-
[quote=bull market;79798]Utanacak bi durum yok Asti, kısada kaldın hakettin, kazancın hayırlı olsun, güle güle harca yada kaybet:)))..[/quote]
Yok ben sisteme uymadan işlem yaptığım için utanıyorum..Genelde hemen akabinde ceza keser sistem de o açıdan.:..:
-
ben kapatmam, uzlaşmaya gideceğim:)
-
dax ın tadı yok gibi
darısı başımıza
-
zor bir saat gecesede her iki endekste boga period 5 dk.
-
kısa devam tepsin tepicegi yere en abartısı bile 33600e gider ki bana göre şu havada mümkün değil...32400 altında 31900 ve sonra 30600 var 30600de kırarsa "Yandım Çavuş" formasyonu olur yani tepkiyle falan uğraşmaktansa aşagıdaki marj gözüme daha hoş göründü bu yüzden kısa devam
-
[quote=VOBiX;79285]İzninizle bir iki satır da ben yazayım. Vermezseniz mesajı silersiniz.
...
Lütfen benim üyeliğimi iptal edin noktasına gelen arkadaşlar Başbakanımızın tavrına bakabilirler. Kalkıp yöneticiye beni atın dememiş protesto ederek toplantıyı terk etmiştir. Siz de yazmayarak protestonuzu yapabilirisiniz.
Çoğumuzun isminin altında "Kardeşimiz" yazıyor. Bu yüzden kırmayalım birbirimizi [COLOR=red]kardeş kardeş[/COLOR] ortamın tadını çıkaralım.[/quote]
Ben mümkünse Mersi ve Jerfin le kardeş olmak isterim:..::..: (Ya çok eski bir mesajdan ve yersiz bir alıntı oldu ama; bu iki arkadaşa bir süre şefkat göstermezsem bunalıma girerler yada kendilerini kötü hissetmeye başlarlar diye korkuyorum):D:D Aldık başımıza belayı yani :)
-
[QUOTE=Astatin;79804]Ben mümkünse Mersi ve Jerfin le kardeş olmak isterim:..::..: (Ya çok eski bir mesajdan ve yersiz bir alıntı oldu ama; bu iki arkadaşa bir süre şefkat göstermezsem bunalıma girerler yada kendilerini kötü hissetmeye başlarlar diye korkuyorum):D:D Aldık başımıza belayı yani :)[/QUOTE]
ukelaaa.kom
-
-
[quote=jerfin;79805]ukelaaa.kom[/quote]
Niyeki... Balık Erkeği işte..Aynı mesajda hem ne kadar düşünceli be nazik hem ne kadar ukela olduğu mesajını veriyor işte..tipik yanii
(mersi!!!! jerfin mesajına teşekkür ettiğini gördüm!!!)..Neyse bu bahsi kapatalım..Topiği dejenere etmeyelim:..:
-
[quote=bonnie;79807]avatar değişikliği :D[/quote]
Gerçekte, Adriana Lima bile olsan (ismi doğrumu hatırladım acaba) bu avatarla ebediyen radarımdan çıktın...(PS: Bu yaptığın Almanya'da suç ha ona göre:..::..: ciddiyim)
-
33000 üstesine atacak galiba, oradan aynen kısalırım gibi:) saygılar.
-
şu günlerde bi hitler sempatisi oluştu insanlarda...