-
[quote=bien;79258]başka forumlardan tecrübeme göre kınama, - rep benzeri şeyler gereksiz tartışmalara neden oluyor...:)[/quote]
vay sen beni nasıl kınarsın falan gibi tartışmalar olur. ama adam buton koymuş istediğin kadar kına yani ortada buton varsa tartışma olmamalı
-
[quote=Dantes;79233]sn teo kafama takilan seyler var size fikirler sistemler yada ozelden sorabilirmiyim. olumlu anlamda tartismak icin biraz felsefi biraz realite.[/quote]
Sn TEO
bugun mukemmel bir ÇAN egrisi olustu Mp de degilmi.
-
[quote=Dantes;79233]sn teo kafama takilan seyler var size fikirler sistemler yada ozelden sorabilirmiyim. olumlu anlamda tartismak icin biraz felsefi biraz realite.[/quote]
sorun tabı, yazın oraya ,bıldıgım kadar cevap vermeye calısırım...
-
eger vob pazartesı bu kapatıgı yerden acarsa veya ustunde ,acılısta al gelır.
Daha once yazdıgım gıbı Pazartesı acılısı bılemıyecegımzı ıcın mevcut durumda short oldugu ıcın short gırdım.
Su an ıcın her ıkı yonde dogru.
Long olanlar dusmeyecekse dogru
Short olanlar dusecekse dogru
Kapandıgı yerden acarsa long yıne dogru...
Sevgıler...
-
EuroUsd...
1.27 den kısa stoplu bir alım denemesi zamanı gibi.Tutarsa 1.32 veya 1.36 lar gibi bir hedef.
Bol şanslar hepimize...
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img142.imageshack.us/img142/6685/eurousd30022008zo0.jpg[/IMG][/URL]
-
[B]Sayın HELLİM ve moderatörlerden ricamdır...[/B]
Moderatörlerimizde işlem yapmakta.. Foruma gelişimi ve bilgi aktarımı için herkes hizmet vermeye çalışmaktadır...
Seans içinde her kim olursa olsun sataşmaların veya özel kaprislerin foruma ve kişilere son derece zarar verdiğini düşünüyorum..Moderatörler de piyasayımı takib etsin sataşma yazılarınımı silmeye çalışsın? Birazda kendinizi onların yerine koymayı deneyin...
[B]Seans sırasında birilerine sataşan olduğu takdirde derhal 2 gün istirahate çekilmesini öneriyorum...[/B]
[COLOR="Red"][B]Sataşanın kim olduğunun önemi yok bence.. [/B][/COLOR]
Eleştiri yapılacaksa .. O kadar eleştiriye merak varsa seans bittikten sonra buyursun eleştirisini yapsın...
[B]
Burası bilginin paylaşıldığı bir forum.. [COLOR="Red"]Hiç kimsenin BABASININ ÇİFTLİĞİ değil...[/COLOR]İşine gelen okur.. İşine gelmeyen okumaz... [/B]
Yazılarını okumak istemediğiniz forumda beraber olmak istemediğiniz kişi olduğu zaman yasaklı listenize alırsınız olur biter...Yazılarını saçma yada sizin tarzınıza uymadığını düşündüklerinize de aynı uygulamayı yaparsınız..
[B]Yok ben foruma bilgi almak yada bilgi vermek için girmiyorum.. Laf olsun diye yazıp okuyorum diyorsanız.. O zaman lütfen gölge etmeyin... YETER...[/B]
sevgi saygıyla
-
Vob kaç kapattı arkadaşlar (Uzlaşmayı sormuyorum) 33650 mi yoksa 33575 mi..
Zaman satış 575, günlük grafik 650 gösteriyor kapanışı...
-
XAUUSD!!!!! 935 üstü.nde..bum bum
-
[quote=teo;79269]vob kaç kapattı arkadaşlar (uzlaşmayı sormuyorum) 33650 mi yoksa 33575 mi..
Zaman satış 575, günlük grafik 650 gösteriyor kapanışı...[/quote]
17:14:59 33,5750 1 euro menkul yatırım fın.
17:24:00 [b]33,6500[/b] 1 ataonlıne yatırım fın.
-
arkadaşlar derinlikli matrikste grafik renklerini düşen yükselen olarak nereden ayarlıyoruz acaba?ilgilenen arkadaşa teşekkürler.
-
[QUOTE=Ardasu;79274]arkadaşlar derinlikli matrikste grafik renklerini düşen yükselen olarak nereden ayarlıyoruz acaba?ilgilenen arkadaşa teşekkürler.[/QUOTE]
grafik üzerinde sag tuş----düzen-----özellikler----grafik ayarlarında en üstte
-
[QUOTE=mbm;79276]grafik üzerinde sag tuş----düzen-----özellikler----grafik ayarlarında en üstte[/QUOTE]
sn.mbm çok teşekkürler,iyi akşamlar.