-
[quote=excali;461166]davayı açan kamu muymuş?[/quote]
haci, o haber suç duyurusu diyoo..bir avukat yapmış...suç duyurusu tek başına bişi deil..istersen sen de yaparsın...savcı bakar, işleme alır veya almaz.. zaten kamunun/savcının bir aksiyonu olsaydı bu, yemişti vob %5 eksiyi..öyle deil yani..
-
[QUOTE=Astatin;461172]:Döne alalım..kapı gibi cengiz han mış işte.. bir de sıçan mıçan diyo bazı niki seksi arkadaşlar...eşhedü.... iyi haftasonları..dombıra...miyav:D[/QUOTE]
.dng.dng.dng
-
İyi haftalar.İmzaları yine bana yıkmışınız patronlar ayıp oluyo ama :D
-
Uzaylının kulaklarını gören oldu mu? Mangal hazır...:..:
-
[quote=excali;461266]Uzaylının kulaklarını gören oldu mu? Mangal hazır...:..:[/quote]
Maaauuuvvvvv:p:pSinsi keei seni.dngŞinci durum şöyle; benim hesap vardıya, 82000 üzerine bir kontrat buhar mesafesi gider deyu...82000+9500=91500.. 91150 gördü....yapmış olabilir:p...olmaaybilirdeüüü
-
kedi, şortlara takviye (kulak koruma operasyonu) yaptım...çıktık 5 galdıraça... kulakların sahibi bugün belliolur..bende kalmaya mı devam edecek yoksa kediye kulak haşlaması mı yapacağız anlaşılır..yannız kedi ye yem olmak pek karizmatik bir durum değil be hacı...şu avatarı en azından bir kaplan filan yapaydın..ne billiim...
-
vay arkadaş yaw..dünyanın bir ucundaki bir adam, bir bürokrat koltuğuna aday olmaktan vazgeçtiği için borsa %3 şekil yapacak deseler gülerdik dimi...breh breh...mevzu o deilde; adam iki cumadır ikinci seans basıp kucağa şortcu topluyor..sonra ptesi ham....da.... şu gredü gartu faiztavanının düşmesi ve bir gısım medyadak, bazı patron ve gazeteci adlarının açık olarak yazılıp,savcının iddianamesinde olduğunun belirtilmesi de ziro etkilikaldı..o da enter hasan..yoksa 1 gontart bıhar mesafesi olacak 2 mi..gorkular sarmış 4-1 yanımı
-
TAVANwaves by excali...:..:
-
şimdi misal Summers açıklama yapıyormuş; evet FED başkanlığına adaylığımı çektim çünkü ABD başkanlığına aday oluyorum"..hehehe..yada OBAMA dan açıklama geliyormuş,"yok arkadaş ben SUMMERS'dan rica ettim,benikırmadı yeniden aday oluyor yanına da daha ***şaklı parasal genişleme karşıtı adam koyuyorum" filan..heee.. ne biliim, piyasalardaki volatiliteyi görünce devamındada böyle şeyler olabülür diyor insan...şud a mümkün tabi "ABDnin özel yetkili savcıları, parasal genişleme karşıtı tümbürokratları ifadeye çağırıyormuş....hatta CIA başkanını bile...Obama araya girip zor kurtarıyormuş CIA başkanını fila"..hulalala...o zaman tavan olur burası
-
[quote=Astatin;461268]kedi, şortlara takviye (kulak koruma operasyonu) yaptım...çıktık 5 galdıraça... kulakların sahibi bugün belliolur..bende kalmaya mı devam edecek yoksa kediye kulak haşlaması mı yapacağız anlaşılır..yannız kedi ye yem olmak pek karizmatik bir durum değil be hacı...şu avatarı en azından bir kaplan filan yapaydın..ne billiim...[/quote]
Ciğer mi daha iyi, yoksa uzaylı kulağı mı? Onun kararını vermeye çalışıyorum şu an....
Bu arada USDTRY:1.9938 olmuş haciii..
Telefon fiyatları ucuzlamış mıdır?
-
[quote=excali;461273]Ciğer mi daha iyi, yoksa uzaylı kulağı mı? Onun kararını vermeye çalışıyorum şu an....
Telefon fiyatları ucuzlamış mıdır?[/quote]
ciğerin ne çiğeri olduğuna bağlı tabi yanıt biraz da .dng
samsungun telefonlarına haftasonu baktığımda Teknosa da devasa indirimler vardı..dimek tayvanlılar biliyomuşdoların düşeceğini::: Galaxy Note 3 ü de gördüm bu arada güzel olmuş..hoş olmuş...teprik ederim
-
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=461208&postcount=164[/URL]
Abzürd buba'nın sorularına çözüm getiren yok mu?
-
[QUOTE=excali;461273]Ciğer mi daha iyi, yoksa uzaylı kulağı mı? Onun kararını vermeye çalışıyorum şu an....
Telefon fiyatları ucuzlamış mıdır?[/QUOTE]
Kulağı alıp bi terbiye ediceksin sonra yanına biber ve domatesi atıcaksın :p
-
SENSEX çok SEXy bir hareket yaptı..Tüm artı gapı verip eksiye geçti..Biz neden böyle bir SEXy hareket yapmıyoruz fileksi..hayır senin nikin de SEXY ya o yüzden bilirsin dedim
-
[quote=Astatin;461272]şimdi misal Summers açıklama yapıyormuş; evet FED başkanlığına adaylığımı çektim çünkü ABD başkanlığına aday oluyorum"..hehehe..yada OBAMA dan açıklama geliyormuş,"yok arkadaş ben SUMMERS'dan rica ettim,benikırmadı yeniden aday oluyor yanına da daha ***şaklı parasal genişleme karşıtı adam koyuyorum" filan..heee.. ne biliim, piyasalardaki volatiliteyi görünce devamındada böyle şeyler olabülür diyor insan...şud a mümkün tabi "ABDnin özel yetkili savcıları, parasal genişleme karşıtı tümbürokratları ifadeye çağırıyormuş....hatta CIA başkanını bile...Obama araya girip zor kurtarıyormuş CIA başkanını fila"..hulalala...o zaman tavan olur burası[/quote]
Şubama , YAZLAR'ın çekilmesini kabul etmiş. Sence sonradan "kabul etmem" deme durumu olabilir mi?
-
[quote=Astatin;461281]SENSEX çok SEXy bir hareket yaptı..Tüm artı gapı verip eksiye geçti..Biz neden böyle bir SEXy hareket yapmıyoruz fileksi..hayır senin nikin de SEXY ya o yüzden bilirsin dedim[/quote]
O, borsa ile ilgili sorulara pek cevap vermiyo?
Bilgisayar veya akıllı telefonlarla ilgili soru sorarsan, tünelden çıkar belki?
Bu arada sence flexy, tünel sendromlu kaplumbağa olabilir mi?.dng
-
[quote=excali;461282]Şubama , YAZLAR'ın çekilmesini kabul etmiş. Sence sonradan "kabul etmem" deme durumu olabilir mi?[/quote]
ciddiye aldım yukarıdaki senaryoları diosun yani..:D
-
[quote=flexy;461280]Kulağı alıp bi terbiye ediceksin sonra yanına biber ve domatesi atıcaksın :p[/quote]
A-ha..not aldım kenara bunu fileksi...Malzemesi benim organlarım olan yemek tarifleri vermek ha....:D alırım rövanşı, bir gün,bir fırsatta..ölmez de sağ kalırsak...
-
[QUOTE=excali;461279][URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=461208&postcount=164[/URL]
Abzürd buba'nın sorularına çözüm getiren yok mu?[/QUOTE]
done :..:
-
[QUOTE=Astatin;461287]A-ha..not aldım kenara bunu fileksi...Malzemesi benim organlarım olan yemek tarifleri vermek ha....:D alırım rövanşı, bir gün,bir fırsatta..ölmez de sağ kalırsak...[/QUOTE]
Habire tünele niye giriyorum abi ben? Kulak çeviriyoruz :p
-
SENSEX endeksi yolumuzu aydınlatıyor... bu arada belki hatırlayanınız var.. yıllar önce internette gezen bir cv vardı, kişisel bilgileri maskelenmiş olarak... eleman CV'deki SEX sorusuna yanıt olarak "YES" yazmış..hehehhe..ula hala gülerim ona yaw
-
bu arada bu endekse ismi veren arkadaşlar SENSEX in sajat bir kısaltma olduğunu farketmemişermi yaw...Düşünsene bizim endekse SEXİST falan dendiğini....hehehe
-
[quote=Astatin;461285]ciddiye aldım yukarıdaki senaryoları diosun yani..:D[/quote]
Kulak kabarttım...:D:D
Dil de çıkarmışım....dng
[IMG]http://onepopz.com/wp-content/uploads/2012/09/funny-cat-tongue.jpg[/IMG]
-
[quote=excali;461293]Kulak kabarttım...:D:D
Dil de çıkarmışım....dng
[/quote]
hacii bu arada senin nik de seksiymiş... evet fileksi nin niki kadar değil ama yine de seksi yani...Başına s koyunca.dngbundan sonra"niki seksi arkadaşlar" diye sataşdığımda fileksiile beraber sen de üstüne alın lütfen:::
-
[quote=Astatin;461294]hacii bu arada senin nik de seksiymiş... evet fileksi nin niki kadar değil ama yine de seksi yani...Başına s koyunca.dngbundan sonra"niki seksi arkadaşlar" diye sataşdığımda fileksiile beraber sen de üstüne alın lütfen:::[/quote]
Senin nik'le ilgili yorum yapmaya gerenk var mı? "As" tan sonra bir benzer harf kullandık mı ne oluyor?.dng
-
Bu arada endeks 100 pivan gevşemiş... Lonkları artırsak mı?:..:
-
[QUOTE=Astatin;461291]bu arada bu endekse ismi veren arkadaşlar SENSEX in sajat bir kısaltma olduğunu farketmemişermi yaw...Düşünsene bizim endekse SEXİST falan dendiğini....hehehe[/QUOTE]
nasdAQ :..:
-
[quote=flexy;461289]Habire tünele niye giriyorum abi ben? Kulak çeviriyoruz :p[/quote]
TunelIn radyodan mesutmusun.dng
HAcı bana br kaç tane işe yarar android uygulaması adı yazsana yaw..çok bilinenleri yazma ama onlar zaten var...az bilinenlerde var bende ama onlara denk gelmez herhalde...:) ciddi
-
[QUOTE=excali;461295]Senin nik'le ilgili yorum yapmaya gerenk var mı? "As" tan sonra bir benzer harf kullandık mı ne oluyor?.dng[/QUOTE]
Hepimiz seksiyiz ::::D
-
[quote=flexy;461299]Hepimiz seksiyiz ::::D[/quote]
Biraz daha bu konu devam ederse, VFÜK cezayı kesecek, herhalde?:::
VFÜK: Voborsa Forum Üst Kurulu:)
-
[QUOTE=Astatin;461298]TunelIn radyodan mesutmusun.dng
HAcı bana br kaç tane işe yarar android uygulaması adı yazsana yaw..çok bilinenleri yazma ama onlar zaten var...az bilinenlerde var bende ama onlara denk gelmez herhalde...:) ciddi[/QUOTE]
cihaz'a root yaptın mı? Ona göre bişiler önerebilirim
-
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=me.scan.android.client[/url] : qr kod okuyucu
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid[/url] : airdriod
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.staircase3.opensignal[/url] : açık wifi noktaları için harita
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer[/url] : bunu genelde evde kullanıyorum, wifi bağlantı kalitesine göre bipliyor börtlüyor :D
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antutu.CpuMasterFree[/url] : bunun için root gerekiyor ama root varsa cihazı kastırmadan pil ömrünü %30-50 arası battery save moduyla arttırıyor.
Aklıma şimdi bu kdr geldi patron
Ek
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imobilecode.havaalani[/url] : adı üstünde :D sana lazım olur
-
[QUOTE=flexy;461301]cihaz'a root yaptın mı? Ona göre bişiler önerebilirim[/QUOTE]
dur hele..o ne dimek usta yawf..:eek:
-
[QUOTE=obsidyen;461307]dur hele..o ne dimek usta yawf..:eek:[/QUOTE]
Android'li cihazların büyük kısmı kullanıcının cihaz üzerindeki kontrolünü kısıtlayarak geliyor patron.Root'la bu kısıtlamayı kaldırıyosun a'dan z'ye değişiklik yapabiliyosun.İstersen cihaza bildiğin linux bile yüklüyosun :)
-
hemen hepsinin muadilleri bende de var patron... dimek hakkaten gogıl piley zıtor hala zayıf....
Ben bişiler önereyim.. Çpk bilinmeyenlerden amma ben seviimm
-Myscript calculator
(benimçok hoşuma gitti..hesap işlerinituşlarla yapmıyon..parmağınla yazıyon ekrana ..zinüs kozinü logaritme filen dahil tanıyor yazını ve hesaplıyor)
-Star Chart (adından belli..geyik değil yannız..gerçek harita filan..konumuna göre yıldızların harita ve isimlerinigösterriifilan)
-
[QUOTE=flexy;461308]Android'li cihazların büyük kısmı kullanıcının cihaz üzerindeki kontrolünü kısıtlayarak geliyor patron.Root'la bu kısıtlamayı kaldırıyosun a'dan z'ye değişiklik yapabiliyosun.İstersen cihaza bildiğin linux bile yüklüyosun :)[/QUOTE]
nasıl yapacaz rootu usta...:)))
-
[quote=obsidyen;461307]dur hele..o ne dimek usta yawf..:eek:[/quote]
[quote=flexy;461308]Android'li cihazların büyük kısmı kullanıcının cihaz üzerindeki kontrolünü kısıtlayarak geliyor patron.Root'la bu kısıtlamayı kaldırıyosun a'dan z'ye değişiklik yapabiliyosun.İstersen cihaza bildiğin linux bile yüklüyosun :)[/quote]
ve fikat bunu yapınca garantisi kalkıyor sanırsam.... bu arada adnroid camiasının en cahalı benim sanıyordum forumda, ben değil mişim opsiwan mış:D:D
opsiceday, bi endeks procekşın yapsan usta
-
[QUOTE=obsidyen;461311]nasıl yapacaz rootu usta...:)))[/QUOTE]
Astinin dediği gibi garantisi kalkıyor ama root yapanların çoğu telefonun ** için kalkıyor yani :) Bilen birine yaptırıp garanti konusu olduğunda unroot yaptırırsan bişey olmaz tabi.Bu süre zarfında root'lukene cihaz sapıtırsa garanti dışı kalır.
-
[QUOTE=Astatin;461310]hemen hepsinin muadilleri bende de var patron... dimek hakkaten gogıl piley zıtor hala zayıf....
Ben bişiler önereyim.. Çpk bilinmeyenlerden amma ben seviimm
-Myscript calculator
(benimçok hoşuma gitti..hesap işlerinituşlarla yapmıyon..parmağınla yazıyon ekrana ..zinüs kozinü logaritme filen dahil tanıyor yazını ve hesaplıyor)
-Star Chart (adından belli..geyik değil yannız..gerçek harita filan..konumuna göre yıldızların harita ve isimlerinigösterriifilan)[/QUOTE]
Star chartı indiriyim yaw..ben onu dandik sandıydım, kullanan biri oldumuydu sorun yok .brv
-
biz dorid andormid uygulama filan derken, kediex endeks üzerinde uygulamaya başlamış..böğğüü