Şubat vade dolar 1,69 a tırmanırmı gene?Bundan 10 gün önce olduğu gibi.Dolar 1,69'a çıktığında xu30 31,750 seviyesindeymiş..
Printable View
Şubat vade dolar 1,69 a tırmanırmı gene?Bundan 10 gün önce olduğu gibi.Dolar 1,69'a çıktığında xu30 31,750 seviyesindeymiş..
Bu arada bir öenmli not: XAUUSD 929 dan 904 e gerileyip 913 yaptı...eğer 905 desteği çalışırsa 935 i hedefleyebilir. EŞ zamanlı olarak USDYTL deki yukarı hareket devam ederse GOLDYTL deki hareket de ivmelenebilir. Nisan Vade gold da alıcıyım ama veren de yok tabi..sığ ki sığ
Flat kalmaktan sıkıldım, kısa periyodda öncü al sinyali var bari dedim buna uyayımda azıcık uzun takılayım, yatayda bezdirdiler, spot açılışnda yukarı yapabilir diyede tahmin ediyorum, olmazsa tekrar kısaya dönerim nasılsa, saygılar..
[quote=Astatin;79893] Nisan Vade gold da alıcıyım ama veren de yok tabi..sığ ki sığ[/quote]
Niye şubat vade de oynamıyosun?
[quote=7410;79895]Niye şubat vade de oynamıyosun?[/quote]
"oynamıyorsun" yerine "işlem yapmıyorsun" şeklinde yazsanız daha uygun olmaz mı?
[quote=bonnie;79896]"oynamıyorsun" yerine "işlem yapmıyorsun" şeklinde yazsanız daha uygun olmaz mı?[/quote]
Bilmem olur heralde.
[quote=7410;79895]Niye şubat vade de oynamıyosun?[/quote]
ALtın da ne kadar uzun vade o kadar iyi...Şubat vade sonunda nisan vadeye geçmek istersem, ve bu hala beklediğim gibi yükseliş trendindeyse kademelerdeki boşluk ekstra maliyet yazacak da o yüzden..Malum teorik fiyatın %1 üstüne bile satıcı gelmiyor bazen..:)NXAUUSD ve USDYTL nin ani gevşemelrinde gelen satıcılardan 1-2 ne varsa höpletiyorum...
Geçen hafta en geç pazartesiye 32500 lerdeyiz diyordum, buna göre bu beklentim gerçekleşti, buradan al sinyali gelebilirde, yani geçen haftanın düzeltme yaptığı gün görmüş olduğu düşük seviyeleri bu hafta erkenden test edilmiş olabilir, bunu gözardı etmek istemiyorum, hatta akşama olumlu kaparsak ve al sinyalinde kaparsak, dahada yukarılara gitmemiz için bir olumlu haber yetebilir, ama ilk önce şu yataylık ne olacak bir bakalım, bakarkende pozisyon taşıyayım ne olur ki diyorum:), saygılar..
[QUOTE=bonnie;79896]"oynamıyorsun" yerine "işlem yapmıyorsun" şeklinde yazsanız daha uygun olmaz mı?[/QUOTE]
takılmayın şöyle şeylere ozaman en doğrusu "yatırım yapmak" bunu kullanmamız gerekir :)
[quote=Astatin;79898]ALtın da ne kadar uzun vade o kadar iyi...Şubat vade sonunda nisan vadeye geçmek istersem, ve bu hala beklediğim gibi yükseliş trendindeyse kademelerdeki boşluk ekstra maliyet yazacak da o yüzden..Malum teorik fiyatın %1 üstüne bile satıcı gelmiyor bazen..:)NXAUUSD ve USDYTL nin ani gevşemelrinde gelen satıcılardan 1-2 ne varsa höpletiyorum...[/quote]
Peki derinlik az olduğu için sözleşme satmak istediğinde bi zorluk söz konusu oluyor mu?
[quote=furkan;79900]takılmayın şöyle şeylere ozaman en doğrusu "yatırım yapmak" bunu kullanmamız gerekir :)[/quote]
Furkan Bey,
VOB kesinlike yatırım yeri değildir:..::..: Hanginiz bir kontrat alıp yatırımınız üzerine yatabiliyorsunuz? Hiç birimiz..Dürüst olalım bu aslında bir çeşit oyun..Algı, disiplin, analiz v.b. yetneklerini en iyi kullananların kazandığı bir oyun...
[quote=7410;79902]Peki derinlik az olduğu için sözleşme satmak istediğinde bi zorluk söz konusu oluyor mu?[/quote]
Olmuyor..İki nedenle şu ana kadar aldıklaırmı min 2 hafta tuttum ve ana trend yükseliş olduğu için makul fiyata alcıı bulabildim hep..Ayrıca, XAUUSD hızlı hareket yaptığında teorik fiyata hemen alıcı geliyor...