Sımsek:"aradakı anlasmazlık konularını gıderınce hemen ımf'yı cagırırız"
-aa-
sımsek:ancak aynı konulardakı yaklasımları devam ederse, dogrudan gorusmelere bıraz daha gec baslarız"
-aa-
Printable View
Sımsek:"aradakı anlasmazlık konularını gıderınce hemen ımf'yı cagırırız"
-aa-
sımsek:ancak aynı konulardakı yaklasımları devam ederse, dogrudan gorusmelere bıraz daha gec baslarız"
-aa-
[quote=Astatin;79760]Catedral gece uyuyamamıştır...SOnra uyuya kalmıştır..Düşmek için Catedral in uyumasını beklemiştir bence..[/quote]
kankim bir sekilde telafi eder, merak etme, sen git azucuk kuyumcu dolas, anladin sen onu.:p.
[quote=nunu;79761]Sımsek:"aradakı anlasmazlık konularını gıderınce hemen ımf'yı cagırırız"
-aa-
-aa-[/quote]
Ela gözlümün nazına, hastayım nununun ara gazına :) her zamanki gibi
[quote=nunu;79762]kankim bir sekilde telafi eder, merak etme, sen git azucuk kuyumcu dolas, anladin sen onu.:p.[/quote]
telafi edeceğini bildiğim için bu kadar rahat yazıyorum :) (spot bize ters :) sözleşmenin de uzun vadeli olanını sevmiyorum...anladın sen onu :))
açılışta serbest emir kapadım 32900 flat sans
[quote=mersiyk;79765]açılışta serbest emir kapadım 32900 flat[/quote]
AAA menüde mersiyk biftek de vardı yaww..unutmuşum...sizi gidi yavaş 5 dakikacılar sizi :)... (telafi var...inşallah en kısa zamanda)
33.850 SHORT lar 32.700 sahibine teslim edildi.BİN BEREKET VERSİN...
ister uçsun ister kaçsın.beni cebimdeki para ilgilendirir...
kalanlara bol şans...
cuma günü 33450 den sistem sat vermişti..kısaya devam..nerede short cover olursa orada flat olmayı düşünüyorum..
[QUOTE=Astatin;79766]AAA menüde mersiyk biftek de vardı yaww..unutmuşum...sizi gidi yavaş 5 dakikacılar sizi :)... (telafi var...inşallah en kısa zamanda)[/QUOTE]
ya 1 saniye gec tusa bassam 650 den kapatıcaktı . sn babo naptı acaba
[quote=SEYYAH;79767]33.850 SHORT lar 32.700 sahibine teslim edildi.BİN BEREKET VERSİN...
ister uçsun ister kaçsın.beni cebimdeki para ilgilendirir...
kalanlara bol şans...[/quote]
bu ustun basaridan dolayi tebrik ediyorum.:..:
[quote=nunu;79770]bu ustun basaridan dolayi tebrik ediyorum.:..:[/quote]
madalyada takıcan mı abla :p
[quote=SEYYAH;79771]madalyada takıcan mı abla :p[/quote]
dur hele ben de bir kara geceyim, dusunuruz.:..:
bu arada espirimi yanlis anlamadigin icin ayrica tesekkur ederim. bir an tereddut etmistim.