-
[QUOTE=catedral;79508]Ne diyosunn sen jerfiinnn... Ben yakında tik grafiğine geçmeyi düşünüyorum :..: 15 dakkalığın al sat vermesinie dayanamam kalbim kaldırmaz.. Yaşlı bir kadınım ben :..: normalde 5 dakika takip ediyorum.. :eek:[/QUOTE]
benim al-sat sinyali verecek bi sistemim yok ki:..:
zaten ben spotu takip ediyorum, voba öylesine bakarım
-
[QUOTE=jerfin;79503]bu forumda en ağır kitle benim sanımrım:..:.. en düşük periyodum 20.dk. dır.. hatta genelde 30.dk grafik durur ekranımda..[/QUOTE]
Hexen in bahsettiği ağır kitlenin lideri sen misin yoksa:D full takılan ağır kitle lideri..
-
[QUOTE=catedral;79489]Ahaa 15 dakikalık alda.. 5 dakikalık karar veremedi yandı söndü kapanışta...
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=owx35v7reqwxhmpgxu0.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/owx35v7reqwxhmpgxu0.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
catii farkında mısın bilmem son sinyaller hatalı gelmiş gibi... son üç gün iyi çarptılar sistemleri.
-
Ayın 4 ve 5i
Çarşambayı sel alıcak
Perşembe perişan mı olacak yani:)))
-
[QUOTE=jerfin;79498]neden 4-5 şubat cati ? merak ettim milletin dilinde 4 şubat var..
bu hafta gözüm dolarda olacak, eğer bu hafta hızla 1.67 geçip üzerinde tutunamadan geri dönerse.. yada hiç 1.67 yi geçemeyecek olursa formasyondaki OBO yu falan sallamam direk kapatırım pozu.. 1.70-75 yalan artık dolarda, 1.67 kilit seviye.. OBO daki ısrarım yurtdışı grafiklerin bozulması, usd/ytl nin artık çıkışının ivme kazanacağını düşünmem, tek tek bankalardaki grafiklerin aşırı olumsuz olması.. yoksa tek başına formasyonlarla poz almak zar atmaktır..[/QUOTE]
ben 5-6 şubat diyeyim.
4 ya da 5 şubatta sanırım tarımdışı istihdam gelecek conilerden. her ayın ilk perşembesi gibi geliyor.
-
[QUOTE=Astatin;79507]Bay SAZAN, wolf troops perspektifinden bu olayı netleştirir diye düşünüyorum[/QUOTE]
gün içi tradede ben bay sazan'dan çok şey öğrendim.. 2 yıldır takip ederim onun ew analizlerini..hele diğer forumda bir topic açmıştı, tamamen ew eğitimine dayalı.. kaç kitaba bedeldi o topic.. ve ondan sonra benim piyasadaki başarım arttı.. artık ew yardımı ile yatay piyasaya mı giriyoruz, yoksa trendde miyiz tahmin edebiliyorum..
-
[QUOTE=Astatin;79505]valla ben katiyi bu uyku olayı açısından çözmüş değilimzaten..hem evin işleri, hem envay çeşit forumda seri şekilde yazışmalar...graflar, geceyarılarına kadar geyiklemeler v.s...Ya android ve bizi yiyor, yada birilerini yetişdirdi onun yerine yazışıyorlar falan..:) uyumasın yarın pazar zaten:..::..:[/QUOTE]
gün içi işlemlerini ve msn yazışmalarını da unutma.
-
O zaman Ayın 6 sı
Cuma günü mevtayı (İMKB) yi gömeriz heralde.kom
-
[QUOTE=VOBiX;79512]catii farkında mısın bilmem son sinyaller hatalı gelmiş gibi... son üç gün iyi çarptılar sistemleri.[/QUOTE]
15 dakikalıklar sürekli takibimde değil.. Esas olan aşağıya koyduğum 5 dakikalık..Son anda al vereyim mi vermeyim mi... Yandı söndü karar veremedi...
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=kyg71j5srhcqvlcqzlr.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/kyg71j5srhcqvlcqzlr.png[/IMG][/URL]
-
[quote=teo;79495]tamam şimdi oldu, eğer 15 dakika sizde de al da kapattı ise ,sorun yok, Catedral haklıymış,
Sonra nereden biliyorsunuz belkide yükselerek açılırız.Sistemlerde alda olduktan sonra, olay garanti...
Sevgiler...[/quote]
seans sonuna dogru yazmistim dow tam donus hareketini tamamlarken bizi israrla tuttular 5dk disinda hicbir ssitem sat verememistir sanirim.
ben 16.45 itibariyle yonteme gore ayi oldugumuzu belirtmistim.
bu arada 5dk satta olan varmi. ama bizde satta tam donus yapmadik 1/2 de kaldi.
bence bunlarin onemi yok bugunden yarin ne olur meselesi %50 dogru tahmin oranina sahiptir bence. ustuste dogru tahminde yapilir. temel analiz buna cevap verebilir oda gunlukte yanilir. mesela ben 2008 ocak 15 cok buyuk dusus olacak ve hicbirseye benzemeyecek demistim 10 gunluk analizden sonra ama bu sadece temel analizdi.
-
[QUOTE=Astatin;79505]valla ben katiyi bu uyku olayı açısından çözmüş değilimzaten..hem evin işleri, hem[B] envay çeşit forumda seri şekilde yazışmalar[/B]...graflar, geceyarılarına kadar geyiklemeler v.s...Ya android ve bizi yiyor, yada birilerini yetişdirdi onun yerine yazışıyorlar falan..:) uyumasın yarın pazar zaten:..::..:[/QUOTE]
Bu saydıkların hiç bişi değil... Yalnız koyulttuğum yazıya itiraz ediyorum... Artık bir tek burada yazıyorum....Yazılarıma graflarıma ve geyiklerime başka hiç bir yerde rastlayamazsın.kom
-
[quote=Dantes;79519]seans sonuna dogru yazmistim dow tam donus hareketini tamamlarken bizi israrla tuttular 5dk disinda hicbir ssitem sat verememistir sanirim.
ben 16.45 itibariyle yonteme gore ayi oldugumuzu belirtmistim.
[COLOR=red]bu arada 5dk satta olan varmi[/COLOR]. ama bizde satta tam donus yapmadik 1/2 de kaldi.
bence bunlarin onemi yok bugunden yarin ne olur meselesi %50 dogru tahmin oranina sahiptir bence. ustuste dogru tahminde yapilir. temel analiz buna cevap verebilir oda gunlukte yanilir. mesela ben 2008 ocak 15 cok buyuk dusus olacak ve hicbirseye benzemeyecek demistim 10 gunluk analizden sonra ama bu sadece temel analizdi.[/quote]
[quote=Astatin;79500]Mersi,
Senin sistem Hexen in deyimiyle hareketi belli ağır kitle gibi..O kadar geri marjda sat vermemesi ilginç..Kim bilir belkide doğrusu odur..[COLOR=red]Ama benimki 2 defa kuyruk titreyecek demiş son çeyrekte[/COLOR][/quote]
var....grafıda önceki sayfada