:D[quote=flexy;460879]1 gün ara verince takıldığın bölümü geçiyosun patron :..:[/quote]
geçtim hacı ..60 dayım:D kendi de graşsın vob da graşsın diyecem ama vob pek öle durmuyo
Printable View
:D[quote=flexy;460879]1 gün ara verince takıldığın bölümü geçiyosun patron :..:[/quote]
geçtim hacı ..60 dayım:D kendi de graşsın vob da graşsın diyecem ama vob pek öle durmuyo
yıldız haritasına bakıyım dedim de..enter-hasan...yannız şu peacock extra enter-hasan
[quote=Astatin;460894]yıldız haritasına bakıyım dedim de..enter-hasan...yannız şu peacock extra enter-hasan[/quote]
şimdi 5 dklıkta bir trıangle var sanki vob da..yıldız haritası şunu mu diyor acaba "uçacak kaçacak diyen balıkları, üçgen aşşa kırılarak (southern triangle= güney_aşşağı üçgen)" peacock a mı (pea-cock) oturtacaklar acaba:::
[QUOTE=Astatin;460894]yıldız haritasına bakıyım dedim de..enter-hasan...yannız şu peacock extra enter-hasan[/QUOTE]
Direk yıldızların konumlarıyla orantılı analizlerin yapıldığı trade platformları var hiç denk geldin mi?
Ekrana bakmaktan insanın içi sıkılıyor. :)
[quote=aslan;460899]Ekrana bakmaktan insanın içi sıkılıyor. :)[/quote]
88800 üzerindeki güç kaç çıktı?:::
[quote=flexy;460898]Direk yıldızların konumlarıyla orantılı analizlerin yapıldığı trade platformları var hiç denk geldin mi?[/quote]
şöle bir bakmıştım... ama bu tip astroloji analizleri hakkında aklıma gelen bir soru var..belki yanıtları vardır ve soru cahilcedir ma yine de sorayım...Aynı dönemde dünyada bazı ülke borsaları yükseliyor bazıları ise düşüyor. Bu durumda tek yıldız/gezegen konumu söz konusu olduğuna göre aynı konum farklı borsalar için farklı anlama mı geliyor...yoksa her bir borsanın da yükselen burcu/yıldızı falan mı var..he
[QUOTE=Astatin;460904]şöle bir bakmıştım... ama bu tip astroloji analizleri hakkında aklıma gelen bir soru var..belki yanıtları vardır ve soru cahilcedir ma yine de sorayım...Aynı dönemde dünyada bazı ülke borsaları yükseliyor bazıları ise düşüyor. Bu durumda tek yıldız/gezegen konumu söz konusu olduğuna göre aynı konum farklı borsalar için farklı anlama mı geliyor...yoksa her bir borsanın da yükselen burcu/yıldızı falan mı var..he[/QUOTE]
Bildiğim kadarıyla ülkenin konumuna göre değişiyo.Bide mesela hepsi için bull-bear etkisi olan konumlar vs var..Amma velakin, araştırdığımda geleneksel olarak kullanılan yöntemlerden aman aman bi performans farkının olmadığını gördüm..Akademik bi çalışma yapmışlardı hatta, linkini bulursam atarım.
vay be..800 milyon doları ben getirdiydim ama kalan 4 milyar doları bilemedim..piroce ile ilgili olabilir..olmayabilirde
[URL]http://haber.gazetevatan.com/gizemli-para/568517/2/ekonomi[/URL]
tüm pupular çalışıyor argadaş...enteresan...yohusam ana yükseliş trnedimi şettireceğiz..bu arada abi, sanayi üretim verisini bildiği gibi, bugünkü cari açık verisini de biliyormuş gibi geldi dünden...filan..o bişi diilde bugün de ranarsa daha da ranar..pis
a-ha..sony den mükemmel ürün... Excalinin, iyi bir tabet ve yanına minik basit telefon fantazisini de çözüyor...sanırım...teprik ederim...
[URL]http://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/smart-bluetooth-handset-sbh52/[/URL]
[QUOTE=Astatin;460918]a-ha..sony den mükemmel ürün... Excalinin, iyi bir tabet ve yanına minik basit telefon fantazisini de çözüyor...sanırım...teprik ederim...
[URL]http://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/smart-bluetooth-handset-sbh52/[/URL][/QUOTE]
telefon arama,sms vs işini yapsın abi en güzeli.Tam önemli bi arama yapıcam cırt şarj bitiyodu.Tabletlede artık surf mü yapıcan oyun mu oynıyacan ne yapacaksan yap..tak içine sim kartını dışarı çık.
Ne 88.800'müş.
[quote=aslan;460927]Ne 88.800'müş.[/quote]
aslanpat,
çin mitolojisinde 8 uğurlu bir sayıymış..hatta 4 tane 8 i içeren tarihler çok uğurluymuş... bu minvalde eğer 88,880 gibi bir kademe olaydı, şort ekşın olabilirdi...olamaz mı? tabiki olabilir....mtx de rakam gösteriminde decimal ayarlayarak 88,88 göstermek mümkün oldu fiyatı :) şort ekşın yaptımmı mı? biraz...normalde daha çok yapardım ama rmi indikatöründen tırsıyorum..
bu arada senin hatice bir, siyah mı, gümüş mü?
Benimki siyah, gümüş çoktu, sürüye uymadık. :)
[quote=aslan;460930]Benimki siyah, gümüş çoktu, [B][COLOR=red]sürüye uymadık[/COLOR][/B]. :)[/quote]
ayboluyo:mad:.dng
Olayı bitirdiler, geldiğinin en az yarısı kadar daha gider, çıkış genele yayılır artık.
Bıroceler
1- 3. havaalanı
2- söriye
3- mısır
4- okul sütü
5- tablet
6- tank
7- insansız hava aracıı
her yer bıroce, her yer lonk...:o
[quote=excali;460939]Bıroceler
1- 3. havaalanı
2- söriye
3- mısır
4- okul sütü
5- tablet
6- tank
7- insansız hava aracıı
her yer bıroce, her yer lonk...:o[/quote]
kukuriku:D
[quote=astatin;460952]kukuriku:d[/quote]
rmı++++++...;)
[quote=Astatin;460952]kukuriku:D[/quote]
[quote=excali;460953]rmı...;)[/quote]
haklısın..o kukuriku yu görmezden gelelim:D
Pangaları bırakmıyor.:D
tavan kapatır mıyık?
[QUOTE=excali;460953]rmı++++++...;)[/QUOTE]
Bu, indikatör olan rmi deemi?
[quote=flexy;460965]Bu, indikatör olan rmi deemi?[/quote]
Sendikatör olan....:::
[IMG]http://k1309.hizliresim.com/1f/d/smfuw.png[/IMG]
[QUOTE=excali;460967]Sendikatör olan....:::[/QUOTE]
ooooo, daha iyi o zaman :p
haşurtos brutos...
90pin...
Kukurikuuuuu....lelele.lelele
yine açız evlatlarım şekli..88800 lerin üstüne iki postada buralardan şort... haydi hayırlı traşlar
Kürkçü dükkanı mübarek.
Uzun zamandır ara verdiğim kahve falı analizlerime yeniden başlayayım... HAcı bu ne yawww..Bu bir moğol yiğidi mi ? dombıra ? başka bi şey?
88875 long
[QUOTE=Astatin;461017]Uzun zamandır ara verdiğim kahve falı analizlerime yeniden başlayayım... HAcı bu ne yawww..Bu bir moğol yiğidi mi ? dombıra ? başka bi şey?[/QUOTE]
Bizim sıçan formasyonu o yaw :p
[quote=Astatin;460978]yine açız evlatlarım şekli..88800 lerin üstüne iki postada buralardan şort... haydi hayırlı traşlar[/quote]
89875 den açılan iki posta şortlardan take profit.... 88800 maliyetli olanlar duriii
[quote=flexy;461021]Bizim sıçan formasyonu o yaw :p[/quote]
hacı aybediyon ya..şapkası ile sakalı ile sivri çnesi ile gözü ile şapkası ile bir insan evladı çıkmış orda..aybediyon valla adama:D
bugüne dikkayt..ya tamam ya devam günü...
dün hülülüllü kapanış..bugün dün lonklayanlara ve şort istoplayanlara nefes aldırmayan bir eksi gap..sonra güçlüyüz abi süsü.... bana tipik bir graş devam görüntüsü veriyor..yanılıyor olabilirm..ama şortum..daha da agresifleşebilirim...ceeee
60 dklıkdaki NUNU lar..nununun gazını alıp devam edebiir yukarı veya hasso dönüşyapar...pivotlara dikkayt
[IMG]http://i40.tinypic.com/2eycq4w.png[/IMG]
Arıbmod,Arıbmod... (Dombıranın tersi)
Bir de bunu deneyelim..:D
Dün akşam işc alanlar öylesine almış değillerdi parton.