[quote=Dantes;80028]ISM datasini temel olarak iyi yorumlayip yukari gidebilir yabancilar yarina donuk olarak ama yuzde 50 tabi[/quote]
yabancıları tutan yok,istediği yere gidebilir.
Şu an short bende durum, yarın al verirse alırım...
Sevgiler...
Printable View
[quote=Dantes;80028]ISM datasini temel olarak iyi yorumlayip yukari gidebilir yabancilar yarina donuk olarak ama yuzde 50 tabi[/quote]
yabancıları tutan yok,istediği yere gidebilir.
Şu an short bende durum, yarın al verirse alırım...
Sevgiler...
Içim long ol derken short kaldım bakalım
Dowu 5. Kez 7900 den dönüp 8000 üzerinde kapaması kadar aptal ve ahmakça bi şey olmamlı :d kapanırsada şaşırmayacağım genelde dow nasdaqa uyar nasda qşimdiden +++++++++ da
son bes dk da spot30 100-200 puan verdiler ama vermeseler sat idi yani ayidurumu vardi bastan beri. vob 30 ise ism datasi ile artti tam sinirda kapatti. son anlar ile karsilastirma yaparsak spot30 vob30 tam ters yonlu hareket etmis oldular.
sevgi bizden.
bu gece FLAT yarına ALLAH kerim...piyasa orada biz buradayız.elbet bineriz bi yerden trene.
dow'un bu kadar erken tepmeye başlaması kısacılar için güzelll.lelele
dün nikkei 225 grafiği ne ilginç
Tam kısada kalınacak bir geceydi diyorum, yarınıda kısada kazanarak açarsam artık uzun zorlama zamanı gelemiş diycem, yok yarın bugün beklediğim yukarı hareket gelirsede kısa poz artırımı çalışmalarına ağırlık vereceğim, herkese iyi akşamlar, saygılar..
dibine kadar short
bizim vadeli kaparken dow kactaydi acaba?
[quote=berdush;80038]bizim vadeli kaparken dow kactaydi acaba?[/quote]
Bende 7955 gözüküyor
s.a. arkaaşlar
yeni üye oldum. ilk mesajım. herkese bol kazançlar dilerim