[QUOTE=Leblebi;199448]yol haritası yokmu abi.[/QUOTE]
haritayı unlimit patrona verdim abi .. o çizecek yolumuzu .. üvvv . :o:o:o
Printable View
[QUOTE=Leblebi;199448]yol haritası yokmu abi.[/QUOTE]
haritayı unlimit patrona verdim abi .. o çizecek yolumuzu .. üvvv . :o:o:o
dünkü uzunlarım 400 satıldı,
long 63425, 63625, 64025 ve *64250
*gerçekleşti,
gapı yedigimiz yerden bir adım öte gidemiyoruz .
Spot GAP ı kapatıyor...dikkat...
[quote=indregandi;199450]dünkü uzunlarım 400 satıldı,
long 63425, 63625, 64025 ve *64250
*gerçekleşti,[/quote]
5 dk lıkta aşağıdan bir itme gelebilir, yükseliş yönünde ama kaçtan gelir,
tahminen 64-64400 bu arlardan bir yerden,
64300 de 1000 poz acıldı agresif bir şekilde.. mmm vurusma yerelerınden bırı burası.. bakalım bunun gıdecegı yer ve dengeleme noktası neresi olucak... bence yukarı goturecekler ılk seans.. cakılacaksa bile bunu son saate kadar yapmazlar.. bugun veri vardı galıba bunu kullanırlar herhalde..
doğal olarak daxbekleniyor,.....dün - imiş,
[quote=istavrit;199235]Bence güzel kapanış oldu,hemde 63100'den ikili dip yaptık değilmi, ooo hemen long olmak lazımmış.kom, ozaman dünkü seviyeyi bırakın 64200'ü deviremedik, çok şaşıdım.
Buna yakıt doldurma derler konunun uzmanları öyle dedi,
Yarın cuma mübarek gün, kırmızı upuzun bir çubuk günüdür,
shortlarla devam iyi akşamlar,
hayırlı cumalar[/quote]
Günaydın
Gece Dow artda ne oldu ??? 300 puan sürdüler :D
64200'ü gapla aştılar, Gap kapansın, kırmızı uzun çubuk çalışsın :dü:
durumu tekrar değerlendiriz,
Depolar dolduysa aşağı hareket başlar:)
Son söz: Long açan her seviyeden zarar etmeli, günlükler hariç :)+.
Sistem ala gecti, aldim ben de...
Müsterih degilim:)
Histem portföyündeki kisalar daha iyi duruyor:))
[quote=selçuklu;199439]unlimt abi ahanda boş graf .. sana zahmet projeksyonu çizde .. gözümüz gönlümüz açılsın .. ... üvvv .
[/quote]
Selçuklu, beğenecek misin bi bak bakalım...
bu arada, açılış long bademi öngörüsü gereği 525'ten şort 2 katı yaptığımız için şu an itibarı ile açılış gap'ini pela'ya iade (monte daha uygun bi kelime aslında) ettik! :..:
pelaa, benle, forum arkadaşlarımla uğraşma...pelaa! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
[IMG]http://i48.tinypic.com/24xouwm.jpg[/IMG]
dolar toplamayı unutmayın, 1 -2 gün toplayın, çeşitli yerelerden, maliyet yayarak yapın, vade ye 8 -10 gün kalada pozu gözden geçirin,
[quote=istavrit;199456]Günaydın
Gece Dow artda ne oldu ??? 300 puan sürdüler :D
64200'ü gapla aştılar, Gap kapansın, kırmızı uzun çubuk çalışsın :dü:
durumu tekrar değerlendiriz,
Depolar dolduysa aşağı hareket başlar:)
Son söz: Long açan her seviyeden zarar etmeli, günlükler hariç :)+.[/quote]
Paşam sen bırak dana kulubünü..
Seni bizim kulube transfer edelim...:)
sibop sistemi üwüvüw
[IMG]http://i49.tinypic.com/2h52ypk.png[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;199459]Selçuklu, beğenecek misin bi bak bakalım...
bu arada, açılış long bademi öngörüsü gereği 525'ten şort 2 katı yaptığımız için şu an itibarı ile açılış gap'ini pela'ya iade (monte daha uygun bi kelime aslında) ettik! :..:
pelaa, benle, forum arkadaşlarımla uğraşma...pelaa! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
[IMG]http://i48.tinypic.com/24xouwm.jpg[/IMG][/QUOTE]
teprik ederim abi eline sağlık .. çok güzel graf .. .lelele.lelele .. üvvv .. ehueheh
[quote=indregandi;199453]5 dk lıkta aşağıdan bir itme gelebilir, yükseliş yönünde ama kaçtan gelir,
tahminen 64-64400 bu arlardan bir yerden,[/quote]
itme geldi, 64300 den gelmiş gözüküyor, bu ne demk 64300 üstünde 5 dk ya göre long, tutulabilir demek, ben iyisimi 30 lu 60 lık yapiim bu analizleri, 5 dk neki ,göz aç kapa, fikir olsun, bunu burdan çalışıp, 30 ,60 120 diye gidecez mala vuracaz,.....
[quote=EMEKDAR;199461]Paşam sen bırak dana kulubünü..
Seni bizim kulube transfer edelim...:)[/quote]
57 bine kadar ayuuluğa devam, bonservisim elimdeydi geldiğimde :D
5 ve 15 alda...
uzun devam...
yemişim histemi... he heee.....
[quote=indregandi;199466]itme geldi, 64300 den gelmiş gözüküyor, bu ne demk 64300 üstünde 5 dk ya göre long, tutulabilir demek, ben iyisimi 30 lu 60 lık yapiim bu analizleri, 5 dk neki ,göz aç kapa, fikir olsun, bunu burdan çalışıp, 30 ,60 120 diye gidecez mala vuracaz,.....[/quote]
525 verdim, niye 200 birim puvanı geçti, yani armut olmuş, kızarmış, güneşi yemişrüzgar bekliyor, ben ne yapyorum, dalında ve dadında topluyorum, yere düşmesini beklemiyorum,
ne güzel düşüyorduk ayuuu..zabit kontrato kısalarımın yanına, 500 den takviye..üwwww
Ya piyasa çok zayıf, ya da Pala zayıf süsü veriyor... Dünkü DOW hareketine göre yıkılması lazımdı buraların şimdi...
üüwwwwww....
Arkadaşlar napyosunuz siz ya bırakın 80000 bin olsun dün son işlemimde
tokatlandım hala acıyor ellemeyin bugün ben satana değin çok yukselsin
Saatlikte ortalama 64620`de...
simdilik direnc olarak calisiyor. Yukariya hareket icin ya üzerinde uzun süre islem yapmasi, ya da hizla gecmesi gerekiyor...
proceksiyon gereği 64,625'ten ek şort again...
günü artıya geçirdik.
pelaaaaaa!
ikonlar içerisine ek bir ikon istiyorum. pelaya göstermek üzere. :D
[quote=Strategist;199471]Ya piyasa çok zayıf, ya da Pala zayıf süsü veriyor... Dünkü DOW hareketine göre yıkılması lazımdı buraların şimdi...[/quote]
stro py yi yiyim, çalışın alın verin,aln verin, verin alın, anasını satiim, bunların ne zayflığı biter, ne yalanı, ne güçlülüğü, sürekli dövün bunları, her yerini ısırık içinde bırakın, filimlerdeki gibi, bir daha türkiyye gelirsek iki olsun dedittirin bunnara,
hergün pazar var, pazar hergün kuruluyor,
öle ise,
sürekli soygun yapabiliriz,
nasıl,
gerekli donanımları kurarsak,
yani sürekli soygun teorisi ve bunun araçlarını mümkün kılarsak,
öle ise,
yaçasın
sürekli soygun teorisi, yaçasın, :::
[QUOTE=Astatin;199470]ne güzel düşüyorduk ayuuu..zabit kontrato kısalarımın yanına, 500 den takviye..üwwww[/QUOTE]
dunku 638xx kapanış longlarını 64300 kavır and short ettim zistemli üvvv nassı yakcak zistem zanırım 6xx yanayore
600 kısa .. küskü kimdeyse .. çıkarsın .. üvv ..
selçuklu, piyasa bir daha 64.625 görmezse, bi rakı balığını alırım. bu kaçıncı pro_ceksiyon lem!
cerfinden de tatlı olarak çokomel hakkım hala saklı zati. :..:
evet ,
5 likte sağlıklı yerelerimiz oluştu, bunar,
dir 725
des 200, başarılar,
[QUOTE=selçuklu;199479]600 kısa .. küskü kimdeyse .. çıkarsın .. üvv ..[/QUOTE]
küskü yok.. ne küsküsü...
çıkıyo işte.. çıksın adiler...
64900 gibi kısalırsak bugünüde yırtarız.......
10 u dokuzu anlamam bugün küskü günü bence içime doğdu .. üvvv ..:o:o
subat nisan karisik sort actim...
Stop ortalamanin üzerinde belirttigim sekilde islemler:)
[quote=unlimitted;199480]selçuklu, piyasa bir daha 64.625 görmezse, bi rakı balığını alırım. bu kaçıncı pro_ceksiyon lem!
cerfinden de tatlı olarak çokomel hakkım hala saklı zati. :..:[/quote]
Topiği haraca bağlama, lem.dng
63425, 63625, 64025, 64250 alıcıyım,
[QUOTE=unlimitted;199480]selçuklu, piyasa bir daha 64.625 görmezse, bi rakı balığını alırım. bu kaçıncı pro_ceksiyon lem!
cerfinden de tatlı olarak çokomel hakkım hala saklı zati. :..:[/QUOTE]
he abi borcumuz var sana tez zamanda bebekte rakı balık ... forumca gidelim a* .. ehueheu :o:o
Bu son yukarı hareket iyi oldu..NUNU lar korkunçlaştı...ü[url]www..basın[/url] artık leeeemmm
[quote=excali;199486]Topiği haraca bağlama, lem.dng[/quote]
yuh bea asti kardeşim sana söylediğim cimri lafını geri alıyorum.
cimriliğin kafamdaki tanımını değiştirdi ekskali sağolsun :..:
çokomel'e haraç dedi yaw....lelele
[quote=unlimitted;199490]yuh bea asti kardeşim sana söylediğim cimri lafını geri alıyorum.
cimriliğin kafamdaki tanımını değiştirdi ekskali sağolsun :..:
çokomel'e haraç dedi yaw....lelele[/quote]
Rakı , balığa da dedim. Onlar excluded mi?:D
Ben topiğin parasını yedirtmem. Hisse senedi olarak alabilirsin.:D
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=299038&resize_x=600[/IMG]
[quote=selçuklu;199484]10 u dokuzu anlamam bugün küskü günü bence içime doğdu .. üvvv ..:o:o[/quote]
celcuki patronaj, short özelliğimi kaybettim, bir şeyler oldu bana, vay a* nı be,