[QUOTE=juliano;79242]flat ta ekleseydin bari bacım tam olurdu o zaman[/QUOTE]
flatta varmıs zaten 3. sırada yukardan:)
Printable View
[QUOTE=juliano;79242]flat ta ekleseydin bari bacım tam olurdu o zaman[/QUOTE]
flatta varmıs zaten 3. sırada yukardan:)
Ben de kısa girme sebepleimi yazıyım dolar dün akşam 360 dklıkda al verdi 2 22 günlük ortalamayı kırıp üzerine bile atamadık 3 25900 lerden kapandık 25900 ne anlama geliyor bi şifreleme bence mesela bi örnek 38000 desteği vardı 100 ün meşhur adamlar destek üstü kapandı günler 38001 i gördüğümün ertesinde bile iyi kapandık ttttttaaaaaaki 37956 kapandığımız gün düşüş moduna girdik taki 32500 ler e kadar
kati nirede yahu
[quote=serkanyurttas;79247]ben de kısa girme sebepleimi yazıyım dolar dün akşam 360 dklıkda al verdi 2 22 günlük ortalamayı kırıp üzerine bile atamadık 3 25900 lerden kapandık 25900 ne anlama geliyor bi şifreleme bence mesela bi örnek 38000 desteği vardı 100 ün meşhur adamlar destek üstü kapandı günler 38001 i gördüğümün ertesinde bile iyi kapandık ttttttaaaaaaki 37956 kapandığımız gün düşüş moduna girdik taki 32500 ler e kadar[/quote]
batıl inaç da olabikir 25976
[quote=mersiyk;79246]flatta varmıs zaten 3. sırada yukardan:)[/quote]
f harfine hızlı geçmişim pardon
[quote=mersiyk;79244]sn hellime soyleyim flatıda koysun+.[/quote]
stop olacağımız yeride girebilir miyiz
teşekkürler
artık dayanamadım..
[B]mahkeme kadıya mülk değil [/B]derler ya..buranın kaim olması,aktif olması hiçkimsenin varlığına endeksli değildir.piyasa aktifdir..biz,siz gitsek bile mutlaka birileri gelecek ve boşluk çabucak dolacaktır.pazarlıklar,ben yazmamlar vs...
hayatın yarısı blöftür,yarısı gercek...yesen ne olacak ki..canı isteyen yazar isteyen yazmaz..buraya da hiçbirşey olmaz....ama artık sıkıldım.her sayfada [B]''forumun hayati esasiyesi imajlı sözlerden''i[/B]yi akşamlar..
[quote=cırcır;79252]stop olacağımız yeride girebilir miyiz
teşekkürler[/quote]
yaww birde kınama butonu ekleyecektik teşekkürün yanına??? o ne oldu
[quote=abka;79253]artık dayanamadım..
[B]mahkeme kadıya mülk değil [/B]derler ya..buranın kaim olması,aktif olması hiçkimsenin varlığına endeksli değildir.piyasa aktifdir..biz,siz gitsek bile mutlaka birileri gelecek ve boşluk çabucak dolacaktır.pazarlıklar,ben yazmamlar vs...
Hayatın yarısı blöftür,yarısı gercek...yesen ne olacak ki..canı isteyen yazar isteyen yazmaz..burayada hiçbirşey olmaz....ama artık sıkıldım.her sayfada ''forumun hayati esasiyesi imajlı sözlerden''iyi akşamlar..[/quote]
sn abka slm sizin şu 35000 den geçen pardon spot 100 için hani imkb kurulduğundan beri hiç kırılmayan altında kalınamayan 260 haftalık ortalama tüm krizlerde hani 94 2001 asya rusya vs
şu ara nerden geçiyor
33,800 den kısa girdim ben
[quote=Astatin;79254]yaww birde kınama butonu ekleyecektik teşekkürün yanına??? o ne oldu[/quote]
başka forumlardan tecrübeme göre kınama, - rep benzeri şeyler gereksiz tartışmalara neden oluyor...:)
Dow şimdi toplayacak diye düşünüyoruz 7800 kapanış yapmasın mı bu akşam haftasonu senelik izne çıkmış gibi oluruz gibi olur hani