Günaydın ve bol kazançlar
Printable View
Günaydın ve bol kazançlar
günaydın....
günlüklerdeki ters flama nın sonuna geliyoruz galiba... (6-7 binlik bir flama.. adamı ihya eder..:):))
aşagı vuracaklarsa bugün yarın vurmaları lazım kanımca...
cümleten günaydın bol kazançlar ... longum...müsterihim .. açılışa bakıp istop yazıp çıkacam gol olur bence .. üvvvv ... ehuhuhu
[quote=Astatin;200780]Günaydın ve bol kazançlar[/quote]
ehiii:..:
un günaydın,
UNLU MAMUL yok mu? Sabah sabah iyi giderdi Simit filan..
[quote=excali;200783]ehiii:..:[/quote]
ne?:o:rolleyes::confused:
vaşşşşş.. açılışa bak....
[quote=Astatin;200785]ne?:o:rolleyes::confused:[/quote]
Altın'da birinin stopları patladı galiba 1110 yeresinde..+.
ne oldu da bu kadar güçlü açıldı vob ?
[quote=Cerphin;200788]ne oldu da bu kadar güçlü açıldı vob ?[/quote]
EUR/USD olabilir mi?
63925 uzun....el mahkum.....
istemeye istemeye uzadık.....
Günaydın
günaydın forumun yatay piyasada verem olmuş güzel insanları!
[QUOTE=selçuklu;200782]cümleten günaydın bol kazançlar ... longum...müsterihim .. açılışa bakıp istop yazıp çıkacam gol olur bence .. üvvvv ... ehuhuhu[/QUOTE]
teblik ederim.. bravo.....
helal .... yarasın...... afiyet olsun....
gapefingo gap yedi..15 dak bakmak lazımmış..hehe
[QUOTE=excali;200789]EUR/USD olabilir mi?[/QUOTE]
eur/usd yi düşerken takmadılar da çıkarken mi takıyorlar..:)
valla gece rüyamda vob ralli yapıyordu..:..: bi hevesle 63.400-500 den alış yaparım diye oturdum pc başına, hale bak..:D:D
Cuma'dan beri zero işlem long devam...
Yine iş çıktı gidiyorum, trailing stop'um (oldu mu Astatin patron? :) ) yazılı, projeksiyon belli, ralli belli. Kapanış tahminim 89.975 olarak kayıtlara geçsin...
:..:
[QUOTE=mbm;200794]teblik ederim.. bravo.....
helal .... yarasın...... afiyet olsun....[/QUOTE]
savolasın abi .. istopu yazdım çıkıyorum ... ralli olsun .. üvvv .. :o:o:o
altın, pariteler, son saniye daxı, uzakdoğunun neredeyse tamamının artı olması...
daha sayayım mı? :)
[QUOTE=QUEEN;200795]gapefingo gap yedi..15 dak bakmak lazımmış..hehe[/QUOTE]
apla ben dedim düm hatalı sinyal diye .. ehuehuehu :o:o:o
[quote=Astatin;200721]ne çorbası, tavık çorbası mı..ehuheueheueh
[IMG]http://i46.tinypic.com/11aa1c8.jpg[/IMG]..
.sistem ZİLD[/quote]
lem arkadaş, bi kere de sisteme ters poz alınca kazara bi para kazanayım **.....sisteme uy uy uy...(bu kez gayrı ihtiyarı olmuştu üğwwwwwwww)
:::
[IMG]http://i50.tinypic.com/fngver.jpg[/IMG]
yahu KUIN,,, yıkılsın şu kötü avatarın karşımızdan yaw..o ne öyle...
[quote=fXci;200802]:::
[IMG]http://i50.tinypic.com/fngver.jpg[/IMG][/quote]
graf güzel ama cerfin niye güçlü açıldığını sordu:..::..:
sistemler al verdi diye piyasa güçlü açılmaz, güçlü açılacağı için sistemler al verir...o da her zaman deeell:..::..::..:
günaydın arkadaşlar,
[QUOTE=Astatin;200803]yahu KUIN,,, yıkılsın şu kötü avatarın karşımızdan yaw..o ne öyle...[/QUOTE]
hayırlı olsun, imaj değiştirmişsin asti patron.. ilk defa seni bu kadar masum bi avatarla görüyorum..:)
Günaydın hayırlı işler,dün longlarımdan müsterih değilim demiştim özürdilerim:)
[quote=Astatin;200801]lem arkadaş, bi kere de sisteme ters poz alınca kazara bi para kazanayım **.....sisteme uy uy uy...(bu kez gayrı ihtiyarı olmuştu üğwwwwwwww)[/quote]
mörfi kimdir bilir misin, kardeşşşş?:)
bu sabah kendisiylen yine yeni yeniden müşerref oldum ben de...:..:
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
[quote=Cerphin;200796][B]eur/usd yi düşerken takmadılar da çıkarken mi takıyorlar..:)[/B]
valla gece rüyamda vob ralli yapıyordu..:..: bi hevesle 63.400-500 den alış yaparım diye oturdum pc başına, hale bak..:D:D[/quote]
Son labaratuar çalışmaları öyle diyo::::::
[quote=Cerphin;200806]hayırlı olsun, imaj değiştirmişsin asti patron.. ilk defa seni bu kadar masum bi avatarla görüyorum..:)[/quote]
he valla..imaj tazeliyorum.:p.ayrıca cephede değil geride olacağım artık:)
gold 1114,90 short...
stop şimdilik belirsiz.
[QUOTE=excali;200810]Son labaratuar çalışmaları öyle diyo::::::[/QUOTE]
:..::..:.dng.dng
[quote=indregandi;200656]120, 240 ve günlük kadranlarda satış devam ediyor, 60 lıkda alış trendindeyiz, buna karşılk 240 ve günlükte ağam ala davet etmişti, bunun ikincisi sat şeklinde olacaktı, bu satın 64925 e kadar bi yrelerden gelme durumu vardı, şimdi bu yeredeyiz ve takip ediyoruz, konu günlük olunca bu güne ait tek bar olacağından, eğer fiyat düşerse bu sinyal geri çekilecek, bu durumda bu işlem olana kadar bu sıkıcı işe devam edeceğiz,
ben buradan söyleyecem bu gelişmeleri, hatırlarsınız bu işe zaman dilimleri adı altında başlamıştık ve long ısrarımız bu yüzdendi,........kovaladık günlüğe kadar geldik, yani sona yaklaştık, herkese hayırlısı,..........[/quote]
[quote=indregandi;200685]günlükteki şimdilik kandırık olarak yorumlayacağımız bu al sinyali tam olarak
500 ve üstende geliyor, altında geri çekiyor, takibinize,......[/quote]
evet bu sürecimiz başladı, ben bu boyu max 64925 olarak ölçdüm, ama teori yeni olduğundan kafaya çakma gelmesini beklemek en güzeli, başarılar,
FDOW 10150 de ....!!!!
günaydın voborsa,rast gele..
şimdi öyle bir ağa düşününki , önceden dovu biliyor, pariteyi biliyor, buradaki dişinin kovuğu olmaz, bize düşen işte bunun bu hareketini bilebilmek, yani bildiğini, bilmemizi, o zaman belli oluyo deyyusun hareketleri, şimdi artık ne yaptık, ağa ölçer yaptık, bu yüzden, yukarıdan basan ,aşağıdan alan yaptık, bu hareketleri takip ediyoruz, üstünede macroyu da ekliyoruz, görüntü geliyor o zaman, işte böle, sakin usul usul, yavaş yavaş,.....uyandırmadan kerizi, bulandırmadan denizi,
herkese gunaydınn, yeni avatarlar çok guzel ozellıkle crphın aplamızın ki :)
63800 altına inmesin bugün, en kısa zaman da longlar 90 a gol olur gibime bir his var içimde:)
ohaa iş c 6 25 yüzde 4 primli