[quote=Astatin;201267]62500 olsun 1 milyon çiçek açsın..[/quote]
oraya gelirse 3 milyon çiçek açar.
ha yetmez o ayrı :D
Printable View
[quote=Astatin;201267]62500 olsun 1 milyon çiçek açsın..[/quote]
oraya gelirse 3 milyon çiçek açar.
ha yetmez o ayrı :D
900 ler geldi :D yalnız bizim kapanısa yakın FDOW a yıne basıyorlar ozaman gece ucuracaklar yine 10250 lere gider bu sefer herhalde yarın yine artı gap ... cakal surusu istemeyerek uyacaz bunlara ..
Parite maksimum .81-.83 görür.
Önümüzdeki 10 yılda 1=1 asla olmaz.
0.81-83 sonrası paritede hedef 0.50.
Şimdi avrupa kötü fiyatlanıyor, zamanı gelince Amerika kötü fiyatlanacak.
Jelibon.
[quote=BOSNALI;201268]İndiregandi abi , 63900 e bırakmıyor pala tırstı 2 mizin alımlarını gorunce yemiyor cakal :D[/quote]
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=299906&resize_x=600[/IMG]
yaww pazara belkide sezonun son sarıkanat ları gelmiş üwwww....hadi <63500 olsun baremde alam biraz..kilosu 20 kaat yalnız..way**..eltock sen 40 a alırın şinci..ehuehue
dov güzel duruyor ama yarın her iki yöndede bunun kapatmasına göre gap olacak, aşağı gap yukarı yönde, yukarı gap ise aşağı yönde kapanacak tahminim, çünkü daha baskı yeresine gelmedik ve baskı görmedik günlükte, bu fiyatlara gelmiyor,
ahanda dov günlük
[URL=http://img46.imageshack.us/i/51018614.png/][IMG]http://img46.imageshack.us/img46/1274/51018614.png[/IMG][/URL]
[quote=Astatin;201274]yaww pazara belkide sezonun son sarıkanat ları gelmiş üwwww....hadi <63500 olsun baremde alam biraz..kilosu 20 kaat yalnız..way**..eltock sen 40 a alırın şinci..ehuehue[/quote]
Hahahah,hocam kesin bende o 40 a sana söliyim,haftasonu dil balıgı aldım ,30'a kocaman ama,gerci hepsinden havyar cıktı,6 dil aldım 6 sıda havyarlı *.*.bu sefer kadıköy carsıdan aldım..
voborsanın furuşkan gençleri.......
genç kılığına girmiş moruklar............sizi gidi sizi.....
nasılsınız............
[quote=Astatin;201274]yaww pazara belkide sezonun son sarıkanat ları gelmiş üwwww....hadi <63500 olsun baremde alam biraz..kilosu 20 kaat yalnız..way**..eltock sen 40 a alırın şinci..ehuehue[/quote]
heee bizim burada da 20 TL kilo...geçen gün aldımdı ayıptır söylemesi.balığı çok severim asti.yanına salata,içecek vışşşşş......
çok ters hareket olmazsa geceye long...63300 maliyet var..amme 63200 kırarsak tırsarım..
herkese iyi akşamlar..ben gider.
[quote=boz ayı;201277]voborsanın furuşkan gençleri.......
genç kılığına girmiş moruklar............sizi gidi sizi.....
nasılsınız............[/quote]
ahanda bozayı geldi...yoksa!?...yoksa!?...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;201278]heee bizim burada da 20 TL kilo...geçen gün aldımdı ayıptır söylemesi.balığı çok severim asti.yanına salata,[B][COLOR="Red"]içecek[/COLOR][/B] vışşşşş......[/QUOTE]
pambık kolaya alternatiflermi türettin :::
ağanın kırabilmesi içn yeni des yeresi lazım, bunun ilk etabı alış daveti , ikincisi sopadır,
Evet sistemciler... Kökten histemci olan benden hodri meydan... Saatlikte %13000 kazandıran sistem yazdım... Daha iyisini yazabiliyorsanız gösterin kendinizi bakalım... :..:
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=201281&postcount=431[/url]
sultana NUNİ gelmiş..ehehehehehehehe..NUNI beğendinmi resmini...eheheh
[quote=flexy;201141]Arturun kafes açık dimi :D[/quote]
[quote=Astatin;201143]mahvettin bizi flexy..your nick is not so sexy..üwwww....uğursuzun adını andın en az 200 puan deper şimdi.üwww[/quote]
[quote=Astatin;201147]yannış hatırlıyon bence...düşmeye başlayınca sonradan ortaya çıktı o uğursuz...hazırı sahiplendi:..::..:[/quote]
demedim mi? dedim? almayın şu ****** adını ağzınıza yaw..üwwww..flexy stay sexy:::::::::
[quote=indregandi;201275]dov güzel duruyor ama yarın her iki yöndede bunun kapatmasına göre gap olacak, aşağı gap yukarı yönde, yukarı gap ise aşağı yönde kapanacak tahminim, çünkü daha baskı yeresine gelmedik ve baskı görmedik günlükte, bu fiyatlara gelmiyor,
ahanda dov günlük
[URL="http://img46.imageshack.us/i/51018614.png/"][IMG]http://img46.imageshack.us/img46/1274/51018614.png[/IMG][/URL][/quote]
program güzelmişşş.heyk
[quote=fXci;201283]pambık kolaya alternatiflermi türettin :::[/quote]
evet ev yapımı kola üretimine başladım :::
biraz meyan kökü,biraz su,o an evde hangi asit varsa ondan ::: biraz şeker falan...takılıyoruk :D
kolayı içmiyorum uzun zamandır...geçen bir kere saldırdım ama markette kola dolabına :D
ama balıkla birada güzel olur...yani ben severim ne yalan söölim.rakıyla aram yoktur.
[quote=Astatin;201286]demedim mi? dedim? almayın şu ****** adını ağzınıza yaw..üwwww..flexy stay sexy:::::::::[/quote]
[I]çok zorda kalırsanız haberim olsun....[/I]
[I]mavişi salarım......ha ha haaaa....:..:[/I]
geceye kısa devam.....
herkese iyi akşamlar..
bol kazançlar....
[QUOTE=mbm;201292]geceye kısa devam.....
herkese iyi akşamlar..
bol kazançlar....[/QUOTE]
erken kaçtı patron:::..asıl hareket zamanı
TOKOBA nerdesin..höyttt
Geceye short giriyorum... Sonra demedi demeyin.... Yarın sabah artı gap garanti demektir... :)
yeni des yeresi geldi, ilki alış demiştik bakalım nerede sonlanacak, önce kalıcılığına bakacağız,
mr.prechter dji da aşağı 3.iii bekliyormuş.valla zamanı kalmadı 3.iii inecekse aşağı.ya bu gece çökmeli en geç yarın vakti kalmadı...
bence yanlış sayıyor ama ::::::
olurda 10.314,84 geçilirse araki bulasın prechter'ı ::::::
64500 üstü shortçular kapanmaya başlar longlar gol olur:)bu gecede long ,maliyet iyi sıkıntı yok:)
[QUOTE=Astatin;201295]TOKOBA nerdesin..höyttt[/QUOTE]
asti sistem sattamı:rolleyes:
[quote=QUEEN;201301]asti sistem sattamı:rolleyes:[/quote]
tsubasaaaaaaaa .dng
[quote=indregandi;201297]yeni des yeresi geldi, ilki alış demiştik bakalım nerede sonlanacak, önce kalıcılığına bakacağız,[/quote]
975 e yeni direncimiz oluşuyor, 975 üstüne 64300 de kalıyor, yani geri çekiyor, son bir ralli ve son 15 dakkaika bakalım ne olacak,
yeni des 63900 oldu,
yaf dusmuyor iste. dusmuyor, dusmuyor.:mad:
[quote=QUEEN;201301]asti sistem sattamı:rolleyes:[/quote]
Ham olarak alda....
Reçete1 olarak flat
Reçete 2 olarak flat
Reçete3 olarak sat..ehuheuehe
ben Reçete3 cüyüm..reçeteli ilaç bu boruu deeellll
[QUOTE=nunu;201304]yaf dusmuyor iste. dusmuyor, dusmuyor:mad:[/QUOTE]
eeet..düşmüyor..çıkmıyoda..üüü
dow da 10200'e gidiyor.:eek:.
mavişi bu gece dow..a salacam....haberiniz olsun....
bu dow..a iyi bakın .....bu gece geberecek.............
[QUOTE=Astatin;201306]Ham olarak alda....
Reçete1 olarak flat
Reçete 2 olarak flat
Reçete3 olarak sat..ehuheuehe
ben Reçete3 cüyüm..reçeteli ilaç bu boruu deeellll[/QUOTE]
iyi ozman ben napıyım...longlıyım ben:::
[quote=nunu;201304]yaf dusmuyor iste. dusmuyor, dusmuyor.:mad:[/quote]
bence çok pis negatif ayrıştık...
375 puana yakın diyebilirim...
ayulara icin nanik formasyonu baslamistir.
64100 uzunlar flatlandı .. 63950 de alıcım geceye uzun girecem kararlıyım.. duseceklerine inanmıyorum..!!!
[quote=QUEEN;201310]iyi ozman ben napıyım...longlıyım ben:::[/quote]
apla yalnız reçete 3, 5 sinyalde 5 doğru işlemle 8300 pıvan yaptı desem:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ..senin de, iyi ya çarpılma vakti geldi deme hakkın olur:::::::::
kulbunu hazzırladı..66 nınn..hhehe..patronn..