[quote=Astatin;199945]ne gız..yapıştırsana ne haberi..üwww[/quote]
matriksi olan biri yapistirsa.benimki bloomberg:cool:
Printable View
[quote=Astatin;199945]ne gız..yapıştırsana ne haberi..üwww[/quote]
matriksi olan biri yapistirsa.benimki bloomberg:cool:
[quote=nunu;199936]dow 10000'i kiracak mi kirmayacak mi diye bekliyor bizimki bence...[/quote]
ptesi kapalıymış ya dow o yüzden bu akşam kırsınlar 10pini pala da ptesi kırar bizim kafamızı.dng
eğer bugün de 63 altını göremezsek, benim bu şortlar sirke olur gibime geliyor.
[quote=EMEKDAR;199946]Gece bana döndü Tom,ben ettim siz etmeyin..tüm Ayulardan üzür dilerim felan dedi..
Git,git konuşma dedim..gözüm görmesin seni...:)
Şu anda kısa yükselenlerin altında...elan...[/quote]
abi eminmisin arthur olmasın o :)
16:42:20 *jp morgan, macaristan, polonya ve türkiye için tavsiyesini 'underweight'e indirdi
[quote=Sancar;199954]16:42:20 *jp morgan, macaristan, polonya ve türkiye için tavsiyesini 'underweight'e indirdi[/quote]
Devamı var:
Piyasa "Çok da tın... dedi..." :..:
[quote=Strategist;199956]Devamı var:
Piyasa "Çok da tın... dedi..." :..:[/quote]
gor sen simdi birazdan tin'i.kom
12.02.2010 16:44:45 JP MORGAN, MACARİSTAN, POLONYA VE TÜRKİYE İÇİN TAVSİYESİNİ 'UNDERWEİGHT'E İNDİRDİ
Gelişmekte olan piyasalar tahvil endeksi (Embig) için tavsiyesini
Yunanistan'ın mali sıkıntılarına yönelik endişelerle overweight'ten
marketweight'e indiren JP Morgan Research, Avrupa gelişmekte olan
ekonomilerinin özellikle kırılgan olduğunu ifade ederek, Macaristan,
Polonya ve Türkiye için tavsiyesini 'underweight'e indirdi.
bulmarket patron nerdesin .. abiii ... üvvvvv
deniz , tacir, garan, bunlar satıcı, deniz dönerse py zıplar, kaç gündür alıcıydı
Histem Sakarya nehrinin doğusuna çekil diyor ama du bakalım
[quote=nunu;199958]gor sen simdi birazdan tin'i.kom[/quote]
Niye ki? Piyasa herkesin duyduğu haberi 15dk sonra mı fiyatlar??? :..:
[QUOTE=bull market;192990][I][B]Eur/usd düşüşte.... hedef 1,35 lerde oradan 1,40 üzerine gider gibi yapar ve gider, oradanda 1,32 lere çakılır, sonrasına bakarız, kışın hareket budur diyorum, grafik çiziktiremiyorum
Bu anlamda, dolar/tl =1,5000 üzeri ve altına iner çıkar oynar bi süre...
euro/tl =2,00 tl ye ağır aksakda olsa düşüş yapar...
dolar / euro 0,76 seviyelerine
Projeksiyon bikaç aylıktır...saygılar....[/B][/I]
16 Aralaık 2009 tarihli beklentilerimi hatırladım bugün:) projeksiyon bikaç aylık demişitim ve o gün bugündür projeksiyona devam:) eur/usd kaçarı yok düşecek diyorum:)
16 Aralıktan bu yana bakıyorum grafiklere euro/tl düşüşü devam ettirmiş 2,00 tl ye doğru yaklaşmış, usd/tl deseniz 1,50 altı üstü devam, projeksiyon devam:) saygılar.[/QUOTE]
Bugün bakıyorumda 1,35 hedefe varmışıııız:), Şimdi 1,35 lerden tekrar 1,39-1,40 lara giden bir eur/usd görmeliyiz diyorum:))), paritede 1/10 kaldıraçla dünyaları götüren sistem bu, kazanç cebe yakışır eur /usd birazda alış yapıp take profiti 1,390-1,40 lara doldurayım bakalım.lelele.lelele hemde stressiz kazanç oluyor yaw:..::..:, tavsiye değildir sadece beni bağlar:cool:.
Bakın eur/tl 2,00 ye doğru düşmeye devam ediyor, ne ilginç değilmi:)))
Dolar/tl deseniz projeksiyona uygun yolalıyor.
Projeksiyon bikaç aylıktı hatırlatırım:)
Projeksiyona devam anasını satayım+.
Herkese bol kazançlar.
[quote=Strategist;199962]Niye ki? Piyasa herkesin duyduğu haberi 15dk sonra mı fiyatlar??? :..:[/quote]
piyasanin ne zaman ne yapacagi belli olmaz:..:
saka bir yana, bu haber hos degil.
[quote=Sancar;199954]16:42:20 *jp morgan, macaristan, polonya ve türkiye için tavsiyesini 'underweight'e indirdi[/quote]
daha yeni mi demiş? :::::::::
jetonları köşeli herhal bunların :::::::::
sevmediğimiz EFG en tepede SAT raporu verdi.ama millet işkillendi oysa rapor gerçek çıktı :::::::::
ahada geldi sn bullmarket... uzadım de.. nolur bullmarket....şakacıktanda olsa...
:):)
[b](yenıleme) jp morgan, gelısmekte olan pıyasa tahvıllerıne daır tavsıyesını dusurdu [/b]
jp morgan arastırma bolumu gelısmekte olan pıyasalar global bono endeksı
(embıg) degerlendırmesını "pıyasa uzerınde getırı"den "pıyasa sevıyesınde
getırı"ye revıze ettı. Yunanıstan'ın malı acıklarına yonelık endıselerın
rısk ıstahını azaltmasının alınan kararda etkılı oldugu ıfade edıldı.
Avrupa'dakı gelısmekte olan ulkelerın ozellıkle kırılgan oldugunu belırterek
macarıstan, polonya ve turkıye'yı underweıght (pıyasanın altında getırı) sevıyesıne
dusurdu.
Jp morgan pıyasada son donemde yasanan toparlanmanın bır fırsat olarak
degerlendırıldıgını ve embıg degerlendırmesını notral'e dusurdugunu
belırterek, buna baglı olarak avrupa'dakı bazı gelısmekte olan pıyasalar
ıcın degerlendırmelerın de asagı cekıldıgı zıra bu pıyasaları onumuzdekı
bır kac hafta ıcın motıve edecek yenı bır gelısme olmadıgını dıle getırdı.
Bununla bırlıkte jp morgan, gelısmekte olan pıyasalara para gırısının halen
ıstıkrarlı oldugunu belırterek gelısmekte olan pıyasaların abd pıyasasına
oranla daha tercıh edılebılır oldugunu belırttı.
Jp morgan, meksıka, rusya ve venezeulla ıcın pozısyonunu overweıght (pıyasa
uzerı getırı) olarak korudu.
-matrıks-
hayret ya, ben bu kadar müsterih olmazdım normalde ama.
hayrolsun inşallah. :)
[quote=nunu;199964]piyasanin ne zaman ne yapacagi belli olmaz:..:
saka bir yana, bu haber hos degil.[/quote]
Geyik bir yana da hakikaten güzel şeylerin habercisi değil... :(
şelaleeeeeeeeeeeeeeeeeee
[QUOTE=bull market;199963]Bugün bakıyorumda 1,35 hedefe varmışıııız:), Şimdi 1,35 lerden tekrar 1,39-1,40 lara giden bir eur/usd görmeliyiz diyorum:))), paritede 1/10 kaldıraçla dünyaları götüren sistem bu, kazanç cebe yakışır eur /usd birazda alış yapıp take profiti 1,390-1,40 lara doldurayım bakalım.lelele.lelele hemde stressiz kazanç oluyor yaw:..::..:, tavsiye değildir sadece beni bağlar:cool:.
Bakın eur/tl 2,00 ye doğru düşmeye devam ediyor, ne ilginç değilmi:)))
Dolar/tl deseniz projeksiyona uygun yolalıyor.
Projeksiyon bikaç aylıktı hatırlatırım:)
Projeksiyona devam anasını satayım+.
Herkese bol kazançlar.[/QUOTE]
hoşgeldin patron .. nerde kaldın ... şimdi hareketlenir piyasa .. ehuehuehue :o:o:o
haydin voborsa bir el atın kırılsın şu 63.000:)
[quote=Sancar;199957]12.02.2010 16:44:45 JP MORGAN, MACARİSTAN, POLONYA VE TÜRKİYE İÇİN TAVSİYESİNİ 'UNDERWEİGHT'E İNDİRDİ
Gelişmekte olan piyasalar tahvil endeksi (Embig) için tavsiyesini
Yunanistan'ın mali sıkıntılarına yönelik endişelerle overweight'ten
marketweight'e indiren JP Morgan Research, Avrupa gelişmekte olan
ekonomilerinin özellikle kırılgan olduğunu ifade ederek, Macaristan,
Polonya ve Türkiye için tavsiyesini 'underweight'e indirdi.[/quote]
o kadar çok not arttırımı beklediklerinden olsa gerek bizimkiler not arttırımı sandı galiba bunu :::
[QUOTE=selçuklu;199971]hoşgeldin patron .. nerde kaldın ... şimdi hareketlenir piyasa .. ehuehuehue :o:o:o[/QUOTE]
Bir bilen; alacaklar burayı pis alacaklar, çizecekler diyor :) Ben tabi sistem al verene kadar short...
[quote=Cerphin;199972]haydin voborsa bir el atın kırılsın şu 63.000:)[/quote]
ben elimden geldiğince el attım. gerisi onlara kalmış kapanış tahminim 62950:P
kötü habere düşmeyen iyi habere çıkamayan piyasaya girdik 60 dklık ta
ADX14= 25 in altında kamp kurdu resmen...
bullmarket patron şakacıktan uzadım desene abi lütfen .. zor durumdayız help please emergency .. üvvv .. sonra silersin olmazsa ..
önüne gelen bastı, basmayan kalamadı, düşmüyor yav, düşsede alsak da yesek de, saklasak yesek,
[QUOTE=mbm;199966]ahada geldi sn bullmarket... uzadım de.. nolur bullmarket....şakacıktanda olsa...
:):)[/QUOTE]
Vallahada billahada uzunshortlar duruyor:::, hemde vade sonuna kadar uzunshort.lelele.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=bull market;199980]Vallahada billahada uzunshortlar duruyor:::, hemde vade sonuna kadar uzunshort.lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
bu vadeden hayır yok bize uşaklar..... ha haaa
kimse heveslenmesin...
nasip sonraki vadeye...
[quote=enorton;199974]Bir bilen; alacaklar burayı pis alacaklar, çizecekler diyor :) Ben tabi sistem al verene kadar short...[/quote]
aynen..üwwww
Ben flat oldum, ama asagiya sartli emir koydum...
Kirilirsa buralar birkac yüz puan asagidan tekrar kisalirim...
[QUOTE=sovalye;199976]kötü habere düşmeyen iyi habere çıkamayan piyasaya girdik 60 dklık ta
ADX14= 25 in altınada kamp kurdu resmen...[/QUOTE]
Abi 4 gündür artı gap sonrasında düşen ve son yarım saat ralli yaşanan bir piyasa yaşıyoruz... Bir yerde kırılmalı bu kısır döngü...
üşş noldu arada öyle tek emir boyadılar 100 e kadar ..rüzgar gibi geçti **
[quote=indregandi;199979]önüne gelen bastı, basmayan kalamadı, düşmüyor yav, düşsede alsak da yesek de, saklasak yesek,[/quote]
Domuz kimin,yiyor mermiyi,2 gün sonra geberiyor...:::
[QUOTE=Astatin;199986]üşş noldu arada öyle tek emir boyadılar 100 e kadar ..rüzgar gibi geçti **[/QUOTE]
yoklama çektiler.... ha haaa
bu saatten sonra düşmez burası,dow un -145 ini gördük hala 63 bin üstündeyiz..
[QUOTE=mbm;199981]bu vadeden hayır yok bize uşaklar..... ha haaa
kimse heveslanmesin...[/QUOTE]
Evet öyle, söylemesi ayıp çok pis pozisyon alırım, uzun yapsam şimdi bide uzundan kazanmıyım diyorum:::, hep kazanınca parayı ne yapacağımı şaşıyom dengem bozuluyo:..::..::..:
[quote=Astatin;199961]Histem Sakarya nehrinin doğusuna çekil diyor ama du bakalım[/quote]
Misafir ol gel bana börekler acarım sana Ne böreği yaw.Rakılar acarım sana balığıda sen getirirsin artık ....hahaha :..:
[quote=selçuklu;199978]bullmarket patron şakacıktan uzadım desene abi lütfen .. zor durumdayız help please emergency .. üvvv .. sonra silersin olmazsa ..[/quote]
selcuklu patron avatar ımı taklit etmişin ama benimki daha güzel.lelele
şaka şaka kızma seninkide fena değil. zaten son 9 aydır hepimiz boğalarla mücadele eden matador değilmiyiz? ama sıra artık matadorda