-
[quote=jerfin;79545]yok artık.. taş çatlasın 33.000 açarız..
aaa yeter kızın psikolojisini berbat ettiniz..
hemcinsimi böyle ezmenize gönlüm razı gelmeeezzz.dng:..:[/quote]
yaa arkadaşlar yavaş gelın
hadı mutlu olun 32500 açarız
oderız cezamızı çıkarız
.lelele
-
[quote=okansak;79547]yaa arkadaşlar yavaş gelın
oderız cezamızı çıkarız
.lelele[/quote]
bu kadar cool san..şimdi yapalım o işi :) ptesiye ne hacet
-
[QUOTE=okansak;79547]yaa arkadaşlar yavaş gelın
oderız cezamızı çıkarız
.lelele[/QUOTE]
33.000 altı açmamız için futurelerin %-2 de falan olması lazım..
hadi bu da bizden size teselli olsun:D
-
[QUOTE=Astatin;79544]katiyi iyice sinir edelim diyosun:D ama dj in 1 düşüp bizim 2 çıktığımız zamanlarda olmuştur:..::..:[/QUOTE]
Yoksa bu süt danalığına geçilerek ayulara yapılan ihanetin cezası mı? Kati sen 21.11.2008e bak. DOW %5,5 düşmüş biz %1,65 ile boşluklu yukarı açılmıştık. Gerçi o boşluk hala 27,150de duruyor daha dolamadı.
-
Acaba diyorum Nisan Ayı sonuna kadar XAUUSD nin 1100, USDYTL nin 1.9 olması ne derece mümkümdür :)
-
[quote=Astatin;79543][quote=Dantes;79519]seans sonuna dogru yazmistim dow tam donus hareketini tamamlarken bizi israrla tuttular 5dk disinda hicbir ssitem sat verememistir sanirim.
ben 16.45 itibariyle yonteme gore ayi oldugumuzu belirtmistim.
bu arada 5dk satta olan varmi. ama bizde satta tam donus yapmadik 1/2 de kaldi.
bence bunlarin onemi yok bugunden yarin ne olur meselesi %50 dogru tahmin oranina sahiptir bence. ustuste dogru tahminde yapilir. [COLOR=red]temel analiz buna cevap verebilir oda gunlukte yanilir.[/COLOR] mesela ben 2008 ocak 15 cok buyuk dusus olacak ve hicbirseye benzemeyecek demistim [COLOR=red]10 gunluk analizden sonra ama bu sadece temel analizdi.[/[/COLOR]quote]
Bay DANTES,
Sanıyorum "temel analiz" kavramını bilinen anlamının dışında kullanıyorsunuz..10 günlük temel analiz???[/quote]
10 gunluk analiz degil 10 gunluk temel aniliz calismasini (buyuk resmi gormek icin)kastettim temel analiz en az bir 2-3 ceyrek yillik bir ongoru idi buda asildi zaten.
-
[quote=VOBiX;79550]Yoksa bu [COLOR=red]süt danalığına geçilerek[/COLOR] ayulara yapılan ihanetin cezası mı? Kati sen 21.11.2008e bak. DOW %5,5 düşmüş biz %1,65 ile boşluklu yukarı açılmıştık. Gerçi o boşluk hala 27,150de duruyor daha dolamadı.[/quote]
Tüm long. pozisyonlar bir gün ölümü tadacaktır:..::..:
-
Şu VObun en sevmediğim tarafı toplamı eksi ile biten bir oyun olması. Her yatırımcı X kadar sermaye ile girer. Para sürekli birilerinini ceibndne diğerine transfer olur. Bir şey üretmez. Herjes puansal oalrak ay sonunda sıfırda olsa bile zarar etmiştir İşlemler nedeniyle herkesin parası kendi cebine dönmüştür ama aracı kurumalra ödenen komisyonalr nedeniyle portföyler erimiş olur. Bu yüzden sıfır toplamlı diyemeyeceğim.
-
[quote=Astatin;79551]Acaba diyorum Nisan Ayı sonuna kadar XAUUSD nin 1100, USDYTL nin 1.9 olması ne derece mümkümdür :)[/quote]
altındakı raakmları gorunce ımkb de boşunamı debelenıyoruz dıye duşunmeye başladım
-
[QUOTE=Astatin;79553]Tüm long. pozisyonlar bir gün ölümü tadacaktır:..::..:[/QUOTE] Bir de şöyle bir durum var dana eti helal ayu eti haram. .kom
Ayrıca etçil otçulu yer ama otçul etçili yiyemez. .boks. işin garibi ceylan değil ki seke seke kaçsın koca inek iki adım atamadan ayunun midesinde. .dng
-
Sıkın dişinizi şortörler.. 24 saat sonra fdow açılacak.. 33 saat sonrada bizim pasaklı.. Bu kadar panik yapıp şortör kardeşliği falan kumaya ne hacet..
-
[QUOTE=Astatin;79551]Acaba diyorum Nisan Ayı sonuna kadar XAUUSD nin 1100, USDYTL nin 1.9 olması ne derece mümkümdür :)[/QUOTE]
aud/usd yi takip etmiyorum.. ama usd/ytl buralarda 2-3 hafta daha oyalanırsa oraları yıllar boyunca göremez:D
hemen hızlı bir çıkışa başlamazsa usd/ytl teknik bozulacak..
ya şimdi ya hiiççççç:..: