne cimri çıktın hee, sistem sana 50-100 puan farkla zirveyi dibi yakalatıp ertesi gün açılış/yön/kapanış noktalarına varana kadar senaryo çıktısı alıyo mu. :..::..:
[quote=minyas22;198583]Sn İstavrit,
Hoşgeldiniz.
pm atmıştım, bakabildiniz mi?[/quote]
Günaydın,
Gördüm, fakat 50 mesajı doldurmam gerekiyormuş,
Açılış kahve köpüğü gibidir, çok lezzetlidir, short olanlar için kahve köpüğünden yudum almak güzel olur,
Shortla arkama yaslanmış durumdayım :)
[quote=fXci;198543][B]astet[/B] şu senin 60 kakalık zistemi bi yapıştırıver bakim benimkine cokh benzeyordu odamı aynı gaphadı[/quote]
pardon efiksim..görmemişim mesajını..yaw ben o grafı PUPU lar görünsün diye yapıştırdım..sistem çıktısı da, 15 dklığın 60 daki görüntüsüdür...merak ediyorsan diyeyim o sat vermedi..üwww
[quote=unlimitted;198587]ulem ne cimri çıktın hee, sistem sana 50-100 puan farkla zirveyi dibi yakalatıp ertesi gün açılış/yön/kapanış noktalarına varana kadar senaryo çıktısı alıyo mu. :..::..:[/quote]
hemen hemen:..::..:
herkesee günaydınn... rasgele :)
Gunaysin. iyi seanslar.
[quote=Astatin;198590]hemen hemen:..::..:[/quote]
o zaman ne bizi yiyon multipass zarttipuss koptiluk diye lem.
sistemine 3 lagos, bi de efe yeşil kapak. :D
[QUOTE=Astatin;198580]Apla nerdesin.sende de sisteme uyum sorunu görüyorum:):)
Bu arada ne bu FDJ, uçuyorum felan bir havalar[/QUOTE]
evet dağıldık biraz..toplama lazım gendümü.heyk
way**..huylanıyorum feci..iki gündür, FDJ değişimini çarpı 2 çarpı üç olarak fiyatlıyoruz açılışta...:( hoş değil...pala kucağa mal biriktiriyo olmasın..ü[url]www..bu[/url] araad gececi longcuları teprik ederim
günaydın,kolay gelsin !
ben gap diye buna derim!
[QUOTE=Astatin;198576]Şimdi sistemin bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla bu ilk açılışta devasa bir GAP yapmadığı sürece ilk barda al vermez. Amma tabi bu sadece ilk bar için geçerli. Günün devamı ayrıca bakılır. Peki bunu niye diyorum? İlk 1 saat pis stresli olacak..üwwww...Pala sistemlere dakabililir de, yada sistemler muzaffer çıkabilirde...Sistemlerin PALA ile imtihanı olacak..üwww[/QUOTE]
aynen .....
sattayız hala....
bugun al verirse uzarım.. sat verirse tekrar kısalırım..
vay aq ne gap oldu be.....