[QUOTE=bonnie;79823]endekste 25500 desteği kırılır mı?[/QUOTE]
büyük ihtimal:D
Printable View
[QUOTE=bonnie;79823]endekste 25500 desteği kırılır mı?[/QUOTE]
büyük ihtimal:D
[quote=sazan;79820]32.25'e gelmeden longları riskli görüyorum.[/quote]
Bay SAZAN,
Tatilinizdeki onca meşguliyetiniz arasında, Planetery Harmonics tarafında görünen bir kritik tarih varmı diye sorsak çok ayıp etmiş olmayız herhalde :) SAZAN the EMINENT :)
cuma günkü kapanışı ile spot30 -yapıştırmıştım-..Cati buna yarasa formasyonu adını vermişti..Ama hedefini söylememişti..şimdi söyler belki
Cumadan Vob30 Shortcu arkadaslara selam olsun. Vob$ uzun devam. Vob30 short devam. :). Bugun Niagara görmeyi çok bekliyorum...
yaaa bende kendime şirin bi avatar istiyorummm:)
fdow dağıldı -1,50 dax ta 4200 ler tutmazsa 4140-4150 destek
[quote=jerfin;79829]yaaa bende kendime şirin bi avatar istiyorummm:)[/quote]
yardım edeyimmi? ama biraz daha detaylı tarif lazım..nasıl bişi istediine dair...
[quote=Astatin;79826]Bay SAZAN,
Tatilinizdeki onca meşguliyetiniz arasında, Planetery Harmonics tarafında görünen bir kritik tarih varmı diye sorsak çok ayıp etmiş olmayız herhalde :) SAZAN the EMINENT :)[/quote]
Tatil bitti dostum. İşe döndük. Gurt adam tarihleri grafiğini akşama veriyim. Şu anda çok sade ve grafiksiz bir şey söylemek gerekirse, 9 şubat pazartesi bir tarafa dogru çok güçlü bir trendin(yükseliş yada düşüş), zaman olarak ortaları olacak. Hangi yana trend bekliyorsun dersen, bence aşağı.
[QUOTE=Astatin;79831]yardım edeyimmi? ama biraz daha detaylı tarif lazım..nasıl bişi istediine dair...[/QUOTE]
şirin ve ayu ruhuma uygun olsun.. ama farklı olsun, daha önce kullanılmamış:..:
33000 hedefiyle 32675 den açtığım longu 32825 den kapattım... ancak çok enteresan birşey var...
fdjı ve fspx çok gerilemesine rağmen VOB'da aşağı basmıyorlar... bişi var, en iyisi nötr şu an... bonoda da satış var...
Jerfin, bu şirin süperbear avatarını beğendiysen sana veriyim, kopyala kullanmaya başla hemen, ben değiştiririm başkasıyla..
[quote=sazan;79832]Tatil bitti dostum. İşe döndük. Gurt adam tarihleri grafiğini akşama veriyim. Şu anda çok sade ve grafiksiz bir şey söylemek gerekirse, 9 şubat pazartesi bir tarafa dogru çok güçlü bir trendin(yükseliş yada düşüş), zaman olarak ortaları olacak. Hangi yana trend bekliyorsun dersen, bence aşağı.[/quote]
+.+.+.