-
ben oynamiyorum boyle piyasami olur 100 puan yukari 50 puan asagiya. yarin gene gap yapip vururlar voleyi. 1000 puani sindiremediler bogazlarinda kalsin. dikkat edin "yatan yilan" gibiydi sindrimeye calisiyor basini kaldiramiyor. agaca dolanmis asagida dusmuyor.
yorumlarim nasil ama.
-
[quote=Dantes;80005]ben oynamiyorum boyle piyasami olur 100 puan yukari 50 puan asagiya. yarin gene gap yapip vururlar voleyi. 1000 puani sindiremediler bogazlarinda kalsin. dikkat edin "yatan yilan" gibiydi sindrimeye calisiyor basini kaldiramiyor. agaca dolanmis asagida dusmuyor.
yorumlarim nasil ama.[/quote]
gerçekten muhteşem.kom
-
Deutsche Bank AG, Germany’s biggest bank, plans to cut bonuses at the securities unit by an average of 60 percent after reporting a record loss, a person with knowledge of the situation said.
burda ne siyo arkadaşlar dax sanki biras güçlendi
-
Bence gece nolca belli olmaz.O yüzden flat girmek en iyisi.Bide yarin sabahki açılış daha sakat.En azından büyük çoğunluk böyle olacağını düşünüyodu(bu gün için).
-
Dowu pek verecekler gibi durmuyor bu akşam
-
[quote=Dantes;80005]ben oynamiyorum boyle piyasami olur 100 puan yukari 50 puan asagiya. yarin gene gap yapip vururlar voleyi. 1000 puani sindiremediler bogazlarinda kalsin. dikkat edin "yatan yilan" gibiydi sindrimeye calisiyor basini kaldiramiyor. agaca dolanmis asagida dusmuyor.
yorumlarim nasil ama.[/quote]
Şimdilik iyi direniyorlar. onlarda farkındalar şu an Acaip primli fiyattayız. Yukarı kaldırıp çakmaya çalşıcaklar...
-
dow 8.000 e kadar teper bu gece... ama kapanış nerelerde olur bilemiyorum:)
-
[quote=7410;80008]Bence gece nolca belli olmaz.O yüzden flat girmek en iyisi.Bide yarin sabahki açılış daha sakat.En azından büyük çoğunluk böyle olacağını düşünüyodu(bu gün için).[/quote]
gece olacaklar hicbir zaman belli olmaz zaten. siz cbaykusun sisteme uymuyormuydunuz
-
-
Yarın üfe tüfe hikayesine kaldırabilirler yine endeksi efg satamadıkça rahat düşüş yok
-
[quote=cırcır;80012]gece olacaklar hicbir zaman belli olmaz zaten. siz cbaykusun sisteme uymuyormuydunuz[/quote]
Ewt cbaykusun sistemine uyuyorum.Ama Sn cbaykus sistemi ni gün içinde takip edemediği için geliştirmişti.Ben gün içinde takip edebildiğim için sistemin kurallarını tamamen unutmadan ve takip sayılarını da göze alarak oynuyorum.
7410
-
7887 7500 ü görsün bari yada yen i dip yapasın ben voba oynamıyorum dowa bakıyorum artık 7400 görülüre oynuyorum bakalım