325 flatos KISA lar kapandı ama içimden bi ses basıcak pis diyor hadi hayırlısı ...
Printable View
325 flatos KISA lar kapandı ama içimden bi ses basıcak pis diyor hadi hayırlısı ...
[QUOTE=Astatin;199897][SIZE=6][COLOR=red]SUSADIM AZ Bİ WATER LOOO[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=#ff0000]62500 kırılsın 1 milyon çiçek açsın[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
al patron sana spring water ... yalnız dikkat et içerken aşağı düşme a* ... :o:o:o
[IMG]http://img104.imageshack.us/img104/1107/4hl2.jpg[/IMG]
ekstra müsterihleştim. :)
bu kadar naz olmaz
[SIZE=6][COLOR=red]Ayağımın altındaki bu boğanın kemiklerini topuklarımla kırıntılarına ayırmak istiyorum, duygusal heyezanlar içerisindeyim, para para para[/COLOR][/SIZE]
63.200 long.......
ulen pala şu 63 bini bi kez daha terketmeden yukarı yaparsan adın mac gayvır olsun :)
bu ne kardeşim ya testere gibi yukarı aşağı doğradın beni.
demeye kalmadı bastılar ama OBO goruyorum ... Fdow da yamulmaya basladı hıyar dow omrumu aldı aksam geber essoooogluuu :D
63225 short cover ve long... Tepkiye oynamadan duramam ben... Kusura bakmayın ayu kardeşler, tepki ruhumda var... 62.975'i gösterirse tekrar aranıza katılırım... Topu topu 250 puan riske atıyorum ne de olsa...
Bu gün gene manyak olacaz 63250 sort yerin dibine gitsin
[IMG]http://twistedphysics.typepad.com/cocktail_party_physics/images/2008/07/07/polatbear.jpg[/IMG]
Daha önce sn astatin bir kez bahsetmişti
"Teşekkür et" in yanına birde "Teessüf et" gibi birşey lazım hakikaten
[I]Şunu bilin ki Forum, terbiyesiz boğaların ayuları[/I]
[I]ve onların görkemli portfoylerini yutmasından hemen sonra,[/I]
[I]VOB’da o güne kadar görülmemiş bir çağ başlamıştı.[/I][I]Ayu oğullarının doğduğu bu çağda,[/I]
[I]Dünya üzerindeki ayular ve ayu yavruları,[/I][I]gökteki yıldızların mavi pırıltıları kadar dağınık fakat belirgindi.[/I]
[I]İşte bu sıralarda Voborsalu Astatin geldi.[/I]
[I]Portofyundeki şortları hiç bırakmayan bu kara saçlı, şahin gözlü yiğit,[/I]
[I]tüm boğaları sandallı ayağının altında çiğnemek istiyordu....[/I]
:D:D:D:D:D:D
[quote=Toledo;199916]Daha önce sn astatin bir kez bahsetmişti
"Teşekkür et" in yanına birde "Teessüf et" gibi birşey lazım hakikaten[/quote]
Ben bir de "Gülmekten yarıldım" butonu istiyorum... Nunu'nun ve Astatin'in son mesajları dağıttı beni mesela... .dng
[QUOTE=nunu;199914][IMG]http://twistedphysics.typepad.com/cocktail_party_physics/images/2008/07/07/polatbear.jpg[/IMG][/QUOTE]
hoopppp aile var.....
bizim **qq lar yıldızlanıyo..... şu resimlere bak ayıp ayıp...
hemde bayandan.... he heeeee:):):):):):):)
acıktım az bi ekmek fukaraya loooo .. üvvv
[quote=Toledo;199905]bu kadar naz olmaz[/quote]
naz=yükseklik miktarı
anlayana...:)
utanmaz a bak 250 den AL a gecicek terbiyesiz bu PALA yaa , bak DOW abi ile birliikte DöWicez seni haa , asti yide cagırdımmı yandın :D
[QUOTE=adalı54;199894]Patron buda ne demek yaw.... şimdi bulmaca cözer gibi bunu bulmaya calışacağız :D[/QUOTE]
fpsd = fren patlasın short devam :::
dowda dalışa geçti
VOB un direnişi huylandırıyor beni
Yeter be baydın suanda nerden hesaplarsan hesapla 62800 lerde olman gerek hıyar herif yaaa ...
Ayar etti beni a.q. 100 100 basıcam simdi bnm yuzumden yukarı goturcek piyasayı :D
flamamı yapıyoruz?
[QUOTE=Astatin;199926]VOB un direnişi huylandırıyor beni[/QUOTE]
sn bullmarket gelmeden düşmeeeeezzzz
[URL="http://i48.tinypic.com/11j7llc.jpg"][IMG]http://i48.tinypic.com/11j7llc.jpg[/IMG][/URL]
Yırtamayınca ballı lokma tatlısına dönüştü ..
Yırtabilecekmi,yırtarsa hangi tarafaydı....:cool:
abooooovvvvvvvv!?:::.kom:cool::eek::::;):))):).uyk:D:rolleyes:
yoğun direniş var..Kanije savunması gibi savunuyor PELA..lem ağğuşam IMF den felam takviye mi alacaklar acaba...üwwww..
dow 10000'i kiracak mi kirmayacak mi diye bekliyor bizimki bence...
dolareye bak, möeşallah, çil çil,.....
Long devam, dünyanın en güçlü borsasına selam...
(bazen sırf ayu provokasyonu yapabilmek için mi long açıyorum diye sormuyor değilim kendime... .dng)
Trade edene iyi para birakti son birkac günde VOB...
Bu arada vadeli dolar da cikiyor... Hadi kapat 1.5285`in üzerinde:)
[quote=Astatin;199935]yoğun direniş var..Kanije savunması gibi savunuyor PELA..lem ağğuşam IMF den felam takviye mi alacaklar acaba...üwwww..[/quote]
yoo son dakka çakçakmış öyle daha zevkli oluyomuş:D hem daha senin balina siparişi vermediğini duymamuş:::
vayyy, habere bakin, jp morgan haberi...
Delikanlı bir savaş olmuyor **...Gayri nizamı harp ve asimetrik psikolojik savaş yapıyor pala..way**
fdji -70 ti biz 63.200 şimdi fdji -140 biz yine 63.200...
[quote=nunu;199942]vayyy, habere bakin, jp morgan haberi...[/quote]
ne gız..yapıştırsana ne haberi..üwww
[quote=nunu;199936]dow 10000'i kiracak mi kirmayacak mi diye bekliyor bizimki bence...[/quote]
Gece bana döndü Tom,çok üzdüm ayularını,ben ettim siz etmeyin..tüm Ayulardan üzür dilerim
felan dedi..
Git,git konuşma dedim..gözüm görmesin seni...:)
Şu anda kısa yükselenlerin altında...elan...
döv ün 10057 ve üstüne toparlaması yeterli,
ne kırılmaz 63.000 beah.. kırın artık şurayı..:mad: