Dolar LONG ları 1.6685 den kapamayı düşünüyorum. yükselmeye pek istekli görünmüyor..
Hatta 6670 altına gelirse belki shortlayabilirim bile..
Printable View
Dolar LONG ları 1.6685 den kapamayı düşünüyorum. yükselmeye pek istekli görünmüyor..
Hatta 6670 altına gelirse belki shortlayabilirim bile..
Bence ilk etapta [U] daha kötü bir haber gelmezse[/U] ulusal 100 25.500 altına pek sarkmayabilir.
Bu da vadeli de yaklaşık 32.950 lere gelir...Vadeli fazla shortladı yani..
fodw ve vob30 ayi durumunda am boga ikincil karakteri ayi etkisini zayiflatmaya calisiyor askida kalmamizin nedeni bu.fiati dusuk bulup aliyorlar gibi.
[QUOTE=mersiyk;79769]ya 1 saniye gec tusa bassam 650 den kapatıcaktı . sn babo naptı acaba[/QUOTE]
Olu taklidi yapiooo..
ilk 10 dakikadan sonra buralardan ilave LONG dusunuyooo..
(33.xxx lerden kapatmak uzere)
[quote=Dantes;79775]fodw ve vob30 ayi durumunda am boga ikincil karakteri ayi etkisini zayiflatmaya calisiyor askida kalmamizin nedeni bu.fiati dusuk bulup aliyorlar gibi.[/quote]
boga ikincil karekteri ayinin etkisini nasil zayiflatmaya calisiyor, biraz daha aciklayabilir misiniz acaba?
32650 altı olmazsa 32700 long yaptım:eek: 650 üstünde tutucam .. 32650 altında korkup kacarım hexen baba nerde kaldın acil plans..
longlar duble oldu. (ort 33.200)
mlb yi alımda göruyorum da..hadi spekulasyon yapıosunuz tamam da gözümüzün içine sokmayın bari diyorum..
02/02 09:55 *barclays, ford motor için fiyat hedefini 4 dolardan 1 dolara indirdi
period 5 dk da
fdow simdi boga oldu biraz zayifda olsa
biz hala ayiyiz ama azalan karakter durumu mevcut.
[quote=marakes;79782]02/02 09:55 *barclays, ford motor için fiyat hedefini 4 dolardan 1 dolara indirdi[/quote]
butun ford oto sahiblerini aragazi vermeye cagiriyorum.:..: