Bu da sata geçmiş
Printable View
Bu da sata geçmiş
Astatincim lütfen şu sorularımı anlaşılır bir dille yanıtla :D Yarın ilk işim dolarları satmak olacak kaça düşer sence tahmini rakam ver lütfen ? :D Altın için düşüş bekliyorsun galiba? Bugün ve yarın hedefin nedir, 888 mi? OBO felan anlamam ben rakam ver :D
EDIT: Çok zarar yazdım son birkaç gündür o yüzden böyle yazdım :D
[quote=hexa;80075]Astatincim lütfen şu sorularımı anlaşılır bir dille yanıtla :D Yarın ilk işim dolarları satmak olacak kaça düşer sence tahmini rakam ver lütfen ? :D Altın için düşüş bekliyorsun galiba? Bugün ve yarın hedefin nedir, 888 mi? OBO felan anlamam ben rakam ver :D
EDIT: Çok zarar yazdım son birkaç gündür o yüzden böyle yazdım :D[/quote]
Sana analistden ziyade nostradamus lazım diye anlıyorum:D
Hexacığım,
Burası -VOB, türev piyasalar v.b.-hızlı kovalayan bakmadan kaçanların mekanı..Onlara trader da deniyor..Burada kimse hiç bir enstrumanda kuluçkaya yatmıyor, hiç bir enstrumandan ebediyen tiksinmiyor..Bir akşam midesini bulandıran enstrumanla ertesi gün yatağa giriyor..Bu işi kumardan farklı daha doğrusu kazanma şanslarını kumarda olduğundna daha yükske hale getirmek içinse,sistemler geliştiriyorlar, analizler yapıyorlar, envai çeşit kaynağı takip ediyorlar falan falan feşmekan..Burdakiler yatırımcı değil..Ben sana şimdi orta vadeli altın temel analizi yapsam ne anlamı olur. Altın 1 yıl sonra 5000 dolar olacak desem sen de 50 kaldıraçla long olsan yarın altın %2 düşse ve senin paran buhar olsa ama Altın bir yıl sonra 5000 olsa, ben haklımı çıkmış olurum senin için??????
Burada ne yapacağımızı bize sistemlerimiz, yöntemlerimiz söylüyor, temel analizlerimiz değil..Geçen yıl endeks 60000 lerdeyken 40000 olacağını hemen herkes söylüyordu..Ama o söyleyenlerin önemli bir kısmı paralarını sıfırladı yada ciddi kayıplara uğradı..Burası vadeli burdan çıkış zor :) Bir sistemin yoksa imkansız
bi hexavari soru da ben sorayım asti:..:
ne yani şimdi sen yarın dolar düşecek mi diyorsun:confused:
[quote=jerfin;80083]bi hexavari soru da ben sorayım asti:..:
ne yani şimdi sen yarın dolar düşecek mi diyorsun:confused:[/quote]
Yoooo..herşey olabilir diyorum:..::..: elinin üstüne üç nokta koy...işte onu diyorum.lelele
[quote=jerfin;80083]bi hexavari soru da ben sorayım asti:..:
ne yani şimdi sen yarın dolar düşecek mi diyorsun:confused:[/quote]
neye istinaden düsecek onu anlamıyorum bank of %10 asagıda bu dov 7500 gelmeden rahatlamazzzzzzzz
[QUOTE=Astatin;80084]Yoooo..herşey olabilir diyorum:..::..: elinin üstüne üç nokta koy...işte onu diyorum.lelele[/QUOTE]
şimdi dur yaf benim kafam karıştı.. bu üç noktayı; yanyana mı koyayım, üst üstemi, paralel mi, üçgen mi.. kare olmaz üç noktadan dimi:..:
Sayın jelibon,
Bugün ya da yarın başlaması gereken rallinin ömrü 18 şubata kadar uzarsa 18 Şubat tepe olacak diyebiliriz ama 18 şubattan önce bugün veya yarının dibinin altını görürsek 18 şubat dip olacak diyebiliriz. Mi?
[QUOTE=asyalı;80086]neye istinaden düsecek onu anlamıyorum bank of %10 asagıda bu dov 7500 gelmeden rahatlamazzzzzzzz[/QUOTE]
B. Sezen geçen haftadan beri 7200 yolculuğu başladı. 8000de tutunmalar nuamraydı diyor.
Tamam rakamdan vazgeçtim Goldda OBO var ve düşüş bekliyorsun, 2 defa sordum çünkü önceki mesajlarda 1000 lerden bahsediyordun şaşırdım :D Peki dolardaki sat sinyali ciddi mi onda da 1.7 bekliyordun galiba? :D Sazan beyin mesajını da okudum ayrıca eur-usd poz açarsan haberim olsun :D
[QUOTE=VOBiX;80088]Sayın jelibon,
Bugün ya da yarın başlaması gereken rallinin ömrü 18 şubata kadar uzarsa 18 Şubat tepe olacak diyebiliriz ama 18 şubattan önce bugün veya yarının dibinin altını görürsek 18 şubat dip olacak diyebiliriz. Mi?[/QUOTE]
18 şubat da abd'de ÜFE verileri var.. ve ben üfeyi yukarda karşıladıklarını hiç görmedim.. yani ayı piyasasında görmedim.. siz gördünüz mü diye sorsam:..: