arkadaşlar bu matriks derinlikli ekrandan MS ye veri aktarma nasıl yapılıyor,açıklayacak arkadaşa teşekkür ederim.
Printable View
arkadaşlar bu matriks derinlikli ekrandan MS ye veri aktarma nasıl yapılıyor,açıklayacak arkadaşa teşekkür ederim.
Spotta işlem hacmi benım nazarımda sıfıra yakın, sert satısların gelmesı an meselesi.
Sima yabancı gelmiyor, ama sadece yüzündeki bitmiş ifadeden dolayı yazdım.
[QUOTE=tuareg;79852]Spotta işlem hacmi benım nazarımda sıfıra yakın, sert satısların gelmesı an meselesi.[/QUOTE]
spotu zor tutuyorlar..
merhaba piyasa yeni bakyorum
[QUOTE=Ardasu;79851]arkadaşlar bu matriks derinlikli ekrandan MS ye veri aktarma nasıl yapılıyor,açıklayacak arkadaşa teşekkür ederim.[/QUOTE]
Sol üstteki matriks yazısını tıkla, oradan araçlar, metastock aktarımından devam...
[QUOTE=tuareg;79844]Baazı arkadaslarda satasma, tacız, ajite etme vb özellikler giderek artıyor, kımseyı isaret etmıyorum, misal astatın demem hıcbır zaman. En azından 5 yıl hucre cezası neden uygulanmııor merak edıyorum, davostan mod mu getıelım yanı.[/QUOTE]
et arkadaşım işaret et...
işaret etki bilsin herkes....
böyle ortaya konuşunca olmuyo esas...
[B]bak ben işaret ediyorum.. ondan ne geliyosa başıma geliyo...
mesela lance... ben hep söylüyorum.. adam iki gün sonra yine geliyor....[/B]
noldu bak... hakkımızı aramayalımmı...
bak sn nohamura söylüyo 2 gün yerine 2 haftaya basmışım diye....
varmı böyle bişey...
yapılan haksızlıga boyunmu egelim...
sen esas eleştriceksen jerfin gibi astatin gibi burayı geyige çevirenleri eleştir..
[quote=Ardasu;79851]arkadaşlar bu matriks derinlikli ekrandan MS ye veri aktarma nasıl yapılıyor,açıklayacak arkadaşa teşekkür ederim.[/quote]
Matriks menüsünün en altlarına yakın bir yerde-->
araçlar-- metastock aktarımı-->metastock aktarımı-->senetleri seçin... onaylayın
[quote=sazan;79853]Sima yabancı gelmiyor, ama sadece yüzündeki [COLOR=red]bitmiş [/COLOR]ifadeden dolayı yazdım.[/quote]
Bugün ruhen o vaziyetteyim galiba Bay SAZAN..Ama bugün :)
5 dk'da sonunda sat verdi. Eğer düşmezsek, ciddi malda olduklarına inanacağım.
[QUOTE=mbm;79857]et arkadaşım et...
varmı böyle bişey...
sen esas eleştriceksen jerfin gibi astatin gibi burayı geyige çevirenleri eleştir..[/QUOTE]
doğru dürüst anlamadan saldırıyorsun.. sen öfkeden mesajın içindeki espiriyi anlayamamışsın.. yazık, üzüldüm bu tavrına... keşke bu topiği hep geyik mesajları kirletse.. kavga, küfür olmasa...
[quote=mbm;79857]et arkadaşım işaret et...
[B]bak ben işaret ediyorum.. ondan ne geliyosa başıma geliyo...[/B]
[B]mesela lance... ben hep söylüyorum.. adam iki gün sonra yine geliyor....[/B]
varmı böyle bişey...
sen esas eleştriceksen jerfin gibi astatin gibi burayı geyige çevirenleri eleştir..[/quote]
Yazdıgım mesaj sıze yonelık en kucuk bır ima içermez sevgılı kardesım, bırkac gundur topıkte yoktum ve sanırım tartısma cıkmıs ve ben konuyu dahı bılmıyorum, Bay Astatınle aramızda nedenı belırsız bı kan davası var, ben sadece takıldım, alınmayın lutfen.