-
[quote=bikmisbroker;79939]Tamam bu sekilde yazdim, fakat ayni zamanda 33.000 e de 1 kontrat satis girmek istiyorum.
Bu durumda ya STOPU tercih edicem, ya da 2 ci bir emir yazicam 33.000 e fakat piyasa kalkip giderse, bu defa da 33.000 den SHORT olmus olucam??[/quote]
şimdi siz 33.400 görürsek elinizdeki longları satmak istiyosunuz. bunu icin 33.400 satış yazın(şarta bağlı emir değil normal limitli emir)
32.600 stop olmak içinde 32.625 şart, 32.600 limitli emir yazmak lazım.
sizin amacınız 32.600 görürsek emir aktif olsun 33.000 den gerçekleşsin bu mümkü dehil.... nasıl mümkün endeks 32.600 görücek tekrar 33.000 e gidecek emir gerceklesecek. ama boyle stop emri olmaz zaten riskli
-
[quote=Astatin;79910]TEO Bilimler Akademisi Ekolündeniz galiba ;)[/quote]
evet dogru. olaya bu kadar bilimsel yaklasim kendini yenileyen bir seviyeye gelince aktarim yapan kac kisi var dunyada. ben nice prof lar gordum docentler gordum her alanda sadece tip degil adam oyle durmus bedava gezi olsun diye gittigi konferanslar disinda alip gazete bile okuyup dusunmuyor bile. nasil prof olduklarinida gorduk.sonra halkda gordu. al yabanci yayini once cevir sonra kendi adini yaz.
netice itibariyle verdiginiz isim cok yakismis gercekten TEO bilimler akademisi den (eger sn teo kabul ederse) mezun olmaya calisiyorum su an tezim bitmek uzere.
-
Sistemi satda olan var mı? benim kısa vadeliler sat vermeye başladı
-
piyasa sabah bıraktığı gapı dolduramıyor.. sert satışlar gelebilir !!!!
-
su imza kismini daha kucuk harfle yazma imkani varmi, sistem izin vermiyor bana sn moderatorler
-
[QUOTE=jerfin;79946]piyasa sabah bıraktığı gapı dolduramıyor.. sert satışlar gelebilir !!!![/QUOTE]
kanki korkuyorum 5 dakikalık sistemim kararsız :confused:
-
-
sanki dikiyorlar gibi bu formata gore fdow ayi ama en dususunden dondu demektir. biz ise ona uyum saglayip ondan once veya onunla yukari gidebiliriz biraz dah zaman var fdowun deligi cok buyuktu cuma 16.30 dan beri dusuyor cunku. bizde dsutuk ama sayilmaz gap yaptilar.
-
Bugünün usa dataları
[LIST][*][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][B]TSİ 15.30 ABD Aralık Kişisel Gelirler ve Harcamalar (bek: gelirler -%0,4, harcamalar -%0,9)[/B][/FONT][/SIZE][/FONT] [/COLOR][*][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][B]TSİ 17.00 ABD Aralık İnşaat Harcamaları (bek: -%0,9)[/B][/FONT][/SIZE][/FONT] [/COLOR][*][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial][B]TSİ 17.00 ABD Ocak ISM İmalat Endeksi (bek: 32, önceki 32,4) [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/LIST]
-
medaratorlere ve sistem yoneticilerine tesekkurler imza icin.
-
[QUOTE=mersiyk;79949]kanki korkuyorum 5 dakikalık sistemim kararsız :confused:[/QUOTE]
kankişim trend yönü aşağı.. zoraki tutuyorlar, ama sert satışlara gebe bu piyasa..
-
yeni yontemime gore tespit ettigim sanki vob30 daralan boru formati gibi yapi var giderek daraliyor (kavisli gibi ayni borazan gibi matematiksel olarak resimlenirse) fiat grafigi ustunden calismiyorum bilginize.yada herhangi bir bilinen yontemle degil. bu borudan cikarsa soyleyecegim.