-
[QUOTE=teo;79137]Vob gerçekten çok çakal, bu datalarda olmasa ne yapacaklar acaba, spot alt bandan üst banda geldi, Bugun yatay band hareketi gözüküyor.
S&P 843 uzerınde kapanıs yapamazsa düşüş devam eder.
Spot durumu ise bandın arasında, geceye şimdilik her iki yönde doğru olur, Ama spot üst bandı geçemezse muhtemelen geceye short devam ederim...
Spot band aralığımız 33182.02 - 33825.50[/QUOTE]
yawrum sen kendine dikkat et.. İkide birde kıstırıveriyolar seni tenhalarda...:..:
-
33900.ün üzerinde teknikçi trader sortta kalamaz........
-
33900. aşagı geçilene kadar....long tutulur..
py .bunu biliyor......
strateji burda gizli..........
-
[quote=SEREN I;79154]33900. aşagı geçilene kadar....long tutulur..[/quote]
Ustad 34,200 istop loss um durur...umarım geri doneriz..:confused:
-
[quote=catedral;79152]yawrum sen kendine dikkat et.. İkide birde kıstırıveriyolar seni tenhalarda...:..:[/quote]
Canım bana bir şey olmaz ben kurt oldum artık,Spot dediğim yeri geçmediği sürece short girerim geceye, muhtemelen Pazartesi açılışta longa geçirir beni, ama Pazartesi ne olacağını bilemiyeceğimiz için o konuya Pazartesi bakarım.
Geçerse long, geçemezse short kalırım...
Voba ne bakıyorsun, kafasına göre takılır, son 15 dakika 2000 puanda yaparlar,
Adamların parası sağlam, indikatore bakan sensin, sen dun gece gibi long gir, Pazartesi ya bende longlarım, ya sende bana katılırsın... ( Be gece dediğim yeri geçerse spot bende long olurum tabiki...)
-
34,200 gecerse long tutucam..
-
durumu gözden geçirelim....
py malcı ...mal çakacak...
33900 ün üstünde çok güzel çakar....
-
34600 giderse longları kapatıcam
-
Catedral kızın gelmediği yerde kocasını neyleyeyim, Ben kıza (Spot) bakarım, Sen kocasıyla (vob) ilgilenirsin bayan olduğun için.. :) hehehehe
-
[quote=bikmisbroker;79145]Yani vade sonuna kadar SUBAT vadeli de (bu durumda) islem yapiliyor.
[B]SUBAT sonu ise baslicaz NiSAN sonu vadelide yuvarlanmaya oylemi?[/B][/quote]
Şimdi de yuvarlanmaya başlayabilirsiniz tabi de onu ancak vadeyi yaymak için kullanıyoruz...
-
Tamam, şöyle diyelim, kısa periyodlardan 5 alda, 10 ala geçmek üzere, 15 satta halen, eğer pazartesi yukarı yapacaksa 5 i tekrar sata geçirir bu py, o zaman uzunda mı kalınacak kısadamı kafa karışır, müzmin kısalar umutla bekler, uzuncular için sorun yok şimdilik, ama bakalım haftasonu gelişmeler nasıl olacak, belkide uzunlara olumlu hava pazartesiden itibaren tekrar başlar, bu sebepten, flat kalmak mantıklı olur, yinede ben kısayım, 33900 kısa için fırsattır bana göre, py nin canı cehenneme, istediği kadar yukarı götürebilir, müsaade ettim gitti :) saygılar.
-
sizi bilmem ama ben çaktırmam...........