-
[QUOTE=Astatin;79872]Sayın Bay MBM,
Geyik konusundaki şikayetinizi, keşke başınıza bu üzücü yasaklama olayı gelmeden önce söyleseydiniz, eminim bir çözüm bulurduk.. Ayrıca, şikayet ettiğiniz kişi olan Bay TOUREG de bizzati RCP nin kendisidir ve bunu ifşa etmektedir zaten. Yani şikayetiniz yalnış adresedir.
Hiç bir geyiğin, küfürleşme, gerilim veya inatlaşma kadar rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum..Ayrıca Catedral ve Bull Market gibi arkadaşların hakkınız yemişsiniz..Onlar da sağlam birer geyik nihayetinde..Bir forumun karakterini katılımcılar belirler, tek tek üyeler veya moderatörler değil...[/QUOTE]
söyledim sn astatin..yapma böyle...
şunuda belirteyimki senin espri anlayışına ve sosyal zekana hayranım.. cidden....
zevklede okuyorum..
ama bunun ayrı bir topikte olması gerektiğinide yazdım.....
-
[QUOTE=Ardasu;79873]sn.murat o işlemi yaptım.ama aktarma gerçekleşmedi.aktaracağım senetleride 5 60 dakika ve gün olarakta belirledim ama olmadı.[/QUOTE]
veri aktarımı yapılsın yazısının yanındaki kutucuğa tıklamamış olabilir misin?
-
[quote=mbm;79877]söyledim sn astatin..yapma böyle...
şunuda belirteyimki senin espri anlayışına ve sosyal zekana hayranım.. cidden....
zevklede okuyorum..
ama bunun ayrı bir topikte olması gerektiğinide yazdım.....[/quote]
Evet dostum söyledin..Biz de o yüzden başka bir topiğe taşındık zaten..Ama bu denek değilki bu topik de sadece graflar ve sayılar konuşulacak..Eminim kendi mesajlarında da bu çerçevede olmayan mesajlar bulursun geriye dönüp baktığında. Ama yok, forumun çoğunluğu, yok burası sadece ve sadece sayılar ve graf lardan ibaret olsun, topik A4 formatında olsun, asla modern sanatlara açılmasın :):) diyorsa, ben de hiç yazmam, söz...Sonuçta bu forumlara kimsenin gerilmek için geldiğini sanmıyorum..Moderatörleri de bu kadar ağır suçlamayın bence (sıranıı bekleyiniz:..:), forumun karakterini sadece modlar değil genelde katılımcılar belirler..
Teşekkürler
-
Rusların zembereği boşaldı!
Bu arada şunuda yazmadan edemeyeceğim.Rahmetli inönü'nün gene böyle bir gerginlikte söylediği şu sözler aklıma geldi. ''YENİ BİR DÜNYA KURULUR TÜRKİYE'DE BU DÜNYADA YERİNİ ALIR'' Sanırım kırılım yaşıyoruz! AB-USA derken bayağı hırpalandık Rus bilimler akademisinin bir makalesi vardı adamlar bundan sonra ''Türkiye ve Rusya stratejik ortak olacaklar'' diyodu.Yeni kankimiz ruslarmı oluyor ne?
-
tceli alarak nereye kadar py ..al py al..
-
Şubat 30 Endeksi daha aşagı gider mi acaba?
-
[QUOTE=Astatin;79880]Evet dostum söyledin..Biz de o yüzden başka bir topiğe taşındık zaten..Ama bu denek değilki bu topik de sadece graflar ve sayılar konuşulacak..Eminim kendi mesajlarında da bu çerçevede olmayan mesajlar bulursun geriye dönüp baktığında. Ama yok, forumun çoğunluğu, yok burası sadece ve sadece sayılar ve graf lardan ibaret olsun, topik A4 formatında olsun, asla modern sanatlara açılmasın :):) diyorsa, ben de hiç yazmam, söz...Sonuçta bu forumlara kimsenin gerilmek için geldiğini sanmıyorum..Moderatörleri de bu kadar ağır suçlamayın bence (sıranıı bekleyiniz:..:), forumun karakterini sadece modlar değil genelde katılımcılar belirler..
Teşekkürler[/QUOTE]
benim ruh halimi düşünürsen küfretmeden 15 gün...özele mesajla küfreden 2 gün.....
o şekilde yazdım o yazıyı...
ama sn nohamura hatayla oldugunu yazma olgunlugunu ve cesaretini gösterdi.
[B]bu yüzden kendisine teşekür ettim zaten....
keşke herkes böyle olsa... [/B]
neyse benim açımdan mesele kapandı....
umarım daha güzel olur forum.....
geyik olayına gelince şöyle düşün....
gündüz bakamayan yada kısıtlı vakti olanlar pozisyon arıyor bazen bu topikte...
gecede lsa gündüzde olsa.....
bunu yapmak için sayfalar dolusu okumak zorunda..
o yüzden insanlara tercih sunulması lazım...
burda vob var burda geyik var diye...
geyik okumak isteyenler geyiği vob isteyenler burayı okusunlar..
[B]zaman açısından[/B].özelliklede gündüz okumayıp akşam okuyanlar için...
benimki bir tercih sadece..
dediğin gibi olayı çogunluk çözer......
saygılar
-
[quote=Nafiz;79876]selam kardeşim avatardaki resim benimde değişik bir yönden dikkatimi çekti.bir tek gözlük ilavesi ile ünüversiteden(70 li yıllar ankara)bir arkadaşa birebir benziyor.tabii ki karıştırıyoda olabilirim.merakımı bağışlayın.özelden ulaşamadım,sormadanda edemedim.saygılar.....[/quote]
Resim bir fransız sosoyolog-akademisyene ait..yani dediğiniz kişi değil :)
-
32750 long denemesi 32600 stop 33200 realize olur
-
Bu arada 1.655 üzerinde kalan dolar, tarihi zirveyi kırmaya adaydır..1.626 da al veren saatlik sistem onca dalgalanmada hiç sat vermedi.. Haftalıkda ise çok uzun zamandır AL ı koruyor
-
Hedef 31.900 ilk aşamada tekniğe göre... ama vermiyor... anlayamıyorum piyasayı... yorumu olan var mı bu tutuşun nedeni olarak...
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=5k90yqzmjd8bl86o25i8.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/5k90yqzmjd8bl86o25i8.gif[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=doruk;79890]Hedef 31.900 ilk aşamada tekniğe göre... ama vermiyor... anlayamıyorum piyasayı... yorumu olan var mı bu tutuşun nedeni olarak...
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=5k90yqzmjd8bl86o25i8.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/5k90yqzmjd8bl86o25i8.gif[/IMG][/URL][/QUOTE]
genelde öğle arası hiçbişey olmaz