arthur gelene kadar flatt ehehehe+.
Printable View
arthur gelene kadar flatt ehehehe+.
vobda devamlı bir indikatorun çalışmadığını farketmiştim.
bununla alakalı gece mesajlarımda bir e kitap upload ettim. içinde butun formasyonlar var . henuz incelemedim
para girişi 15 milyon civarı dünki kayıplar vobdada alınıyor kısaları stoplatma stratejisine devam edilecek gibi
[quote=indregandi;198690]825-850 longlar, 6400 den verildi, 900 tekrar bekliyok, gelirse, ısrar yok, isteriklik yok, peşinden koşma yok, .......korkmak asla yok,[/quote]
sayın Gandi
dünden beri dikkatimi çekiyor işlemleriniz.. aslında bende benzer işlemleri yapıyorum.. ancak ben 65200 ve daha yukarılara belki 67 bine kadar tepki beklediğim için longlayıp biraz yukardan dehliyorum..
fakat siz genele olarak düşüş bekliyorsunuz bu durumda şortlayıp aşağıdan kapatmak.. yukarı gel,irse tekrar şortlamak gerekmez mi...
kısacası işlem mantığınızı anlayamadım..
Euro bolgesı malıye bakanları yunanıstan'a koordınelı yardım konusunda anlastı
-matrıks-
gunaydın...yahu 4 gundur daalardaydım...herkese hayırlı seanslar...63.900 den uzadım ..200 u gecerse tutacaım..yoo orada kafasına vurdular..kapanırım..
[quote=perfectt;198688]bence kimsenin peşine takılmak doğru değil vobda kendi kararlarını kendi vermesi lazım[/quote]
sen şimdi takılmıyormusun, herkesin vardır illaki, bak birde bunun dışında içsellik vardır, orda saklananlar, kişi herşeyden kaçar kendinden kaçamaz, dün ben yusuf kardeşime bir şey dedim, dedimki birini takip et ondan fazla kazanma şansın var, neden içsellikten, iç dış başka şeylerdir, burada benim hiç bir şey bilmiyorsan, birin takip et, mesela yavız, adam güzel, grafı güzel, indiği güzel, resi
mde atıyo, yukarı kestmi al yavız la, aşağı kestimi sat yavızla, ne yapacağız harikalar mı yaratacağız, 5 dakkalıkta para mı basacağız, yvaş, yavaş, usul usul, bu insanoğlu, hep bir destek ister, 9 aydan önce yürümez,....
şimdi zaman dilimlerinde, 120 liği dün uğurlamış bu sabahda yarattığı gapı, katlayıp cebimize koymuştuk, ve sıra güne geldi demiştik, yani baskı, aşağı baskı, nerden gelecek kaçtan gelecek, bunu göreceğiz, bu gün iş güçte yok, belkim naklen yayın da yaparız,.......
balığı hazır yemektense balık tutmayı tercih ediyorum . onu kasdetti arkadaş bence.
ekonımiyi doların üzerinde bir prizma var bir taraftan tek ısık geliyor. diğer taraftan ışık kumesi olarak dağılıyor dikkat ettiyseniz. onemli olan bu ısık kumesinin içinde kalabilmek . yukarı yada aşağı farketmiyor cunku.
bu noktada matematik devreye giriyor. giren sinyalin yonunu (+ - ) tespit edersek olusacak tepkinin yon alacağı acıyı hesaplayabiliriz. trendi etkileyen faktorler var. (bunları ekonomi kitaplarında gordum)
Dün sistemim 63850 sat vermişti hala satta ben ise sabah long denemesi yapıp 64200 kapadım 5 dk lıklar sata geçerse anında kısalırım.
[QUOTE=yusuf_alp;198693]vobda devamlı bir indikatorun çalışmadığını farketmiştim.
bununla alakalı gece mesajlarımda bir e kitap upload ettim. içinde butun formasyonlar var . henuz incelemedim[/QUOTE]
Size bir tavsiyede de ben bulunmak istiyorum.
Borsa, Vob, foreks veya gerçek iş her ne yaparsanız yapın kar etmekte zarar etmekte ihtimal dahilindedir. Hangisinin gerçekleşeceğini kimse bilemez
Şimdi bir olumlu haber vobu tavan yapabileceği gibi tersi durum tabanda yapabilir.
Zarar miktarını siz belirleyin ve o miktardan fazla zarar etmeyin......
64125 den uzunları verdim.
kısa tekrar.. üst peryotlara göre....
aslıma döndüm...
5 ve 15 alda yalnız...dikkatli olmak lazım...
asti ben bi çıkıp geleyim.. geldiğimde mümkünse 63800 olsun...
[quote=indregandi;198698]sen şimdi takılmıyormusun, herkesin vardır illaki,
hayır kimsenin peşine takılmıyorum sn indregandi kendi sistemlerimi ısrarla takip ediyorum.disipilinden taviz yok sistem ne derse o..
[quote=yusuf_alp;198701]balığı hazır yemektense balık tutmayı tercih ediyorum . onu kasdetti arkadaş bence.
ekonımiyi doların üzerinde bir prizma var bir taraftan tek ısık geliyor. diğer taraftan ışık kumesi olarak dağılıyor dikkat ettiyseniz. onemli olan bu ısık kumesinin içinde kalabilmek . yukarı yada aşağı farketmiyor cunku.
bu noktada matematik devreye giriyor. giren sinyalin yonunu (+ - ) tespit edersek olusacak tepkinin yon alacağı acıyı hesaplayabiliriz. trendi etkileyen faktorler var. (bunları ekonomi kitaplarında gordum)[/quote]
sokrates gibisin valla bak ne cevherler var, bazı arkadaşlar her gün türbindeler, yerleri ayırtılmış ve yahut kiralanmış sanki, ya bigünde iki kelime yazın fikir olsun, tartışma olsun,....... ha gündüz olmuyorsa gece yazın birşeyler, eğitim olsun,.....:(
[quote=küçük_k;198695]sayın Gandi
dünden beri dikkatimi çekiyor işlemleriniz.. aslında bende benzer işlemleri yapıyorum.. ancak ben 65200 ve daha yukarılara belki 67 bine kadar tepki beklediğim için longlayıp biraz yukardan dehliyorum..
fakat siz genele olarak düşüş bekliyorsunuz bu durumda şortlayıp aşağıdan kapatmak.. yukarı gel,irse tekrar şortlamak gerekmez mi...
kısacası işlem mantığınızı anlayamadım..[/quote]
sayın gandi mesajımı gördünüz mü?
[QUOTE=Leblebi;198661]xtrader üstadın sihirli rakamı [SIZE="3"][B]63.200 [/B][/SIZE][/QUOTE]
O arkadaşı bende okuyoruım yön gidişat nereye kadar gider konusunda fikir veriyor bence okumalı fikir almalı.Fikir almak para ile değil sağolsun.
Ve çok isabetli rakamları var.
Vadeli dolarda 1,5284`ün üzerinde iki saatlik kapanis bence min. 1.62 hedefli bir hareketi baslatacak.
Gerci gecen gün Sn. Unlimited de belirtmisti. Güzel bil TOBO olmus, eksik olan tek sey boyun cizgisinin kirilmasi:)
Ya deli olcam dünden beri gıraf atamıyorum endex 1 dk lıklarda şelalenin başına geldi kendimi asa atsammı diye bakyo.
şubat vade başı pasta rica etsem..
[quote=thracian;198709]Vadeli dolarda 1,5284`ün üzerinde iki saatlik kapanis bence min. 1.62 hedefli bir hareketi baslatacak.
Gerci gecen gün Sn. Unlimited de belirtmisti. Güzel bil TOBO olmus, eksik olan tek sey boyun cizgisinin kirilmasi:)[/quote]
sevgili jerfin yok, bu durumda size söyleyeyim.
sen doları 36 saat sonra gör abi! :..::..:
[quote=oguzhan;198710]Ya deli olcam dünden beri gıraf atamıyorum endex 1 dk lıklarda şelalenin başına geldi kendimi asa atsammı diye bakyo.[/quote]
Oğuzhan benimde gördüğüm 5 lıklerde sıkışma başladı Patlma zamanı yakındır diye düşünüyorum biraz daha sabır lı olmak lazım ;)
63.500 kısalar 64'ten istop. uzun teyidi henüz yok.
yetmez! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon13.gif[/IMG]
[quote=küçük_k;198695]sayın Gandi
kısacası işlem mantığınızı anlayamadım..[/quote]
şimdi şöyle izah ediyim, bu eylül ayındaki düşüşe geri dönelim, orda biz çok bilenler dedikki, illa form olacak OBO ydu, sağ omuz yükselişini pas geçecez, yukarıdan 62xxx civarlarıydı, ya ne gerek var hem niye pas geçiyorsun, sana ne obodan, adam önüne yem koymuş, ye dur,yok 3000 puvan pas geç sonra şortla, ya bu nasıl iş, e süreç 3-5 gün alırsa o ardada 10luk-60 lık falan açarsan, çıtır yapıyım diye, ip ucu kaybolur, ney se o o zamandı, şimdi benim yönüm aşağı, sabah dedim, haftalar öncede dedim, yazdım, kötüledim, bunlar, bunlar, yokmu bular dedim, şimdi ne yapıyorum, kısaca beklentim aşağıda, 57-58.......
ama adamda 62 300 den 65200 yapacak, 67000 yapacak yemiyelim mi şimdi,........
bunun dışında ben ne yaptım bak teknik bir teori kodum, zaman dilimi diye birşey, bunu bir şeye göre konuşuyorum, uydurma deyil, tutarlılığı var,bunu dikkat ettiysen 30-60 tan başlattım 120 ye dayadım, yani ağa önce hamile kalıyo sonra doğuruyor, öyle diyim,.....yani zaman dilimleri kendi pazarlarına oluşturuyor, şimdi 5 dk lık ve ya 10 -20 önemli deyil örneğin, ama şelale nerede durur dediğimizde önemliydi, ilk ondan başladı 120 dün bitir dik, şimdi bu yüzden diyoruz ki günlük ve güç gösterisi, e günü bükmek kolay deyil, güç ister, konjöktür ister, yalan ister, şimdi anladın beni, sanırım,
makro yönüm aşağı, ve bunun tekniği 57-58 ler, ama 3000 puvanıda yiyim,...durum bu,.....belki 5000 -10000 olur burası borsa.....
zaten alıp satıyorum tutmuyorum, 175-200 birim puvan, ama şorta tutarım ör neğin......
çalkalayarak alacak gibi duruyor..umarım çalkalaması yüksek marjlarda olmaz..yoksa çok kişinin kellesi gidecek daver çokkk..
sankim longsukiiiz yapıo...
64 bin üstünde kuvvetlenemiyor piyasa..
[QUOTE=adalı54;198713]Oğuzhan benimde gördüğüm 5 lıklerde sıkışma başladı Patlma zamanı yakındır diye düşünüyorum biraz daha sabır lı olmak lazım ;)[/QUOTE]
Sabır işte o sihirli kelime onu başardığımda her şey yoluna giriyor,dün sabah çok acele bir kararla önceki günkü longlarımı kapayıp sabırsızlıkla kısa açtım kolda kesemedim gün sonu kara geçtim ama günüm sinir harbiyle geçti gün sonu kara geçtim ama sen bide bana sor.
Onun için sabır ,sabır
birisi fiyat yazsın..ne mtx ne sisyem hiç bir şey göremiyorum ...üwwww...security policy lerin ta......
Bu arada 900 lönküm de gelmiş, şimdi birazdan bir yerlerden okuturm.......
[QUOTE=Astatin;198723]birisi fiyat yazsın..ne mtx ne sisyem hiç bir şey göremiyorum ...üwwww...security policy lerin ta......[/QUOTE]
63900
[IMG]http://i50.tinypic.com/1zps2ly.png[/IMG]
panik başlatmak için 63.550 görmeli.
bugün çok pis % ile eksi kapatır gibi bi sezgi oluştu.
ama geçici sinyal çıkıyo. kalıcı olması için 63bin altını görmemiz gerek. :D
[quote=Astatin;198723]birisi fiyat yazsın..ne mtx ne sisyem hiç bir şey göremiyorum ...üwwww...security policy lerin ta......[/quote]
ver IP numaranı, hackleyip sana full admin yetkilerini vermem 10 dakikamı almaz. :..:
fiyat 63.875-63.900
hayır 63.850-63.875
valla sankim uzunlar para yapacak gibi geliyo resmen kısa actırıyolar gözüıken o bakalım flat izliyoz
bu adamlar ne yaparsa paramı alır...onu düşünüorum...
[quote=astatin;198723]birisi fiyat yazsın..ne mtx ne sisyem hiç bir şey göremiyorum ...üwwww...security policy lerin ta......[/quote]
63875
borsada satışlar devam etmekte. işc 6.05 garan 5.95. birazda bunlara bakıyorum
püfffffffffffffffffffffffffff!!!!!
tünaydın gençler..........
ihtiyar boz uyanamadı........
kendimi kınıyorum...........
850 Kısaldım şelale bekliyorum 1 dk lıklar asa attı kendini