Ha bu arada astet, gs-fb derbisine tek maç yapılabiliyomuş.Gs ye basarsan 1.75 fena deel :)
Printable View
Ha bu arada astet, gs-fb derbisine tek maç yapılabiliyomuş.Gs ye basarsan 1.75 fena deel :)
[quote=flexy;422523]Ha bu arada astet, gs-fb derbisine tek maç yapılabiliyomuş.Gs ye basarsan 1.75 fena deel :)[/quote]
yok hacı o benim tarz değil... ben 4 maç bulmalıyım ilk yarı 1 ikinci yarı 2..oran 250,000 filan olmalı..2 koyup 500000 almalıyım...::: 2 koyup 3,50 almak benim işim deeel... bu arada geçici olarak foruma yapıştırıp sildiğim şans topu kupunu sonucunu gördün nü:(:D way **
ha bu arada soft GS li olmama rağmen o maça GS oynamazdım... al sana bir de bombaiddia.com.... Türkiye kupası finalini TS-1461TS oynuyomuş misal :)
[quote=Astatin;422524]yok hacı o benim tarz değil... ben 4 maç bulmalıyım ilk yarı 1 ikinci yarı 2..oran 250,000 filan olmalı..2 koyup 500000 almalıyım...::: 2 koyup 3,50 almak benim işim deeel... bu arada geçici olarak foruma yapıştırıp sildiğim şans topu kupunu sonucunu gördün nü:(:D way **[/quote]
Görmedim patron :confused: Ama senin kuponlara bi göz aşinalığım var, tahmin edebiliyorum :)))
[quote=flexy;422526]Görmedim patron :confused: Ama senin kuponlara bi göz aşinalığım var, tahmin edebiliyorum :)))[/quote]
bıyır..müdürü bu ..buna konuşalım..üwww:o
baktıkça pastedıkça sinirim zıplıyor wayaq
[IMG]http://i45.tinypic.com/beiko8.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;422527]bıyır..müdürü bu ..buna konuşalım..üwww:o
baktıkça pastedıkça sinirim zıplıyor wayaq
[/quote]
:eek: cidden üwwww.. tutsun patron artıkın şu guponlar ama yaw...
piramit time !
fuLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL+++++++++++++++fuLLLLLLLLLLLLLLLL
şubat dolarda kademe kaldıracam şeklimiz olsun :)
ahada galdırdım şekil oldu :D heyt tahtayı boş buldum :) makinaya slm
[quote=seagate;422532]ahada galdırdım şekil oldu :D heyt tahtayı boş buldum :) makinaya slm[/quote]
Höyt noluo diyodur şimdi :)
oh be hacılar...ben de artıkın az pılav yanınızdayım...walla raatladım