525 istop ve long .. vay a* . a* a* ..
Printable View
525 istop ve long .. vay a* . a* a* ..
[quote=aliveli;199831]değerli üstadım sizce tepki koyarsa yaklaşık nerelere kadar koyar ?saygılar..[/quote]
değerli kardeşim, mütevazilik yapmışsın üstatlık kim biz kim,
sabah okuduysanız bu gn iki olsılık demiştik,
1.64075 üstünde kalınması ve günlük satış baskısını ve baskınını yeme üzerine kurgu idi(çokanatlı)
2. diğeride 64075 altında kalındğında 63 leri görebiliriz kurgusu idi, bunların her ikiside bu gün için yarına deyil,
SONUÇ : TEPKİ KOYARSAK BU DURUMDA 63500 VE 64000 ARASININ HIZLI GEÇİLEREK NİHAYET 64075 ÜSTÜNDEN GELECEK KÜSKÜYE DOĞRU KOŞMAMIZ KUVVETLE MUHTEMEL, PARİTE İYİLEŞMESİ ÖNCÜ SİNYAL OLACAKTIR,
[QUOTE=mbm;199836]sanırsam uzunlar gol olur.....[/QUOTE]
o kadar doluşursak short kamyonuna olacağı buydu abi .. üvvvv. :o:o:o
[QUOTE=nunu;199841]pazartesi kapali.[/QUOTE]
Abla geçen gün kurtarmıştın ama bu gün bütün hayallerimi yıktın ama olsun çıkmak için başka bi sebep buluruz. Ahada çıkyoz
Yazıyı yazarken 675 gitti, ben demiştim bizden fazla kazanırsınız diye,
63.700 şort.............
[QUOTE=selçuklu;199843]525 istop ve long .. vay a* . a* a* ..[/QUOTE]
400 den de ben uzun....
yurdışı düşsün.. bizimkiler ters yapsın...
yurtdışı çıkarsa geri dönüp çakabilirler... millet atladıkça....
475 lonk, 250 lonk, 050 lönk, 62825 lönk, devam
YYSD........non-müsterih, küskülanable
Fpsd :::
5 alda 15 satta....
kritik yer... burdan versekde olur ya...
biraz bekleyeyim...
Burada alenen problem var, bu kadar gap normalmi, deyil tabiki, ama herkes sistemli, dolayısı ile py açıldıktan 1 saat sonra veriler oturunca, soygun başlıyor, ısırık dönemi başlıyor, ağada bir tarafa yaslayıp bırakıyor, ertesi gün haşırt için, yeni pozcularıda tersine doğruyor, bu trend haricindeki durum, .....
taban olsun bence...
asteton patron tgg kaç .. where is küskü .. emergency küskü ... i am short and not müsterih .. üvvv ..
[quote=boz ayı;199849]63.700 şort.............[/quote]
63.500 şort-kover
[quote=selçuklu;199863]asteton patron tgg kaç .. where is küskü .. emergency küskü ... i am short and not müsterih .. üvvv ..[/quote]
675 fiyatta tgg 0 dan 2 ye çıktı..yani buralarda geçici bir denge takrar kuruldu....sistem hala satta..amma new turn on the way...flat adam oarad şortlar, az yukarı yapıp sistem al verdiğinde duble çeker longa döner..çıkmazsa zati sorun yok..amma yeni bir hareket yolda..
475 lönk geldi, 675 yazıldı, 250, 050 62 825 belemede devam,.......
[QUOTE=boz ayı;199865]63.500 şort-kover[/QUOTE]
abi o nickle ayıp olmuyomu öyle short cover falan .. üvvv .. :o:o:D:D:D:D
yaw sanki cayır cayır büyük bir hareket öncesi hazırlıklar gibi geliyor bana bu işlemler..bakalım ne taraf olacak...yysd
sibop 16.00 :::
[IMG]http://i49.tinypic.com/nvxuns.png[/IMG]
uzun devam....
gol olsun.. yön farketmez.....
[QUOTE=mbm;199873]uzun devam....
gol olsun.. yön farketmez.....[/QUOTE]
kısa devam abi taban olsun a* ..
çok uzun süredir herhangi bir pozisyonda bu kadar müsterih olmamıştım...
VOB gecen seneydi sanırım TAVAN gormustum ama, TABAN hiç gormedim ne zaman goruruz bole bişeyi kim bilir insan omrunde bi kez olur herhalde :)
[QUOTE=selçuklu;199874]kısa devam abi taban olsun a* ..[/QUOTE]
taban.... tavan.....
hiç farketmez....
hareket lazım.......:):)
zistem şu saniye uzun.......
[quote=BOSNALI;199876]VOB gecen seneydi sanırım TAVAN gormustum ama, TABAN hiç gormedim ne zaman goruruz bole bişeyi kim bilir insan omrunde bi kez olur herhalde :)[/quote]
O zaman tavan-taban % 10 du VOB da şimdi % 15 hadi iyisiniz ayular..:)
[QUOTE=mbm;199877]taban.... tavan.....
hiç farketmez....
zistem şu saniye uzun.......[/QUOTE]
hareket olması için bullmarketin gelmesi gerek ... :o:o:o
[QUOTE=selçuklu;199874]kısa devam abi taban olsun a* ..[/QUOTE]
he taban olsun **qqq...
500 kısa..zistem tekrar sat dedi..... he heeeee
[quote=mbm;199877]taban.... tavan.....
hiç farketmez....
zistem şu saniye uzun.......[/quote]
Allah korusun,öyle bir durumda heleki dip oluşumunda sen verene kadar dibi görür ve sen %50 borçlu çıkarsın...üv üv üv üvvüvwwüüwww
[QUOTE=selçuklu;199880]hareket olması için bullmarketin gelmesi gerek ... :o:o:o[/QUOTE]
he haber uçurun hemen.. gelsin...
nunu apla bi tepik atsana fdowa .. sen amerikadasın daha kolay olır .. üvvv
bence tartışmayalım..birbirimizi kırmayalım..taban olsun... :)
sizimi kıracagım... taban olsun..
basın leyn.......
[quote=Astatin;199886]bence tartışmayalım..birbirimizi kırmayalım..taban olsun... :)[/quote]
Asticim hemen olsun üwww bugün iki taaruz harekatından 575 pivan yara aldım bugün yaram ağır,tepkiye girdim yanlışlıkla ağır bir ayunun ayağı geldi üzerime..ü[url]www..kime[/url] ne diyim savaolsun ayularum benim...
hah ya put some action into pala's life..dimi nuni apla.. :) üww..heheheeh
[quote=fXci;199853]Fpsd :::[/quote]
Patron buda ne demek yaw.... şimdi bulmaca cözer gibi bunu bulmaya calışacağız :D
[quote=EMEKDAR;199890]Asticim hemen olsun üwww bugün iki taaruz harekatından 575 pivan yara aldım bugün yaram ağır,tepkiye girdim yanlışlıkla ağır bir ayunun ayağı geldi üzerime..ü[URL="http://www..kime"]www..kime[/URL] ne diyim savaolsun ayularum benim...[/quote]
walla YYGDD..Sakarya nehrinin hemen batısında bekliyorum...1 haftada arada bir iki motivasyonluk küçük işlemler var...1 haftada 4 işlem...:D:D
yoruldum a* .. yeter erken kapansın bugün .. üvvv .. az bi water looo ..:o:o
[SIZE=6][COLOR=red]SUSADIM AZ Bİ WATER LOOO[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=#ff0000]62500 kırılsın 1 milyon çiçek açsın[/COLOR][/SIZE]
ayyyyyyyyy, hadi yeter duseceksen dus be kardesim, yangin var diye bagiricam.:::