-
dow için 6 ocak taki 9088 tepesinden beri gelen süreçte sürekli düşüş gördük bugüne kadar.
her ne kadar 23-29 aralık pencersinde kırılım yukarı oldu görülsede orada 6 ocakta B yükselişin ilk yukarı dalgası bitmişti.
sonra beklenildiği gibi ilk düşüş dalgası devam etmekte.
ve 13 trade gündür bunun bittiğine ve tersine döneceğine dair bir sinyal aranmakta ancak hala alınamamakta. aşağı yataylaşma olmakta.
sabır taşı olduk. sebebi belirsizlik. planın çıkışının obama hemen gelince değilde süreç olarak uzaması.
8000 psikolojik bir destek, 7800-7900 arası önemli. tamamen no trade bir bölgedeyiz.
kırılımından tam teyid almadıkça piyasadan uzak durmalı, alınca aynı yönde olunması iyi kazandırır. beklenmeli.
terse kırılım 18 şubatta olacak gibi duruyor.
sevgiler.
-
Tamam bekleyeceğim Jelibon teşekkür ediyorum :)
-
[quote=hexa;80171]Astatincim dolar ve Gold satta mı halen? :)[/quote]
aynen..ama şu an sat vermiş değiller;) dünkü graflardan anlayacağın üzere bir süredir sattalar
-
[quote=nunu;80184]selam millet,
s&P'de 750'yi gorelim, sonrasina bakariz...[/quote]
gaz var mı gaz :)
-
almanyada perakende verılerı kotu gelms dax vadelıler ondan eksildi heralde..sat sat sat gazı:)
hepinize günaydın ve kazançlar dilerim..
-
-
-
[quote=teo;80191]Shorta devam şimdilik...[/quote]
31950 üstü şort tehlikeli......
-
[quote=SEREN I;80192]31950 üstü şort tehlikeli......[/quote]
benim rakam farklı, burada yazmıyacağım rakamı... yoksa oraya da çıkarırlar...
-
S&P 822.75 üstü 30 dak. kapanış S&P de al verdirir.
Ama S&P nin al olması , vobun al olması anlamına gelmez.
Vob al noktamıza kadar bekliyeceğim...
-
[quote=teo;80193]benim rakam farklı, burada yazmıyacağım rakamı... Yoksa oraya da çıkarırlar...[/quote]
33150...
-
vob destekler...32750....32950....direnç 33150.....
32950..üstü şort riskli.....aşagı ve yukarı marjlar eşit......33150 yukarı geçerse piyasa güçlenir.....