-
[quote=indregandi;200362]kalan uzunlar, 63650, 63850, 64075 satışta,
650 gerçekleşti, 500 den geri alındı, long devam, ........[/quote]
kalan uzunlar, ve işlemler,
cumadan kalan uzunlar,
63650, 63850, 64075 den satışta,
650 verildi, 500 yerine kondu, 725 verildi, 500 tekrar yazıldı,
850 ve 64075 beklemede,
-
istopu yükselttim .. long devam .. rallyesange projeksyon live i think ... gol our bence ..
-
bugun kesinlikle başka satıs beklemiyorum, yarında aynı sekil Nikkei bu geceki eksi kapanısını toparlar , Fdowda artıya gecer.. hersey olumluya donuyor 60daklıklar da toparladı.. olumsuz bi tablo goremıyorum suanda, goren varsa soylesin please ..
-
60 lık ta trende girmek üzereyiz, 120 dakika içinde belli olur,
-
Vay... İşim çıktı gitmem lazım... Long devam, stop noktam belli, projeksiyon belli, ralli belli.... Kapanış tahminim: 76.875
-
[QUOTE=selçuklu;200423]ahanda projeksyon .. hayal rünüdür kimse etkilenmesin ona göre .. eheuheuhe .. unlimit abi bi kontrol et .. teknik hata falan olabilir ..:D:D:D:o:o:o
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/5950/adszok.jpg[/IMG][/QUOTE]
ne ettin patron, sen bizi iflas ettireceksin..üüü:o
-
[QUOTE=Cerphin;200466]ne ettin patron, sen bizi iflas ettireceksin..üüü:o[/QUOTE]
apla teknik hatalar olabilir .. hayal ürünü o projeksyon .. sen sistemine falan uy bence ... projeksyon tutarsa teprikleri kabul ederim ama .... kınamaları kabul etmeyecem ona göre .. eüüüehuehuheu :o:D:D:D
-
60 lık ta direnç 725,
des 63100,....
-
emortım nerde..%98 karlı saatlik sistemi var üüüüww..al verdimikine..
-
[quote=QUEEN;200470]emortım nerde..%98 karlı saatlik sistemi var üüüüww..al verdimikine..[/quote]
pes oynuyor olabilir :..:
-
[QUOTE=flexy;200471]pes oynuyor olabilir :..:[/QUOTE]
anlamadım..pes nekine:D
-
[quote=QUEEN;200472]anlamadım..pes nekine:D[/quote]
ayak topu oyunu :D
-
60 lıkta henüz hareket şekillenmedi, erken saatlerde daha alt zaman dilimlerindeki uğraş 60 lık ta var bu defa, genel olarak bahsedersek,
bir trend oluşumunun içne girdik ve ağzındayız,
şu an için direnç 725 ve destek 100 de,
akımın güçlenmesi için 725 mutlaka geçilmeli, bu gerçekleştiğinde bir + 400 puvan koyabiliriz,ama bunun için 800-900 arası değer görmemiz şart,
başarılar,.....
-
63650 kısalar 63700den flat (yanlış anlaşılmasın 3 gündür duruyordu bu kısalar).flat olduğum için müsterihim. uzun için teyid yok, bekliyorum.
herkese bol kazançlar
-
[QUOTE=indregandi;200474]60 lıkta henüz hareket şekillenmedi, erken saatlerde daha alt zaman dilimlerindeki uğraş 60 lık ta var bu defa, genel olarak bahsedersek,
bir trend oluşumunun içne girdik ve ağzındayız,
şu an için direnç 725 ve destek 100 de,
akımın güçlenmesi için 725 mutlaka geçilmeli, bu gerçekleştiğinde bir + 400 puvan koyabiliriz,ama bunun için 800-900 arası değer görmemiz şart,
başarılar,.....[/QUOTE]
aşağı gelsin şortlatsın sona yukarı.. nası pela olmuşuz haberimiz yok:D
-
alım ve satışlarda alıcı ve satıcı ............. olarak gözüküyor.
Yeni bi aracı kurum mu açılmış?:)
forumdaşlardan bilen varsa açıklayabilir mi? bu durumu?:)
-
[quote=QUEEN;200476]aşağı gelsin şortlatsın sona yukarı.. nası pela olmuşuz haberimiz yok:D[/quote]
benim beklentim yukarı yönde kraliçem, bir 800-900 arası yönünde, bu olduğunda, 850 emrim gerçekleşecek, 625 den yerine koyacam, sürekli soygun teorisi gereği,......
-
[quote=QUEEN;200472]anlamadım..pes nekine:D[/quote]
Pro evolution soccer
-
[QUOTE=indregandi;200478]benim beklentim yukarı yönde kraliçem, bir 800-900 arası yönünde, bu olduğunda, 850 emrim gerçekleşecek, 625 den yerine koyacam, sürekli soygun teorisi gereği,......[/QUOTE]
güzel taktik..tam indregandi usulü:D
-
[QUOTE=excali;200479]Pro evolution soccer[/QUOTE]
gı..ne diyonuz..o ne kine.:D..emortım..nerdesin cistem al virdimi.:D
-
[QUOTE=selçuklu;200460]istopu yükselttim .. long devam .. rallyesange projeksyon live i think ... gol our bence ..[/QUOTE]
he tavan olsun ....
alıyn leyn.......
işler yogun yazamadım...525 uzadık....
-
[QUOTE=QUEEN;200470]emortım nerde..%98 karlı saatlik sistemi var üüüüww..al verdimikine..[/QUOTE]
%98 karlı ne demek..
-
ricep ivediğe gittinizmi..dolu bilet yok
-
[QUOTE=abka;200484]%98 karlı ne demek..[/QUOTE]
sistem raporu vermiş dün..sistem topiğine...
-
[QUOTE=QUEEN;200485]ricep ivediğe gittinizmi..dolu bilet yok[/QUOTE]
gittik oğlamla....
çok gülmedik yalnız..
bir daha iyiydi..
2 ve 3 hoşuma gitmedi...
-
[quote=QUEEN;200482]gı..ne diyonuz..o ne kine.:D..emortım..nerdesin cistem al virdimi.:D[/quote]
Atari oyunuyormus .dng
-
[QUOTE=Adrianinho;200488]Atari oyunuyormus .dng[/QUOTE]
du şuna bi özel mesaj atıyım...şortta kaldı garibim..:D
-
çanlar kimin için çalıyor, günlükte sinyal geldi, bunun ilki alıma davet ikincisi kafaya çakmaktır, şu anda davet edildik, ........
-
[QUOTE=mbm;200487]gittik oğlamla....
çok gülmedik yalnız..
bir daha iyiydi..
2 ve 3 hoşuma gitmedi...[/QUOTE]
2 de ben çok güldüm..birden iyiydi..
-
Dolar kontratı yukselmedigi surece, endeksde düşüş hayal suanda, teknikde düşüş için uygun degil... bu haftada goremicez 62.000 leri sanırım
-
evet..piyasalar topluyo..altın eur..brent destekliyo..
-
kolay gelsin zystem, ağır abi al gelmiş artık 3-4 gün tutar:) bol kazançlar..
[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/9186/zzzzqt.png[/IMG]
-
- makas yeni short açtırmıyor, long kışkırtılarak, eski shortlar rahatsız ediliyor, longlar şuana kadar trade haricinde skor yapamadığı için, rahatsızlık amcı ile kullanılıyor, demekki ağa bu fiyatları bir süre sonra aşağı yönde kendisi çiyneyecek ve kar ortağı istemiyor, öyleyse ilk etapta işi shortlarla, bir kaç gündür bunu görüyoruz, longlar şu an için adam yerine konmuyor,.......
57-58 öncesinde 61xxx yerelerinden bir tepki kuvvetle muhtemel, bu tepki bu gördüğümüzden daha güçlü olacak, ç,ünkü aşağı yönde derinlik artmış olacak, ...63xxx yerelerinde sonlanması kuvvetle muhtamel olacak, düşüncem bu yönde, başarılar,.....
-
63683 günlük desteğimiz, bunun altında kalışlarımız zayıflama belirtisi olup, şu ana kadarki yatay py nin sonlanacağına yorumlanmalıdır, bu bölüm ise 64925 e kadar max, uzayacak bir harekettir, herkes dikkatli olsun, al dveti geldi, beşir ise kapıda duruyor,.......
-
400 al 500 sat 400 al 600 sat 400 al 750 sat bu arada hiç short düşünme.. pala algılarımı değiştirdi düşüş yakın :)
-
gıpraşmadan short,maaliyetim 650..full...
-
[quote=unlimitted;200451]kök: saz.
mastar. sazmak.
özne: sazan; sazma eylemini yapan kişi.
eylemin di'li geçmiş zaman hali: sazdı; sazma eylemi gerçekleştirdi.
sıkılmış mıyım ne :D. neyse ki yemek vakti geldi[/quote]
unlum,dil uzmanım,
Birde bileşik zamanda,mişli geçmişin rivayetini yap...:::
-
[QUOTE=indregandi;200497]63683 günlük desteğimiz, bunun altında kalışlarımız zayıflama belirtisi olup, şu ana kadarki yatay py nin sonlanacağına yorumlanmalıdır, bu bölüm ise 64925 e kadar max, uzayacak bir harekettir, herkes dikkatli olsun, al dveti geldi, beşir ise kapıda duruyor,.......[/QUOTE]
behlül nerde..onu söle:D:D
-
[quote=QUEEN;200501]behlül nerde..onu söle:D:D[/quote]
beşire sormak lazım,.....
-