-
cuma 16.30 dan sonraya ve simdiye bakin fodw ile karislastirdigimizda anormalliklere dikkat ettigimizde bir sure tutup ondan sonra gomme modunda bir PY gozumuze carpiyor. beklenmedik anlarda mesela sabah acilisi ikincisi ne zaman olur ogle arasi son yarim saatmi oylayalim. yoksa fdowun donusumunu bekliyor iskeleye baglamis olarak. zaten hersey yuzde 50 ihtimal.
-
[QUOTE=Astatin;79903]Furkan Bey,
VOB kesinlike yatırım yeri değildir:..::..: Hanginiz bir kontrat alıp yatırımınız üzerine yatabiliyorsunuz? Hiç birimiz..Dürüst olalım bu aslında bir çeşit oyun..Algı, disiplin, analiz v.b. yetneklerini en iyi kullananların kazandığı bir oyun...[/QUOTE]
hayır uzun vadeli teknik analizle yatırım yapanlar icin kısa vadeli teknik yatırım imkanı .lelele
-
Son takas sanko teyitli
48800efg dsi 41800
14400tgb ıym 11000
5500 teb ytf 3000
4500 ykr * 2800
3900 cım * 2700
diğer 5200 21400 takasa göre düşmek istemeyişimizin nedeni belli oluyor
-
[quote=serkanyurttas;79907]son takas sanko teyitli
48800efg dsi 41800
14400tgb ıym 11000
5500 teb ytf 3000
4500 ykr * 2800
3900 cım * 2700
diğer 5200 21400 takasa göre düşmek istemeyişimizin nedeni belli oluyor[/quote]
dow bugünde 8000 üzerinde kalırsa yazık
-
[QUOTE=Astatin;79903]Furkan Bey,
VOB kesinlike yatırım yeri değildir:..::..: Hanginiz bir kontrat alıp yatırımınız üzerine yatabiliyorsunuz? Hiç birimiz..Dürüst olalım bu aslında bir çeşit oyun..Algı, disiplin, analiz v.b. yetneklerini en iyi kullananların kazandığı bir oyun...[/QUOTE]
yazdıgımı neden yazdıgım belliydi yani "oynuyorum" yada "satıp alıyorum" vs gibi tabirlerin hepsinin aynı kapıya çıktıgını soylemek istedim madem çok titiziz kavramlar hakkında ozaman en doğru kavramın yani teorik olarak en doğrusunun yatırım yapmak olacagını soyledim..benim için fark etmez "aldım saattım" "oynadım" "oynamadım" "yatırım yaptım" vs hepsi aynı kapı :)
-
[quote=Dantes;79905]cuma 16.30 dan sonraya ve simdiye bakin fodw ile karislastirdigimizda anormalliklere dikkat ettigimizde bir sure tutup ondan sonra gomme modunda bir PY gozumuze carpiyor. beklenmedik anlarda mesela sabah acilisi ikincisi ne zaman olur ogle arasi son yarim saatmi oylayalim. yoksa fdowun donusumunu bekliyor iskeleye baglamis olarak. zaten [COLOR=red]hersey yuzde 50 ihtimal[/COLOR].[/quote]
TEO Bilimler Akademisi Ekolündeniz galiba ;)
-
2.ci seans islerim nedeni ile olmayacagim.
Cumadan kalan Longlari ve bu sabah duble aldigim Longlari 3.300-33.400 araligina satis yazip cikiyorum.
-
[QUOTE=bikmisbroker;79911]2.ci seans islerim nedeni ile olmayacagim.
Cumadan kalan Longlari ve bu sabah duble aldigim Longlari 3.300-33.400 araligina satis yazip cikiyorum.[/QUOTE]
sn bıkmısbroker stopuda unutmayın nolur nolmaz
-
SAYIN HELLIM,
Seçim anketini topikden ana sayfaya almak pek yarmadı galiba..Dün gece yarısı 30 hit alan anket, bugün anasayfada sadece 4 hit almış...:) Vesileyle br kere daha duyuralım: Ana sayfada seçim anketi var arkadaşlar...Oy vermenizi bekliyor
-
[QUOTE=gacırt;79912]sn bıkmısbroker [B]stopu [/B]da unutmayın nolur nolmaz[/QUOTE]
Sayin Gacirt
Cok guzel bir noktaya temas ettiniz.
ebroker kullaniyorum.
[B]Stoplu emir nasil veririm?[/B] (Malum bu VOB da yeniyim)
Bana 1 arkadas ilkokul cocugunun anlatacagi sekilde izahat verebilirmi lutfen?
-
[quote=bikmisbroker;79914]Sayin Gacirt
Cok guzel bir noktaya temas ettiniz.
ebroker kullaniyorum.
[B]Stoplu emir nasil veririm?[/B] (Malum bu VOB da yeniyim)
Bana 1 arkadas ilkokul cocugunun anlatacagi sekilde izahat verebilirmi lutfen?[/quote]
stop ornek olarak 32.500 olsun
32.500 şarta bağlı emir girerseniz 32.500 dan islem gecene kadar emir aktif olmaz. 32.500 olursak emir aktif olur gerçekleşir.
-
Piyasalar;
Burdan cüzi bir toparlaam olur..Ancak, bir küçük noktaya dikkat çekmek isterim..
- Heçen hafta 1.32 lerdeykende yazmıştım, EURUSD nin 1.26 larda haftalık grafda ikili dip ihtimali var ancak 1.2600 d tutunamazsa erenlerine kabuşur.
- Dün akşam DJI nın grafındaki enteresan periyodik benzerliklerden bahsetmiştim. Tarih tekerrür ederse önemli bir kırılım yaşayacak.
- SAZAN the EMINENT, der ki; Gurt Taburları / Plan. Harmonics 5-6 şubatta büyük bir trend başlayabilir..
- ABD den beklene kritik kararlar aynı zaman diliminde gelecek
- IMF in ne yöne meyledeceği biraz daha netleşecek.
Tüm yollar trende geliyor hemi de büyük trende