33.600 den LONG ..
Haftaya boyle giricem.
Printable View
33.600 den LONG ..
Haftaya boyle giricem.
[QUOTE=jerfin;79198]dayanamadım kalan parama da kısa yaptım.. full artı fullll... ya batacağım , ya çıkacağım:))[/QUOTE]
Sana bişey olmaz jerfin, pazartesi parayı çuvala doldurursun artık:..:
hexen baba plans ozledik ya
Son derece terbiyesiz, İğrençlik derecesinde ahlaksız, fütursuzca ve bir o kadar da patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...8000 in altındaki her kapanış bu tanıma uyar.....
[QUOTE=bull market;79204]Sana bişey olmaz jerfin, pazartesi parayı çuvala doldurursun artık:..:[/QUOTE]
pzrts 1.000 puan da verseler kapatmam ki ben:)
[QUOTE=Astatin;79206]Son derece terbiyesiz, İğrençlik derecesinde ahlaksız, fütursuzca ve bir o kadar da patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...8000 in altındaki her kapanış bu tanıma uyar.....[/QUOTE]
ooooo asti de bedduasını yaptııı.lelele.lelele
kafadan uzun girmek mi lazım ne..millet bu kadar kısaysa,gece terslik olacak demek..
[QUOTE=jerfin;79207]pzrts 1.000 puan da verseler kapatmam ki ben:)[/QUOTE]
İki hafta bu shortların turşusunu kurarsın dimi.brv
[QUOTE=bull market;79210]İki hafta bu shortların turşusunu kurarsın dimi.brv[/QUOTE]
ne 2 haftası.. vade sonu uzlaşmaya bile giderim:..:
[quote=jerfin;79208]ooooo asti de bedduasını yaptııı.lelele.lelele[/quote]
Asta-la vista beybi :) tolardaki hareketin başlamasına güvendim jerfi...
vix endeksinde, çanlar ayular için çalıyor:)
su an oyun yapip biraz yuksek kapatmaya calisiyorlar aslinda gibi. cunku fdow full ayi iken biz boga postunda ayi gibiyiz. karisik durum. aslinda dusmemiz gerekli idi. belkide pzt ye sakliyorlardir.
yani soyle fdow 15:00 basladigi yere geri dondu biz tam donmedik 1/2 donduk gibi. bu garip