Hafta sonu riskli ama haaa, IMF 2p den vazgeçtik, Türkiyenin kriz geçirmesine gönlümüz razı olmadı diyebilirde, biliyorsunuz 2p olmasa daha yukarı gidecektik, saygılar.
Printable View
Hafta sonu riskli ama haaa, IMF 2p den vazgeçtik, Türkiyenin kriz geçirmesine gönlümüz razı olmadı diyebilirde, biliyorsunuz 2p olmasa daha yukarı gidecektik, saygılar.
son bar 5 dkklıklar da sata düştü....
Shortlarıma sahip çıkıyorum
Geceye kısa devam...
[quote=mmommo;79195]dow 8000 altına gitsede rahat br hafta sonu geçirsem(short):)))))[/quote]
sayısalı tutturmayımı dileseydim ya tühhhhhhh
[quote=Dantes;79214]su an oyun yapip biraz yuksek kapatmaya calisiyorlar aslinda gibi. cunku fdow full ayi iken biz boga postunda ayi gibiyiz. karisik durum. aslinda dusmemiz gerekli idi. belkide pzt ye sakliyorlardir.[/quote]
sn.Dantes,
gerçekten çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz.hem analizi yapıyorsunuz hem kendi tradelerinizi hemde bi yandan foruma anlık paylaşımda bulunuyorsunuz.
emekleriniz için teşekkürler,
33950 kısa geceyeeeeee...
Haftasonuna kısada girdim bakalım, kısada giriyoruz her gece düşe düşe 33650 uzlaşmaya düştük, belki pazartesi bir günde yüzde bilmemkaç düşerizde,önümüzdeki haftayıda pazartesi düştüğümüz seviyede yatayda git gel yaparız, başka türlü milleti mümkün değil uzuna geçiremeyecekler:), iyi hafta sonları.. saygılar..
bir benmi long ? 33550 den long
eevettttt seans kapandı....herkesi geyik topiğine sevgili modumuz mersiyk ya yeni avatar seçmeye çağırıyoruz..seçenekler cazptir :)
33.850 SHORT kaldık.varsa ekmek yeriz.vergi zamanı geldiyse vereceğiz racon bu :cool:
bu ay bu son açık kalan KISA lar ile 9.trade oldu (karşılıkları hariç) tüm aydaki.zaten ayda 10 trade den fazla yaptığım pek vaki değildir.OCAK ta bitti zaten.
ben hexen abinin ağır hareket eden traders grubundanım.kiloda var zati,allahtan boyda varda idare ediyoruz.yoksa iskele çöker :p
herkese iyi hsonları,
PY ye NOBEL ödülü vermeyi teklif ediyorum. DOW bizim vadelinin 33100 olduğu seviyeye geldi ama biz 33575 den kapadık. Kim demiş ayrışma yok diye???