[quote=furkan;79975]32450 altında 31900e merhaba deriz..[/quote]
nerdeee!!!
ben 32250den bıle ayelkumselam demeye hazırım
Printable View
[quote=furkan;79975]32450 altında 31900e merhaba deriz..[/quote]
nerdeee!!!
ben 32250den bıle ayelkumselam demeye hazırım
Spotta düşük hacim rekoru olacak herhalde...
Bir soraki destek seviyelerini verebilecek var mı?
Elektrik fiyatlarında yüzde 10 indirim yolda
Elektrik Üreticileri Derneği (EÜD) Başkanı Önder Karaduman, doğalgazda sanayi kesimine yapılan yüzde 18'lik indirimin üretim maliyetlerine yansıyacağını belirterek, elektrikte yüzde 10 oranında fiyatların düşebileceğini söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan doğalgaz fiyatlarında konutlarda yüzde 17, sanayide ise yüzde 18'lik indirim, gözleri elektrikte yapılacak indirime çevirdi. Elektriğinin yarısını doğalgazdan üreten Türkiye'de, yüzde 18'lik indirimin maliyetleri düşürmesinin ardından, bu düşüşün elektrik fiyatlarına yüzde 10 indirim olarak yansıması bekleniyor.
Yüksek Planlama Kurulu'nun (YPK) kararına göre Enerji Pİyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) her 3 ayda bir elektrikteki fiyat ayarlamasını inceleyerek onaylıyor. Buna göre, doğalgazda yapılan indirimin Mart ayında değerlendirileceği ve 1 Nisan'dan itibaren elektrik fiyatlarına yansıtılacağı belirtiliyor.
[QUOTE=tuareg;79979]kısaları kapadın mı jerfın, 725 den 675e gelmıs, resmen şelale:)[/QUOTE]
kapatmadım, sıkı sıkı tutuyorum..:)
isterse 1000 puan yukarı tepsin:rolleyes:
25500 kırıldı gibi aşağıda 24800'e bakarız
31,500'e kadar yolu var..
Bugün spot 32350 kapanış yapabilir, bu durumda vadeli farkına göre kapanışı düşünürsek, vadeli şişman kadın gelipde +400 farkla kapatırsa en fazla 32750 olur, yok fark eksi olmaya devam edersede -200 farkla 32150 olabilir.. bu arada uzlaşma yüksek ihtimal, saygılar..
[QUOTE=tuareg;79981]nerdeee!!!
ben 32250den bıle ayelkumselam demeye hazırım[/QUOTE]
işlerimi toparlayım bu konuyu aksamustu kahvemi içerken konusurz:)
FED / FISHER: KISA VADELI DEVLET BORCLARI KONUSUNDA ENDISELIYIM
-MATRIKS-
kısaya devammmmm
Mehmet ŞİMŞEk bugün IMF kanusunda herhangi bir açıklaması oldumu bile varmı acaba ters birşeyler söylemiş herhalde.
Cumadan PY elinde malla kala kaldı. Mutlaka piyasayı 1500-2000 puan yukarı alacaktır. TV kanalı ve Basın yoluyla yukarı hareket yaptırcak bir haber peşinde. Bekleyin haber yakında gelir. Yukarı çekince fiyatı ordan vericek...Kaldıkı bu fiyat bile DOW a gore oldukca primli. Mal basmak için altta marj yaratma çabası içersinde... Hinoğluhin :)
şimşek imf ile ilgili anlasma ıl ılgılı dişe dokunr bi açıklama yaparsa al sana yukarı ..