ya asti hocam hala mı tık yok ya :..: pardon yanlış anlama sinyal de ;)
Printable View
ya asti hocam hala mı tık yok ya :..: pardon yanlış anlama sinyal de ;)
[QUOTE=selçuklu;273518]kanalizasyon son durm .. üvvvvvvvvvvvvvvv 77 üstü kanal patlar ... tahminim ..
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/a8286067.png[/IMG][/QUOTE]
kanalizasyton son durum genç kanalizasyoncular rahatladı biraz ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/6fae3920.png[/IMG]
77250 den döner gibime geliyor dönmezse yukarı devam artık ama asıl çıkışı ben yarın bekliyorum nedense :confused:
825 ler 77125 den flat
[quote=saraylı;273535]est. traderım,
benimki biraz farklı ,bir önceki kv li tepeye i diyorum,sonra bir önceki kv li dibe ii diyom...
iii dediğin yerin az altı 3.1 ve iv dediğin yer 3.2 oluyor...
T..C[/quote]
teşekkürler abi. daytradenizi ew ile bölüyorum ama geniş açıdan görüntü böyle. zaten bu sayımı senden kopya cekerek oluşturmuştum:o son bölümünde sen 3ün daha uuzn olmasını bekliyorsun sanırım. ben biraz aceleci birazda ayı piyasasına hasret olduğumdan kısa tuttum. gerçi ben hep böyle bir alternatif yapıyom ama sonunda yine senin dediğin çıkıyor..brv ben yeniden düzenlemek zorunda kalıyorum. saymayı iyi kötü öğrendimde sabırlı saymayı öğrenemedim:o
saygılar abi
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/ccb712e1.png[/IMG]
[quote=selçuklu;273552]kanalizasyton son durum genç kanalizasyoncular rahatladı biraz ...
[/quote]
Patron TA der ki kanalın genişliği kadar daha çıkar bu di mi? Yani en az 80.000 garanti gibi di mi? He de bana patron... Genç TA'cılar Pala ile kanlı bıçaklı.... üvvvvv...
genç ayular hüzünlü...ü[url]www...YYSD[/url]
[quote=a.kaya;273554]77250 den döner gibime geliyor dönmezse yukarı devam artık ama [B]asıl çıkışı ben yarın bekliyorum nedense[/B] :confused:[/quote]
Kaya patron, bir yerden benim geceye short gireceğimi mi duydun yoksa? :..: :)))
hatta genç ayular yüzsüz 125 dende şorta ekleme yaptı...ve fekat sistem al verirse tereddütsüz duble çekip longa dönerim..kreş senaryo liyw..long liyv bears..üwww
[QUOTE=Strategist;273558]Patron TA der ki kanalın genişliği kadar daha çıkar bu di mi? Yani en az 80.000 garanti gibi di mi? He de bana patron... Genç TA'cılar Pala ile kanlı bıçaklı.... üvvvvv...[/QUOTE]
patron genç ta cılar genç kanalizasyoncular ve genç ewciler paralel düşünüyorlar ..... üvvvv .. astetpetro patronun sisiteminden rahatsızlar ama .. .... üvvvvvvvvvvvvv
[quote=Strategist;273558]Patron TA der ki kanalın genişliği kadar daha çıkar bu di mi? Yani en az 80.000 garanti gibi di mi? He de bana patron... Genç TA'cılar Pala ile kanlı bıçaklı.... üvvvvv...[/quote]
ya imzada 80 değilmiydi 100 e mi çektin hocam :..:
[quote=trader38;273557]teşekkürler abi. daytradenizi ew ile bölüyorum ama geniş açıdan görüntü böyle. zaten bu sayımı senden kopya cekerek oluşturmuştum:o son bölümünde sen 3ün daha uuzn olmasını bekliyorsun sanırım. ben biraz aceleci birazda ayı piyasasına hasret olduğumdan kısa tuttum. gerçi ben hep böyle bir alternatif yapıyom ama sonunda yine senin dediğin çıkıyor..brv ben yeniden düzenlemek zorunda kalıyorum. saymayı iyi kötü öğrendimde sabırlı saymayı öğrenemedim:o
saygılar abi
[/quote]
rica ederim traderım,
valla gayet güzl sayıyosun,yani o kadar da kendini aşağı düşürme abim...:rolleyes:
ben de yanlış sayıyom bazen ,canımız sağolsun yani...:cool:
evet,ben finalin biraz alengirli olmasını bekliyorum doğrusu...:)
[quote=Astatin;273561]hatta genç ayular yüzsüz 125 dende şorta ekleme yaptı...ve fekat sistem al verirse tereddütsüz duble çekip longa dönerim..kreş senaryo liyw..long liyv bears..üwww[/quote]
asti hocam tahvil böyle iken ertesi gün sert çıkışlar oluyordu bakalım yarın da yapacaklarmı çok merak ediyorum ;)
tedirgin short devam..:o
Şahsen artık maratonun son anları gibi geliyo bana, ağalar biraz daha güven sağlayıp ortalık sütliman olunca ŞELALE gelir diye bekliyorum :)
aud/usd ben shortlayamadan düşmeye başladı unlimit üüüwwww
etr rapunzel alda .. saçlarını dağıttı iyice .. üvvvvv
[quote=jerfin;273566]tedirgin short devam..:o[/quote]
hiç havası değil jerfin hanım bence tabi kara sizin:confused:
[quote=a.kaya;273563]ya imzada 80 değilmiydi 100 e mi çektin hocam :..:[/quote]
80 az geldi patron... Ben bu ay sonuna kadar teminat 900 oldu haberi de bekliyorum... :..:
[quote=jerfin;273569]aud/usd ben shortlayamadan düşmeye başladı unlimit üüüwwww[/quote]
elleme. çok sakat piyasa. çok uzun süredir bu kadar zorlanmamıştım.
her barı yeşil yapmaya uğraşıyorlar resmen.
adam kalmayana kadar yukarı diye yemin mi ettiler nedir anlamadım ki...
76,725 longlar 77,300'den flat. daha da yapmam işlem bugün
Genç Flat'ler Huzurlu
owwww .. mondiyosal .. baskısal . kanalsal ... runningsel irreularsal .. ewsel .. rallyesagnesync .. üvvvv
Amaç birilerini stoplatmak gibi sankoyu biraz stoplattılar bakalım gerisi gelecekmi.
Resmen psikolojik harp yapıyo bu herifler, bunlar ağa olmayı hakediyo hakkaten, şu gidecekleri zirveyi bi yakalasak basacam kafalarına... ;)
üvvvv 76900 shortlar 77275 den stop and reverse oldu .. uzun devam......
[quote=trader38;273557]teşekkürler abi. daytradenizi ew ile bölüyorum ama geniş açıdan görüntü böyle. zaten bu sayımı senden kopya cekerek oluşturmuştum:o son bölümünde sen 3ün daha uuzn olmasını bekliyorsun sanırım. ben biraz aceleci birazda ayı piyasasına hasret olduğumdan kısa tuttum. gerçi ben hep böyle bir alternatif yapıyom ama sonunda yine senin dediğin çıkıyor..brv ben yeniden düzenlemek zorunda kalıyorum. saymayı iyi kötü öğrendimde sabırlı saymayı öğrenemedim:o
saygılar abi
[/quote]
Trader hocam aman gözünü seveyim şu dev üçgeni en kısa sürede bitirecek sayımlara öncelik ver. :) Üçgenlerde trade etmek zor derlerdi de inanmazdım... Ne sistemlerde ne teknikçilerde hal kalmadı. Genç VOB'cular kafayı yemek üzere... Adam gibi bir itki başlasın artık lüften.. üvvvv..
alıcı satıcı pastası atabilecek olan varmı arkadaşalar bi zahmet merak sırf kim alıyor son yarım saat içinde özellikle gören varmı
60 lıkda geçici al yanmaya başladı. onay için 50 dk. var
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/h6p2kyvk8x.png[/IMG]
[quote=formula9;273577]76,725 longlar 77,300'den flat. [B]daha da yapmam işlem bugün[/B]
Genç Flat'ler Huzurlu[/quote]
eminmisin bende öyle diyorum da dayanmaıyorum atlıyorum ama artık dizginliyorum kendimi bende herşeye atlamıyorum yoksa aldıklarımı geri veriyorum
[QUOTE=selçuklu;273476]3. kez deneniyor .. 10550 üstü fdow gol olur bence .... genç boğalar tedirgin ..
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/662a2533.png[/IMG][/QUOTE]
son durum .. .genç boğlar fdowdan rahatsız ... :o:o 10550 üstü rahatlayacakalr .. :o:o
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/baf31103.png[/IMG]
üwww jerfin iyi ayılardık biz..üww aybediyolar bize...ühühühüh...
[quote=Astatin;273588]üwww jerfin iyi ayılardık biz..üww aybediyolar bize...ühühühüh...[/quote]
ya ustad nasıl bi sistem yapmışın hala mı yok bi şey
[QUOTE=Astatin;273588]üwww jerfin iyi ayılardık biz..üww aybediyolar bize...ühühühüh...[/QUOTE]
al gelmedimi patron gelmediyse satayım hakkaten buralardan ... .. üvvvv ..
disardaydim teprik ederim ucusa gecmisiz uwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
80 satislarim gidermiki uwwwww
işyatırım sankonun shortunu yedi
77900 de kopar piyasa 2-3 günde 81*** lere gelir
[quote=Strategist;273583]Trader hocam aman gözünü seveyim şu dev üçgeni en kısa sürede bitirecek sayımlara öncelik ver. :) Üçgenlerde trade etmek zor derlerdi de inanmazdım... Ne sistemlerde ne teknikçilerde hal kalmadı. Genç VOB'cular kafayı yemek üzere... Adam gibi bir itki başlasın artık lüften.. üvvvv..[/quote]
aynı düşüncedeyim. "genç vobcular rahatsız" mış . bende gencim bende rahatsızım. kırılsın üçgenler, başlasın şelaleler,selcuklu patron yeniden ters çevirsin avatarını. ama piyasa zirveye gidicem diyosa bizede long olmak düşer-ki zaten öyleyim:..:-.
sabır-şükür-dua
trend buldum,:D
karda oturiim bari,:::
iyi bişi...:..:.brv
geçmişindede görüldüğü gibi üstband direnç olarak çalaışacaktır.
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/vtq91o86wg.png[/IMG]
bu hafata içinde 80-81*** ahada yazıyorum buraya :::