[QUOTE=serkanyurttas;80014]Yarın üfe tüfe hikayesine kaldırabilirler yine endeksi efg satamadıkça rahat düşüş yok[/QUOTE]
bizim üfe yi, tüfe yi takan kim... abd üfe'de teeee 18 şubat'da;)
Printable View
[QUOTE=serkanyurttas;80014]Yarın üfe tüfe hikayesine kaldırabilirler yine endeksi efg satamadıkça rahat düşüş yok[/QUOTE]
bizim üfe yi, tüfe yi takan kim... abd üfe'de teeee 18 şubat'da;)
Spot 30 32830 altı kapanıs 50 günlük ort altında kalınmasına sebep olur SPOT 30
Yarın 32000 e düşerek açılırız, oradan 32500 e yukarı yapar, ordanda akşama 31500 e düşerek kapanırız, nasıl senaryo ama?:) saygılar.
Astatin dow loto açacak mısın yine? (7960 diyeyim şimdiden ne de olsa sallamak bedava)
firfirci amcalar neredeler merak etmeye basladim.( hersibirin sarkisi cok guzel bir yanar doner fir fir fir fir gibi tam bizim borsaya uygun gibi vob marsi secelim)
BAKIN cagirdim hemen geldiler.
[quote=7410;80015]Ewt cbaykusun sistemine uyuyorum.Ama Sn cbaykus sistemi ni gün içinde takip edemediği için geliştirmişti.Ben gün içinde takip edebildiğim için sistemin kurallarını tamamen unutmadan ve takip sayılarını da göze alarak oynuyorum.
7410[/quote]
sistem satta yarın sabahta gaplı düşüş olursa ne yapacaksınız satacaksınız sonra yukarı teperse cepten yiyeceksiniz. iste bu yüzden o sistem gece flat kalarak uyulmaz.
sn. cbaykusun takip edemediğine bakmayın siz 31.700 den longladı o gün 34.250 kapattık. ertesi gün 32.500 kadar düştü endeks :) shortları kapanışta 34.250 den kapatıp long olanın zararı siz hesaplayın artık. (4.300 puan)
geceye shorta devam..Klasik gagalama son 15 dakikada...
Spot satda kapattı...
Dow sanki 8200 lerden kapanıs yapacak gibi duryor flat mı kalsak py giydirir acımaz :..:
cacık olmaz artık ne dowdan ne vobdan kanımca..yatırım tavisyesi değildir tamamen DUYGUSAL ! :)
bu arada euro dolar yıne 1.28 lere gelmiş
son dakkalarda ayakta kalan tcel e de verince 2 3 kademe düşüş sağlamlaştı
[quote=teo;80023]geceye shorta devam..Klasik gagalama son 15 dakikada...
Spot satda kapattı...[/quote]
ISM datasini temel olarak iyi yorumlayip yukari gidebilir yabancilar yarina donuk olarak ama yuzde 50 tabi