nerdeyse 20 dk. giremedim siteye
Printable View
nerdeyse 20 dk. giremedim siteye
dax aşağı doğru 100 puan marj yaptı
bizim piyasa hala kasıyor
[quote=HeLLiM;80246]Daha önce hiç karşılaşmadıgımız sıklıkla saldırı yapılıyor.Daha once hic bir sitedede boylesiyle karsılasmamıstım.[/quote]
geçmiş olsun...sn..hellim...
neden saldırıyorlar acaba..........rahatsız olan mı var...........
[QUOTE=HeLLiM;80246]Daha önce hiç karşılaşmadıgımız sıklıkla saldırı yapılıyor.Daha once hic bir sitedede boylesiyle karsılasmamıstım.[/QUOTE]
13 yaş altı her çocuğun hayalidir hacker olmak ama hacker değil de lamer olduklarının bile farkında olmazlar. Kolaysa gidip pittbull.com u hacklesinler hem site açıklamış hackleyene 50bin dolar vereceğim diye.
[quote=HeLLiM;80246]Daha önce hiç karşılaşmadıgımız sıklıkla saldırı yapılıyor.Daha once hic bir sitedede boylesiyle karsılasmamıstım.[/quote]
dogrudur meyevesi olan agac taslanir.(bir vecih sozde benden) saldiri yapmaktan kolay ne var herkesin elinde bilgisayar kizdinmi ver domain bas dos atack tusuna oldu bitti.
aaaaa cati yi gördüm sankiiiii..:) nerelerdeydin cati, merak ettik seni
fdow ile ayni grafik ciziliyor dedikya. simdi biraz farklilik yaptilar once dusmeye basladik.
su YKR ile MRS ye bakin adamlar ayni anda tusa basiyorlar satis icin hem fdowda hem burada. once fdow tusuna basiyorlar ama 1 salise once.
doviz pozisyonu yüksek oldgu için dolar yukarı gittkce turkcell degerleniyo ve degerlendiriliyo.bu da endeksin daha kuvvetli düşmesini engelliyo
YATAY piyasada hiç çekilmiyor.200/300 puanlık rallilerin hızına yetişemiyoruz.
[QUOTE=abka;80245]kesilen stopajlar, hesaplara ne zaman yatacak.aracı kurumlardan bilgi alan var mı..[/QUOTE]
bana iade oldu biraz önce
bu gdax baya bi gıdakladı, futsi oldu tutsi, geleceğini ... DJ de eksi...burası durgun akardı don nehri formatında devam...bassınlar istiyorum anlıyor musunuz? terbiyesizce ahlaksızca, long cover yapmaya bile fırsat vermeyen kademelerin 3 er 5 er düştüğü bir düşüş istiyorum...niagarayı görmedim içimde uktedir burda simülasyonunu görmek istiyorum anlıyor musunuz:)
su an itibariyle sanki donus isaretleri var gibi