vay vayyy...
435000 tekrar kısa....
pala bırak numarayı.. bırak yatayı....
vur aşagı işte..... yakışır sana....
Printable View
vay vayyy...
435000 tekrar kısa....
pala bırak numarayı.. bırak yatayı....
vur aşagı işte..... yakışır sana....
Kolay gelsin herkese....
[URL="http://i48.tinypic.com/htxu1e.jpg"][IMG]http://i48.tinypic.com/htxu1e.jpg[/IMG][/URL]
şşşşşş...
[quote=indregandi;200362]kalan uzunlar, 63650, 63850, 64075 satışta,
650 gerçekleşti, 500 den geri alındı, long devam, ........[/quote]
Sizi tebrik ediyorum, bu ortamda bu kadar cesaret, :::
63650-525 aralığı bir miktar ilave short yazmıştım,
şimdiye kadar açtığım shortların hiçbiri zararına veya maliyetine verilmedi,.lelele
Bol kazançlar
[quote=Astatin;200357]:..:
söz verdiğim üzere,
şşş limit, badem değil, badem ezmesi bence.kom:..::)))üüü"...rahat değilim..11 de de çıkma lazım..kapatsammı acaba hazır 225 puancık kardayken..üww[/quote]
valla ben cuma günü 63.200den o kadar kastırılıp, hatta kastırma ötesi yapılıp oradan 63.500e gelmesini kanı donmuş bir soğukkanlılıkla izledim...
dow 9.967 idi.
aha yazmışlar dow hanesine 100 points. biz egeyn 500ü kırmaya uğraşıyok.
he tek gösterge dow mu? bana göre en son göstergelerden birisi. hep söylüyorum vitrindir, kavır amaçlı kullanılır diye. emme, önemlidir.
uzun lafın kısası, ben toplantıdan çıktım, baktım 200 points almışınız.
sen pozisyonunu açık bırak git de, 11'den sonrasında senin bana yaptığının kaç mislini sana yapıyorum seyredersin 2 saat sonra. :D
EFG cuma günku uzunların maliyetınden yine toplamaya başladı...63400 aşagı yok der gibiler oraya her indiğinde uzatıp yukardan kapatıyorum.kısa açmıyorum.. ..karşı ayak iş yatırımda totalde 5350 uzunda...
astetom 475 den filatlar (+100 pıvan) ve gerçek işlerinin peşine düşer...kalanlara bol şans ve kazanç diler
[quote=Astatin;200330]şş limit..kazara bu gider[B][COLOR=red] iyi artıya falan[/COLOR][/B] geçerse, bu mesajından alıntı yapıp badem değil badem ezmesi o diyeceğim..haberin olsun yani:..::..::..: ama pek öyle olacakmış gibi durmuyoüüüüüüüüü[/quote]
he bu arada senin iyi artı dediğin bu kadarcık mıydı lem. :..::D
[quote=unlimitted;200369]valla ben cuma günü 63.200den o kadar kastırılıp, hatta kastırma ötesi yapılıp oradan 63.500e gelmesini kanı donmuş bir soğukkanlılıkla izledim...
dow 9.967 idi.
aha yazmışlar dow hanesine 100 points. biz egeyn 500ü kırmaya uğraşıyok.
he tek gösterge dow mu? bana göre en son göstergelerden birisi. hep söylüyorum vitrindir, kavır amaçlı kullanılır diye. emme, önemlidir.
uzun lafın kısası, ben toplantıdan çıktım, baktım 200 points almışınız.
sen pozisyonunu açık bırak git de, 11'den sonrasında senin bana yaptığının kaç mislini sana yapıyorum seyredersin 2 saat sonra. :D[/quote]
:D:D:D:D no poz no cry..pozisynları cüzi kara kapattım..broker ıma telefonla, koşullu şort talimatımı verdim...hadi hoçikalllınnn:p
spota göre çok zayıfız.. short devam.. bugün kıralım artık şu 63.000 i..
[quote=unlimitted;200372]he bu arada senin iyi artı dediğin bu kadarcık mıydı lem. :..::D[/quote]
overall daki her artı iyidir....:D:D:D gittim
günaydın herkese. Garanti ve İşC de hacim yok...neden acaba? Piyasa yürümüyor... vob ısrarla spotun altında.. hayırdır ne olaki....!!
[QUOTE=Astatin;200375]overall daki her artı iyidir....:D:D:D gittim[/QUOTE]
döndüğünde vob'u 62.500 görebilirsin..:::
[quote=istavrit;200368]Sizi tebrik ediyorum, bu ortamda bu kadar cesaret, :::
63650-525 aralığı bir miktar ilave short yazmıştım,
şimdiye kadar açtığım shortların hiçbiri zararına veya maliyetine verilmedi,.lelele
Bol kazançlar[/quote]
tebriklik bir şey yok,
satış py si devam ediyor, ne zaman başlamış,11.01, ne zaman ikna olunmuş,03.02, 69xxx yerlerinden, ben de buralardan şort açtım, o dönemlerde, şimdi hala bu satış py si, devam ediyor, bunu bilmeliyiz, bu aynı zamanda gerçek, şimdi geldiğimiz bu noktada, satış baskısının görece azaldığı ortamda ben long olarak trade, bazılarımız ise, short yaparak trade yapıyor, ben daha öncede anlattım, alt ve üst band koydum kendime, alt bandda yayılarak long, aynı şekilde üst banddada short olacam, eğer short olabilirsem tutarım, 57-58 bandlarına, ama o fırsatı yakalayamadım, birinde işim vardı, diğerindede long tercihi yaptım, py ile inatlaşmıyorum, onun yerine sinyal gelirse shot olamyı tercih ederim, hepsi bu,
yukarı gidilecekse bile, taptaze, yepyeni açılmış longları dökmek üzere "öcü ü ü ü 62.900 dökülüyyn leyyyynnn" demek için harika bir gün...:..:
bu hacme biz voborsa olarak bile gösterebiliriz o noktayı uğraşsak. :D
zannımca...
[quote=Astatin;200373]:D:D:D:D no poz no cry..pozisynları cüzi kara kapattım..broker ıma telefonla, [COLOR=red]koşullu şort talimatımı verdim[/COLOR]...hadi hoçikalllınnn:p[/quote]
[quote=Cerphin;200377]döndüğünde vob'u 62.500 görebilirsin..:::[/quote]
bak yine laf atıyo...cevap kırmızı da..haydennn tası taraağı topladım..sanırsam 1 gibi bir dönerim..ama sonra yine kaybolacağım.üwww
[quote=Astatin;200380]bak yine laf atıyo...cevap kırmızı da..haydennn tası taraağı topladım..sanırsam 1 gibi bir dönerim..ama sonra yine kaybolacağım.üwww[/quote]
peeh...gitmemişindir sen bu mesajı da okuyondur.
emme gel gör ki, okumadım imajı yaratmak için cevap yazmazsın :D
[quote=unlimitted;200379]yukarı gidilecekse bile, taptaze, yepyeni açılmış longları dökmek üzere "öcü ü ü ü 62.900 dökülüyyn leyyyynnn" demek için harika bir gün...:..:
bu hacme biz voborsa olarak bile gösterebiliriz o noktayı uğraşsak. :D
zannımca...[/quote]
Yok be..[B] Sen tek başına bilem gösterirsin bence[/B]. Ama gösteremezsen ne olur bilemem..kom
birazdan aşaı yönlü bi komançero olcek gibi...
Eksi makas ile sırf kafa karıştırmaya çalışıyor olabilirler. Eğer amaçları buysa başarılı oluyorlar. Benim kafam karıştı... :..:
[quote=Strategist;200385]Eksi makas ile sırf kafa karıştırmaya çalışıyor olabilirler. Eğer amaçları buysa başarılı oluyorlar. Benim kafam karıştı... :..:[/quote]
bi gün ben de makasa bakmayı öğrencem!:::
[quote=unlimitted;200386]bi gün ben de makasa bakmayı öğrencem!:::[/quote]
Zannettiğin kadar zor değil... Ekranına x30yvade ile xu030'un son değerlerini yan yana koyuyorsun. Sonra aradaki farka bakıyorsun.. Sen de yapabilirsin.. Güven kendine biraz.... .dng
[QUOTE=Strategist;200385]Eksi makas ile sırf kafa karıştırmaya çalışıyor olabilirler. Eğer amaçları buysa başarılı oluyorlar. Benim kafam karıştı... :..:[/QUOTE]
hocam 69xxx yerelerınde de eksi akas yapıyolardı ula kesın bı alı cengız var bu ısın ıcınde deyıp short acamamıstık.. 69500 den actıklarımı da 69300 de kapattım sırf bu eksı makas yuzunden.. bu lavuklar - makası ınsanlar mal alsın dıye kullanıyolar + makası da mal satmak ıcın.. yanı her kosulda aga sıfırdan aldıgı malı ıstedıgı makas aralıgında satabılıyo ne tarafa gıdecegıne kendı karar verıyo.. o yuzden kafa karıstırması normal .. shortlar cesaret edemıyo longlar alırlarsa ellerınde patlayabılıyor ıkı tarafta endıselı , sanırım yapılmak ıstenen yapılmıs gorunuyor..
karar yeresi,....
[quote=Strategist;200387]Zannettiğin kadar zor değil... Ekranına x30yvade ile xu030'un son değerlerini yan yana koyuyorsun. Sonra aradaki farka bakıyorsun.. Sen de yapabilirsin.. Güven kendine biraz.... .dng[/quote]
Sonuç NEGATİF mi çıkıyo?.kom
10 dk da trende girmek üzereyiz,
[QUOTE=indregandi;200392]10 dk da trende girmek üzereyiz,[/QUOTE]
63175 ve 63675 gün içi en ydüşük ve en yüksek.. ne tarafa yenileme yaparsa o yonde poz alıcam bugun için planım bu.. bakalım hayırlısı artık :) dar bi band nasıl olsa... STPlss kullanarak bı deneme yapabılırım...
[quote=unlimitted;200386]bi gün ben de makasa bakmayı öğrencem!:::[/quote]
[quote=Strategist;200387]Zannettiğin kadar zor değil... Ekranına x30yvade ile xu030'un son değerlerini yan yana koyuyorsun. Sonra aradaki farka bakıyorsun.. Sen de yapabilirsin.. Güven kendine biraz.... .dng[/quote]
[quote=excali;200391]Sonuç NEGATİF mi çıkıyo?.kom[/quote]
fiyat penceresinde teorik fiyat anlık olarak hesaplanıyor zaten,4 işleme gerek yok :::
hmm önce x30yvade harflerinin anlamlarını çözmek lazımmış yane :::
sonra xu30
üstelik yanyana da koymak lazım
vışşş :D
geldim long ... 450 ort long.. istop 300 altı gol olur tahminm .. strategist patronla aynı pozda olmazsam rahat edemiyorum .. ehuehueh u:o:o:o:D:D:D:D
53500 tekrar uzun......
400 longlar tekrar 500 flatt.100 puana PaLe çarpmaca.....
[quote=mbm;200400]53500 tekrar uzun......[/quote]
patron ordan annanem de uzun olur.:D
[quote=Kennym;200394]63175 ve 63675 gün içi en ydüşük ve en yüksek.. ne tarafa yenileme yaparsa o yonde poz alıcam bugun için planım bu.. bakalım hayırlısı artık :) dar bi band nasıl olsa... STPlss kullanarak bı deneme yapabılırım...[/quote]
10 dk da 650 nin geçilmesi lazım
[quote=selçuklu;200399]geldim long ... 450 ort long.. istop 300 altı gol olur tahminm .. strategist patronla aynı pozda olmazsam rahat edemiyorum .. ehuehueh u:o:o:o:D:D:D:D[/quote]
Aman abi... Kendine mukayyet ol... Benimle aynı pozisyonda olmanın kimseye hayır getirdiği görülmemiştir... Sırf ben uzundayım diye DOW Cuma ralli yapmasına rağmen bugün VOB eksi gap ile açıldı... :..:
[quote=mbm;200400]53500 tekrar uzun......[/quote]
iyi fiyat :::
çok fena karar veremedi, yön ikinci 10 dk da belli olur,
[QUOTE=Strategist;200406]Aman abi... Kendine mukayyet ol... Benimle aynı pozisyonda olmanın kimseye hayır getirdiği görülmemiştir... Sırf ben uzundayım diye DOW Cuma ralli yapmasına rağmen bugün VOB eksi gap ile açıldı... :..:[/QUOTE]
müsterih ol patron gol olur bence ... kapanış tahminim 71475 kayda geçsin .. üvvv .. ehuehueh u:o:o
çok uyuz hareketler .. projeksyon çizmeden olmayacak .. dur bi projeksyon çizeyim ..
[quote=indregandi;200390]karar yeresi,....[/quote]
bence bunların karar vermeye niyetleri yok ne uğraşçak adamlar:..: bu durum çok hoşlarına gitti artacak diyenin de düşecek diyenin de kafasına çakıyolar ne güzel.dngdolayısıyla karar vermişler sabah gap iylen ya da bu sabahki gibi badem gibi şeylerlen bizle eyğlenmeye devam etmeye .lelele.uyk
herkeşlere meraabe
sibop zistemim gecici löngınşayne emme 11.59 da üzere görüşürük