[quote=QUEEN;201050]pizdiz ne kine:D[/quote]
aha KUIN de sazan olmuş:..:
Printable View
[quote=QUEEN;201050]pizdiz ne kine:D[/quote]
aha KUIN de sazan olmuş:..:
[quote=ATHLON;201010]ciddi cewap veriorum.var.:)[/quote]
sen hariç,
bi de emekTar hariç :..:
250 den ilk long, sonrakiler, 125, 025, ve 950 de,
[quote=Kennym;201054]haliç kıyısındaki plakcılar carsısının karsısındaki bina mı ? taksıme gıdıp gelırken goruyoduk hergun tekel 130. yıl fılan dıye bu hafta dıkkatlı bakınca tabelaların fılan kaldırıldıgını gordum uzuldum nerden nereye..[/quote]
binayı tv de gördüm, ama hastanenin şey pardon üniversitenin kimin olduğunu herkez biliyordur sanırım, .....
bugün bu 200 ü aşşağı kıramıcak mı yaffffffffffff
[quote=steveee;201049][B]Ekmek yok bugunnnnn[/B] !!! pala fırını tadilata sokmuşş..:D[/quote]
bizde pasta yeriz :D:D:D
[quote=TÜRKOĞLU;201064]bizde pasta yeriz :D:D:D[/quote]
İkram da yok bugün:D:D
[quote=TÜRKOĞLU;201064]bizde pasta yeriz :D:D:D[/quote][URL="http://www.incredimail.com/english/download.aspx?product=installer"][IMG]http://www2l.incredimail.com/im//images/splash/emoticons_v3.gif[/IMG][/URL]
[quote=istavrit;201047]Dostım solungaçlarımı görü ne yapacaksın, tüm aile gezinti yapıyoruz , bir iki troll ile avlananlar var, onlardan kaçıyoruz şu an, gülümseyen üstteki istavrit zaten benim :D:D[/quote]
gözün kapalı çıkmış hocam bu fotoda:))
[quote=Kennym;201054]haliç kıyısındaki plakcılar carsısının karsısındaki bina mı ? taksıme gıdıp gelırken goruyoduk hergun tekel 130. yıl fılan dıye bu hafta dıkkatlı bakınca tabelaların fılan kaldırıldıgını gordum uzuldum nerden nereye..[/quote]
Fazla üzülme Kennym be onun arkasında Kadir Has Üniversitesi var Koca Man TEKEL fabrikası idi bir zamanlar o nu nasıl Üniversite yapmak için bir yere verdilerse bunude öle vermişlerdir. Benim anlamadıgım bu toplum da Herkez Lahana yemek istiyor Pırasaya gelince tu kaka ahmet e verilince iyi ama mehmet bizden değil alamaz edebiyatı sadece dellama basının tevaturudur. üzülmeye deymez..
[quote=steveee;201049]Ekmek yok bugunnnnn !!! pala fırını tadilata sokmuşş..:D[/quote]
Asıl Dağıtım bence bugün,Dow açılınca Pala ortaya çıkar
64300'den shortlayan 57 bine kadar yolu açık,
64300'da Longlayan içinde 67 bine kadar yolu açık,:..:
Beklemeye devam 64500 üstünü çok sert almadıkları müddetçe sürükleyemezler,
64500 üstü zaten reverse olup Long'a geçerim,+.
60 dak bayrakmı ooo...uuuu..65350..1000de yarın gap..66350 işte..noluyo laa..hehehe
[QUOTE=indregandi;201060]binayı tv de gördüm, ama hastanenin şey pardon üniversitenin kimin olduğunu herkez biliyordur sanırım, .....[/QUOTE]
kimin....
palaaaa tiri nitro toluen hazırlıyorrr :D:D
alacaklar piyasayı bırakmıyorlar üüwww
gıs kuin bak kayahan ın koyduğu smiley ler iyiymiş onnardan bi denesini seç işte kendie avatar yap.
[quote=Cerphin;201075]alacaklar piyasayı bırakmıyorlar üüwww[/quote]
aplaa resim avatar çok başarılıı .brv
alarm çaldı geldim gayri 63600 gelen lönk sinyali halen devam busaat boyle kapatırsa gene devam gayri
[QUOTE=SaNCaKTaR;201068]Fazla üzülme Kennym be onun arkasında Kadir Has Üniversitesi var Koca Man TEKEL fabrikası idi bir zamanlar o nu nasıl Üniversite yapmak için bir yere verdilerse bunude öle vermişlerdir. Benim anlamadıgım bu toplum da Herkez Lahana yemek istiyor Pırasaya gelince tu kaka ahmet e verilince iyi ama mehmet bizden değil alamaz edebiyatı sadece dellama basının tevaturudur. üzülmeye deymez..[/QUOTE]
uzuntum bırıne verılmesı fılan degıl hocam yanlıs anlasılmasın uzuntum sundan kaynaklı ben 10 senedır ıstanbuldayım ve bu bına 10 senedır sayac gıbı tekelın bılme m kacıncı yılı aha 128 olduk vıss 130 olduk deyu bınanın tepesıne rakamlar asardı bızde ueheuh kuruma bak fılan derdık.. pırt dıye sıfıra dustuler.. kurum murum kalmadı ortada :) bızım de sayac gıttı :D yaslandıgımızı hatırlıyoduk baktıkca :P
yoka satsın zaten devletın sırketı olursa ıcını cok dolduruyolar amacının dısına cıkıyo gene ben oduyorum edılen zararı.. ugrasmasın devlet tıcaretle..
[QUOTE=TÜRKOĞLU;201076]gıs kuin bak kayahan ın koyduğu smiley ler iyiymiş onnardan bi denesini seç işte kendie avatar yap.[/QUOTE]
yok bugün sazan protetosundayım..yarın breakout dansına devam..onlarda güzel formun gülümsemelere eklesek..
gol olur bence .. sazan abide gelir .. müsterihim ... projeksyon belli conversation belli .. bullmarket patron belli değil ama .. oda gelirse çok sağlam gol olur .. ehuehueh u:o:D:D
[quote=mbm;201072]kimin....[/quote]
önemi yok boşver, alsın hayrını görsünler,....
Toyota, gerı cagırmalar sonrası dusen satıslar nedenıyle uretımı durdurmayı planlıyor - kyodo
-matrıks-
68200den sat veren zaatlik zistem ilkdefa al okunu çıkarttı..
[quote=steveee;201046]Bugun takılır boyle :D[/quote]
TAKILMAZ TAKILMAZ.dng ZİRA BUGÜNKÜ euro bölgesi maliye bakanları toplantısından yunanistana maddi yardım kararı çıkıp çıkmayacağı beklENiyorMUŞ.kom
dj açılınca seyredin hareketliliği
dolares satışımı biraz daha yukarı koydum, 1.5170 e revize, görmesi çok zor bu güne, ancak değerli bu dolaresler ucuza gitmesin diye,
sibop zistem 14.00 güncellemesi
[IMG]http://i46.tinypic.com/2qunpr6.png[/IMG]
Üst çizgiye zamklanmış gibi yapıştı gidiyo...
30 luk hariç bütün dilimlerde yön yukarı, alacağımız yeri iyi seçelim ki para olsun,....
[quote=sadberk22;201085]TAKILMAZ TAKILMAZ.dng ZİRA BUGÜNKÜ euro bölgesi maliye bakanları toplantısından yunanistana maddi yardım kararı çıkıp çıkmayacağı beklENiyorMUŞ.kom[/quote]
nene'min tasaklari olsaydi!! dedem olurdu misali gibi ayni!!!.kom
[url]http://oddhammer.com/tutorials/debt_clock/US_debt_clock_small.swf[/url]
iyice sıkıştık,bi yana patlaması lazım artık..
[quote=enorton;201083]Toyota, gerı cagırmalar sonrası dusen satıslar nedenıyle uretımı durdurmayı planlıyor - kyodo
Enortonum bir yazı yazmıstım bununla ilgili hatırlıyorsundur,hepsi dravdan hareket bunların dedigim gibi,olay bilancoların makyajlanmıs hali simdi o makyajı geri cagırmalarla siliyorlar,servislerinde o kadar masrafı yok onların hepsini zarar gibi gösterecekler boylelikle gecen yılki zararı drav yoldan ic edecekler aynı zamanda da isci cıkartmaya kılıf hazırladılar..simdi sırada ford,honda,vw girecek yakında onlarda benzer isler yapıcak..otomotiv sektoru gercekten lokomotiv altında binlerce supplier bu firmalar icin calısıyor ve reel sektorun kalbi,burası biterse hersey biter..insaat sektorude oyleydi fakat arsa kalmadıgı zaman fiyatlar yukarı gidebiliyor fakat arabada yıllık satısı yakalayamadıgınız zaman yani devamlı tukemesseniz,bu sektör mecbur kuculecek..
225 ort long cover ve kısa .. gol falan olmaz .. taban olsun a* .. üvvv
[quote=kayahan;201091]nene'min tasaklari olsaydi!! dedem olurdu misali gibi ayni!!!.kom
[URL]http://oddhammer.com/tutorials/debt_clock/US_debt_clock_small.swf[/URL][/quote]
Hımmm,halanın amca,teyzenin dayı olamayışının sebebi anlaşıldııııı.....:::::::::
64350 kısa devam....
basın uşaklar.. acımayın......
günlük ters flama hala geçerli..... he heee
[quote=YAVUZHAN;201092]iyice sıkıştık,bi yana patlaması lazım artık..[/quote]
bummmmmmmmm! :..:
250 long okey
125 long okey
64025 ve 950 beklemede,
nihayet veriyorlar....lelele
[quote=indregandi;201099]250 long okey
125 long okey
64025 ve 950 beklemede,[/quote]
Hayırlı olsun indregandim hepsi geldi sanırım,950 dısında..