-
[quote=jelibon;199741]burada real sektör için en önemli gösterge teknoloji yani nasd**. en son buluş facebook. çıkış yeri (nasıl yazıyorsa) massachutes.
silicon valley hakkında bir rapor:
[URL]http://www.jointventure.org/images/stories/pdf/2010%20Index-final.pdf[/URL]
Jelibon.[/quote]
bu buluş hikayesini sen demiş, enortonda vurgulamıştı, bu önemli kapital yenilenmek zorunda,...tşk,....
-
[QUOTE=oguzhan;199745]Bunlar yakın bir yerden geri dönecek içimde öyle bir his var.[/QUOTE]
aklına kötü fikirleri sokma....
git dışarda hava al gel biraz...
rahatla relax ol.....
-
[QUOTE=mbm;199747]aklına kötü fikirleri sokma....
git dışarda hava al gel biraz...
rahatla relax ol.....[/QUOTE]
Dışarda yağmur var abi :)
-
[quote=oguzhan;199745]Bunlar yakın bir yerden geri dönecek içimde öyle bir his var.[/quote]
band içi hareketlere alışmış,beyinlerdeki ikinci "aman ha" diyen kişiyi dikkatli dinleyin...
-
[quote=selçuklu;199740]vurun acımayın ... düşene bi tekmede siz atın ... üvvv .. asteton patron nerde .. hep biz tepikliyoz kızacam bak .. üvvvv[/quote]
geldim patron... malum söz verdik..62500 altında kaparsa akşam tekir değil balina alacağım diye...balık haline gittik de balina ayarlamaya çalışıyorum akşama.. ben elimden geleni yapayım da artık halde balina yoksa yalancı ndurumuna düşmeyelim felan feşmekan, fishmekan
-
[QUOTE=enorton;199748]Dışarda yağmur var abi :)[/QUOTE]
he burdada var.. daha iyi...
yagmurda yürüyüş .. hemde romantik olur
olmadı camı açın.. temiz hava girsin içeri....
-
[QUOTE=enorton;199744]Abi sen daha önce de yazmıştın bize bir buluş lazım diye... Ben de ya da savaş demiştim... İnşallah ilk seçenek olur yoksa kapitalizm herkesin gördüğü üzere yine tıkandı...[/QUOTE]
Eğer ikinci seçenek olursa diye :::
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=199723&postcount=13[/url]
-
[QUOTE=Astatin;199750]geldim patron... malum söz verdik..62500 altında kaparsa akşam tekir değil balina alacağım diye...balık haline gittik de balina ayarlamaya çalışıyorum akşama.. ben elimden geleni yapayım da artık halde balina yoksa yalancı ndurumuna düşmeyelim felan feşmekan, fishmekan[/QUOTE]
Dün migrosta tekir 25 tl idi :mad:
-
125 flat sistemciler napalım spota 40 mılyon para girisi var vobda 2mılyon para cıkısı bnm kayıs koptu sizin sistem ne der ?
-
[quote=enorton;199753]Dün migrosta tekir 25 tl idi :mad:[/quote]
Enortonum yapma:))
-
lonlar stoplandı..şimdi alıcı toplaması lazım...
-
[quote=oguzhan;199745]Bunlar yakın bir yerden geri dönecek içimde öyle bir his var.[/quote]
63.500 altı günlük kapanış, çok yakışır.
62.7xx altı kapanış, şık olur.
61.xxx günlük kapanış yanında Roberto Cavalli halt etmiştir.:D
-
[QUOTE=elstock;199755]Enortonum yapma:))[/QUOTE]
Ben mi yanlış gördüm acaba :confused:
Edit: Doğru görmüşüm :)
[url]http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=7810721&shopCategoryId=9487&isSearchResult=true[/url]
-
63000 - 63200 aralığında tutunabilecekmi bakalım yine ?
[IMG]http://i48.tinypic.com/2i6i0sl.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=enorton;199758]Ben mi yanlış gördüm acaba :confused:[/QUOTE]
25 tl ye tekir almamı diyor acaba
-
bu sefer basıcaklar sanırım... VOB a 62650 e kadar destegi orada cunku gunluk ..
-
[quote=ATHLON;199749]band içi hareketlere alışmış,beyinlerdeki[B][COLOR=red] ikinci[/COLOR][/B] "aman ha" diyen kişiyi dikkatli dinleyin...[/quote]
süper yorum...:)
-
[quote=enorton;199758]Ben mi yanlış gördüm acaba :confused:[/quote]
Yok abi dogrudur,sen bizim asti ile tekir muhabbetini okumamıssın sanırım ben bizim semt balıkcısından 20tl ya almıstım,ki benimkiler kucukmus,asti 10tl ya benim iki katı buyuklugunden almıs..ben hep kazık yerim su balık olayında,ama migrosta pahalı ya da tekire zam gelmis,ya da astiye buzhane tekiri satmıslar:))
-
vay a* düşmüyor ... en güçlü kimse aramzda indirsin iki tane ya .. quenn apla içaksana manşeti nası voleyblcusun .. üvvvv ..
-
3 daklıklarda ters flama ..!!
-
bullmarket nerdesin patron .. yazsana iki kelam hareketlensin vob .. üvvv ..
-
[QUOTE=elstock;199763]Yok abi dogrudur,sen bizim asti ile tekir muhabbetini okumamıssın sanırım ben bizim semt balıkcısından 20tl ya almıstım,ki benimkiler kucukmus,asti 10tl ya benim iki katı buyuklugunden almıs..ben hep kazık yerim su balık olayında,ama migrosta pahalı ya da tekire zam gelmis,ya da astiye buzhane tekiri satmıslar:))[/QUOTE]
Abi ben sevmem aslında tekir ama dün dolaşırken baktım 25 TL, şaşırdım yani... Tekir etmez o kadar, hatta imkanım olsa tekir shortlayacaktım :)
[url]http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=7810721&shopCategoryId=9487&isSearchResult=true[/url]
-
pariteye dikkat toparladı,
-
[quote=indregandi;199767]pariteye dikkat toparladı,[/quote]
10 tamam, 15 den takibimde,...
-
[quote=enorton;199753]Dün migrosta tekir 25 tl idi :mad:[/quote]
yuh **... one be..müşteriler adam mı öldürmüş...o nasıl fiyat..
Balığı ya halden ya da varoşlardaki açık pazarlardan alacaksın...O pazardaki satıcı, elinde mal kalmayacak şekilde ve miktarda mal alır, yani genelde tazedir, sürümden vurayım ve elimde kalmasın diye de fahiş fiuat olmaz..ha tabi görece pahalı balıkları bu pazarlarda bulamazsın o ayrı...:D
-
[quote=indregandi;199767]pariteye dikkat toparladı,[/quote]
bizimkiler bugün toparlayamazlar::: artık papaz hergün pilav yemez:D
-
sibop sistem 15.00 :::
[IMG]http://i47.tinypic.com/dowg3s.png[/IMG]
-
200 ort deneysel long ...
-
-
63300 den long.hemde biraz uzun bekleyeceğim....63200 kalıcı kırılırsa kısalırım..
-
[quote=selçuklu;199773]200 ort deneysel long ...[/quote]
ne deneyi ne longu patron...bu havada deney mi yapılır **:D:D:D sistemine uysana ..aaa ayıboluyo... deney tüpleri patlamasın aman haaa
-
225 475 den verildi, 250ye tekrar yazıldı, bu iş için parite yeterli oldu, diğrer alışlarım, 63050 revize, 62825 de, 64075 üstünde full lonng olucam,
-
[quote=sadberk22;199771]bizimkiler bugün toparlayamazlar::: artık papaz hergün pilav yemez:D[/quote]
papaz günah işlermi, işler, ne ypar tövbe eder,....
-
[quote=abka;199776]63300 den long.hemde biraz uzun bekleyeceğim....63200 kalıcı kırılırsa kısalırım..[/quote]
kalıcı kırılmak derken..:..::..::..: kalıcı kırıldığını nassı anlıyroz..1 bar-2 bar- 3 bar o fiyaton altında kalnasından mı yoksa barbar bir düşüşden sonramı..bir de Efiksçi ve barifksçi var ama ...o uzak bir olay..şimdilik..
Fıkra lazım mı apke? :)
-
piyasada herkes shorcu...bu ekosistem (pala) bu kadar ayı beslemez...
ammme 63200 kırılırsa besler derim:::
-
375 shortşayne müsterihim
-
-
selam,
bu forum bir alem:). Tekir sortlayanlar, deneysel long yapanlar.:::
-
[quote=nunu;199786]selam,
bu forum bir alem:). Tekir sortlayanlar, deneysel long yapanlar.:::[/quote]
bide NU'cu NUNU lar var:..::..::..: dün akşamdan bu yana:D
-