Vobix az işlem yaptıran bir sistem soruyordu bu olabilirmi hehehe[IMG]http://img98.imageshack.us/img98/8952/adszsan.jpg[/IMG]
Printable View
Vobix az işlem yaptıran bir sistem soruyordu bu olabilirmi hehehe[IMG]http://img98.imageshack.us/img98/8952/adszsan.jpg[/IMG]
günaydın herkese,
hayırlı işler bol kazançlar....
süper lotoda 4 bildik...88 TL kazandım...ü[url]www...2[/url] rakamla 6,5 trilyon kaçtı üwwww....
Asti 5 likler longda kapatmadımı dün akşam.
h haaaa haaa..
aynı seviyeden açılış ha.....
725 gördü benim 625 gitmedi, açıklayan olursa sevinirim,.....
64.500 şorttttttt
[quote=TÜRKOĞLU;199400]günaydın herkese,
hayırlı işler bol kazançlar....
süper lotoda 4 bildik...88 TL kazandım...ü[URL="http://www...2"]www...2[/URL] rakamla 6,5 trilyon kaçtı üwwww....[/quote]
yaw dün gece yazacaktım unuttum. benim kız senin avatarı gördü dün akşam, tepki şu:
"anneeeeee, şu yavru kutup ayısının güzelliğine baaaaaaaaak" :D:D
hayır senin hacmi de biliyorum, bi komik geldi, bi komik geldi. 10 dakka güldüm.:..::..:
[QUOTE=mbm;199402]h haaaa haaa..
aynı seviyeden açılış ha.....[/QUOTE]
abi iki tane patlatsana fdowa .. ben flatim ama .. canımı sıktı shortşaynör arkadaşlara ayıp oluyo .. üvvv. .
sistemler 5 ve 15 daklık alda....
425 flat.. 425 yarı uzun.....
mücadele başladı....
yinede kısa önceliğim...al sat yapayım biraz...
Günaydın, YYSD :)
Üst üste 4. gün gap yiyorum ve hala hayattayım :)
[QUOTE=selçuklu;199407]abi iki tane patlatsana fdowa .. ben flatim ama .. canımı sıktı shortşaynör arkadaşlara ayıp oluyo .. üvvv. .[/QUOTE]
fdowun suçu yok... boşuna dövdürtme garibi...
ibnelik bizimkilerde....
şimdi palanın bacagından yakaladım... [B]arkasına dolanacagım....[/B]
bir müddet yazamazsam bilinki durumum palaya karşı hiç iyi değil.. haaa hhaa..
[QUOTE=enorton;199411]Günaydın, YYSD :)
Üst üste 4. gün gap yiyorum ve hala hayattayım :)[/QUOTE]
he aynen
Ağlasam gözyaşlarımı duyabilir mi Pala mısralarımda?
üwwwww....
açılış hayırlı ugurlu olsun.. yalnız dikkatimi çeken bi husus oldu eskiden çok çok çok yukarı fırlamaya niyetli piyasa artık yok gibi.. aksine fırsat bulsamda satsam endişesi yerleşti insanlara.. yada yerleştirilmek istendi ..
peki şu sıra tamda düşüyo gibi gösterip bir imf beklentisi satma yada not artırımı zamanı değil midir ? yanı bu adamlar gostere gostere mı gıdecekler 40-50 binlere.. bana hiç öyle gelmiyor nedense..
YYSD.... o kadar zırladık..inşallah boşa zırlamışızdır..ü[url]www..ehueheueh[/url]
[quote=enorton;199411]Günaydın, YYSD :)
Üst üste 4. gün gap yiyorum ve hala hayattayım :)[/quote]
Geçmiş olsun... Ben geçenlerde 7 günde 6 gap yemiştim... Hiç borsadan anlamayan ilkokul 3'e giden bir çocuk bile benden daha başarılı tutturur gap yönünü...
ya bullmarket nerelerdesin....
seninle aynı yönde oldugumuzda kazandıgımız hiç görülmemiş ....
acı şu kısacılara... uzunlamasanda flatla bişey yap ...
he heeee :):):)
[quote=mbm;199418]ya bullmarket nerelerdesin....
Seninle aynı yönde oldugumuzda kazandıgımız hiç görülmemiş ......
Acı şu kısacılara... Uzunlamasanda flatla bişey yap ....
Aqaqaq[/quote]
::::::::::::: :d:d
yukarı hareketlerde kademeli kısa.
tıkandım poz açamıyom a* .. vay a* .. flat full flat ...
selçuklu patron bu gün 875 üstünü görürmüyüz .
günaydın,iyi seanslar arkadaşlar !
rast gelsin..
[QUOTE=Leblebi;199423]selçuklu patron bu gün 875 üstünü görürmüyüz .[/QUOTE]
bilmiyom abi .. dün stop olunca canım sıkıldı çaktırmıyorum falan ama içten içten zırlıyorum ... üvvv .. üüüüüü
açılış tahmin ettiğim gibi olduğu için, gap up bademi bekleme hakkım doğmuştur. :..:
[quote=indregandi;199404]725 gördü benim 625 gitmedi, açıklayan olursa sevinirim,.....[/quote]
aracıdan cevap, 5 saniye görmüş karşılayan olmamış şeklinde, bu vob çok hızlı diyor, ya benim emrim durağan dedim, yani bir hızlı tren var, bende üstünde gittiği rayım, istasyon 725 te, ben dört durak önceyim 625 te dedim, benim istasyondan sonra devam etmiş dedim, ama karşılayan yok diyor, öle, hyali bir tren ortada dolaşıyor, oysa bu py de tek fiziki olan şey emirdir, o bile sanal anassını satıim,..... böle işte, şimdi 100 kontrat olsaydı önemli deyilmiydi bu durum, neyse,....
günün ilk NUNU su benden
[IMG]http://i45.tinypic.com/35a5189.jpg[/IMG]
Offf...
Sistem dünden kisaydi, bu sabah acilisi ile al veriyor!
Tutar da bir de gapi kapamaya gidip tekrar sat verdirirlerse ne kadar terste kalir sistem.
Terste yakalanip ilk saatte sinyal aldigim günleri hic sevmiyorum:(
63425, 625, 64250 ve 025 alıcıyım,
[QUOTE=indregandi;199428]aracıdan cevap, 5 saniye görmüş karşılayan olmamış şeklinde, bu vob çok hızlı diyor, ya benim emrim durağan dedim, yani bir hızlı tren var, bende üstünde gittiği rayım, istasyon 725 te, ben dört durak önceyim 625 te dedim, benim istasyondan sonra devam etmiş dedim, ama karşılayan yok diyor, öle, hyali bir tren ortada dolaşıyor, oysa bu py de tek fiziki olan şey emirdir, o bile sanal anassını satıim,..... böle işte, şimdi 100 kontrat olsaydı önemli deyilmiydi bu durum, neyse,....[/QUOTE]
kesinlikle hakllısınız elemanların soyledıgı sey savunma olamaz.. olması icin sizin emirin aracı kurumda bekletiliyor olması gerekir.. aksı takdırde sızın emırı karsılamadan bu kademeye gidemez.. yanı bana anlamsız geldi.. açık ve net veri hatasıdır bu durum..
Ne zaman bitecek tanrım bu azap?
Gap'i dolmayan günlerde short kaldım
Sermayeyi bitirdim kendi elimle
Bu sabah da Pala'dan öpücük aldım
basın leeyynn.......
vay **....
pardon basmayın .....ben uzunmuşum.....
alın leeyynnn.....
500 puan yukardan kısalalım tekrardan...... hadi pala...yap bi güzellik....
unlimt abi ahanda boş graf .. sana zahmet projeksyonu çizde .. gözümüz gönlümüz açılsın .. ... üvvv .
[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/3280/adszbu.jpg[/IMG]
spott ve vadeli
5 ve 15 dakkalıklar alda...alda.alda....
[quote=mbm;199438]vay **....
pardon basmayın .....ben uzunmuşum.....
alın leeyynnn.....
500 puan yukardan kısalalım tekrardan...... hadi pala...yap bi güzellik....[/quote]
yok öyle..laf ağızdan bi kere çıkar...basım hulemmmmmm:p
[quote=Kennym;199435]kesinlikle hakllısınız elemanların soyledıgı sey savunma olacam.. olması icin sizin emirin aracı kurumda bekletiliyor olması gerekir.. aksı takdırde sızın emırı karsılamadan bu kademeye gidemez.. yanı bana anlamsız geldi.. açık ve net veri hatasıdır bu durum..[/quote]
bu tren örneğini o yüzden verdim, telefon ettim, ben size dönecem....bey dedi, döndü, çok hızlı dedi, üüüüvv, de üvvvv dedi, nassı yani dedim, yani o arada dönme süresinde cevap hazırlanıyor, ve söyleniyor, burada ki savunma karşılanmamış olması, yani o arada başa oynayan ordinolar arasında sıra olarak ben arkada kalmışım, ya dedim ben 625 teyim fiyat 725 te burayı anlayamıyorum dedim, öle kaldık,.......dng
Şu an kısada olduğum için EW sayımım böyle... Dalga hedefi: 20.000
Az sonra uzuna geçersem 150.000 hedefli sayım yapıştırırım... .dng
[QUOTE=Astatin;199441]yok öyle..laf ağızdan bi kere çıkar...basım hulemmmmmm:p[/QUOTE]
bencede basılsın %5 düşsün a* .. üvvv ..
kozadan altına boğmuşlar milleti, %9,xx inmiş,....
5 dak satıştayız,
dir 725,
des 64000-64075
**daha sağlıklı deyil bu destekler, gap nedeniyle oturmadı yani,
[QUOTE=selçuklu;199444]bencede basılsın %5 düşsün a* .. üvvv ..[/QUOTE]
yol haritası yokmu abi.