Vob Short poz, vob$ Long.. son dakikalarda çektigimiz eziyete değse bari. 32.700 beklerken basıyorlardı bizi..:)
Printable View
Vob Short poz, vob$ Long.. son dakikalarda çektigimiz eziyete değse bari. 32.700 beklerken basıyorlardı bizi..:)
herkes pozunu yazmış ''üyenin durumu'' kısmına.. py buraya arada öylesine bile baksa stratejiyi belirleyecek hemen:))
[quote=jerfin;79333]herkes pozunu yazmış ''üyenin durumu'' kısmına.. py buraya arada öylesine bile baksa stratejiyi belirleyecek hemen:))[/quote]
Endeks mi? Döviz mi?
hangisi yazmıyo ama :D Bu özellik eksik kalmış
[QUOTE=cırcır;79334]Endeks mi? Döviz mi?
hangisi yazmıyo ama :D Bu özellik eksik kalmış[/QUOTE]
bak onda haklısın+.
py mizi fazla yormamak babında yanında ''usd,eur,gold,endeks'' eklemesini de yapın sevgili sistem yöneticimiz:..:
jerfo, bedduam tuttu sayılır..0.86 puan yanılgı olur
[QUOTE=Astatin;79336]jerfo, bedduam tuttu sayılır..0.86 puan yanılgı olur[/QUOTE]
senin bedduanı görünce full artı full yaptım, neyim var neyim yok attım voba zaten:..: dedim inanmadığı bedduayı etmez asti+.
PY da takaat filan kalmadı. bu sefer biz onu tenhada fena sıkıstırdık. Eger Fdow ,Ptesi supriz yapmaz ise, PY elindeki uzunlar ile kalakalacak... yukarı çekmek için bahaneside yok. IMF ile Stand by falan yok. Wall st. Obamayı sev(e)medi... başka bir hikaye buluncaya kadar shorta devam...
[quote=jerfin;79338]senin bedduanı görünce full artı full yaptım, neyim var neyim yok attım voba zaten:..: dedim inanmadığı bedduayı etmez asti+.[/quote]
:) sen de bana dua et, GOLD da da pis long poz.açtım bugün...S/L Margin call
[QUOTE=bgungor68;79340]PY da takaat filan kalmadı. bu sefer biz sonu tenhada fena sıkıstırdık. Eger Fdow ,Ptesi supriz yapmaz ise, [COLOR="Red"]PY elindeki uzunlar ile kalakalacak...[/COLOR] yukarı çekmek için bahaneside yok. IMF ile Stand by falan yok. Wall st. Obamayı sev(e)medi... başka bir hikaye buluncaya kadar shorta devam...[/QUOTE]
takaslara bakarak mı PY nin uzun olduğunu düşünüyorsunuz.!!. hem uzun bile olsa istese bir günde basar çıkar.. öyle maldan çıkmak istediği zamanlarda -1500 puana kadar mal verdiğini de gördük..
[QUOTE=Astatin;79341]:) sen de bana dua et, GOLD da da pis long poz.açtım bugün...S/L Margin call[/QUOTE]
o kadar sığ ki ben cesaret edemiyorum o piyasaya girmeye.. bütün haftasonunu sana dua ederek geçireceğim söz:) hatta başladım bile:..:
tşk..hadi iyi haftasonları
[quote=bgungor68;79340]PY da takaat filan kalmadı. bu sefer biz onu tenhada fena sıkıstırdık. Eger Fdow ,Ptesi supriz yapmaz ise, PY elindeki uzunlar ile kalakalacak... yukarı çekmek için bahaneside yok. IMF ile Stand by falan yok. Wall st. Obamayı sev(e)medi... başka bir hikaye buluncaya kadar shorta devam...[/quote]
[quote=jerfin;79343]takaslara bakarak mı PY nin uzun olduğunu düşünüyorsunuz.!!. hem uzun bile olsa istese bir günde basar çıkar.. öyle maldan çıkmak istediği zamanlarda -1500 puana kadar mal verdiğini de gördük..[/quote]
jerfine katiliyorum. ama short yada long anlaminda degil burasi bir bilgisyar programi ayni matrix gibi programi PY yaziyor biz sadece oyuncuyuz.(matrix bu konuda cok iyi ornek onu sadece film zannedenlere duyurulur) Py nin yenilmesi ancak tum sistemin iptal olmasindan gecerki bu cok zor.
onun icin nasil karli ise oyle bir oyun sahneye koyar ve oynar. ben ne gunler gordum dow +%3 iken bize caktiklari hemde birsey olmadan veya tersi. hatirlayin dow ilk defa 10.xxx leri gormeye baslayinca biz artis rekorlari kiriyorduk. mutlaka gercek veya sacma bir sebep bulunur geregi yapilir.
ama bu bizi poz icin korkuya sevketmesin sadece bilerek gordugumuzu uygulamak ve poz.a asik olmamak gerekli.biz ustadlardan boyle ogrendik binlerce lira kaybederek teyit ettik ustelik.