-
[QUOTE=excali;461365]Abzürd buba,
teknik kelimelerde aksan kullanmazsan daha iyi olur sanırım? Çevirmen gerekiyo...:D
Ofiyolit ne?[/QUOTE]
patrom ofiyolit serpantin,peridotit,dunit gibin yeşil kayaç grubu bir nevi klavuz yane örnek olsun diye söledim...:p
-
[img]https://pbs.twimg.com/media/BURMvRHCAAANrA4.jpg:large[/img]
[URL]https://twitter.com/mansetat/status/379512643528032256[/URL]
-
[QUOTE=excali;461368]Flexy turtle,
Beni de bırakır mısın?:..:
[IMG]http://stream1.gifsoup.com/webroot/animatedgifs4/1314169_o.gif[/IMG][/QUOTE]
aksaray, aksaray, aksarayyy 1-2 1-2 :D çevirme var hoop eğil kedü kardeş
-
[quote=excali;461367]Smartwatch'lar nasıl çıkacak, bakalım? Bir görmekte fayda olabilir...[/quote]
valla Smartwatch olayı Sony de yıllardır var...sen iwatch u (apple) diyon sanırsam... valla bana çok makul bir ürün gibi görünmedi...ama ipad de görünmemişti ve tabletlerde:p
-
[quote=excali;461295]Senin nik'le ilgili yorum yapmaya gerenk var mı? "As" tan sonra bir benzer harf kullandık mı ne oluyor?.dng[/quote]
bu mesajı kaçırmışım..ayıp valla excali... senin dediğin seksi olmuyır bir kere, baya kabaca ve argo oluyor... Kınadımseni... O kadar Estetükl Estetük diye çığıracağına mesajlarına estetük kat..kit kat 4.3.kom
-
92800 deh dedi, orada çüş der sonra bakar ne yapayım diye
-
bizim AFTLOpedro nerelerde yaw..uzun zamandır sesi çıkmayor...
-
Tavanvay gayet konforlu. Yokuş kalkış desteği yapmışlar. Geriye milim kaydırmıyor. Çıktıkça çıktığı yerde kalıyor...:D
-
[quote=excali;461377]Tavanvay gayet konforlu. Yokuş kalkış desteği yapmışlar. Geriye milim kaydırmıyor. Çıktıkça çıktığı yerde kalıyor...:D[/quote]
benimde dikkatimi çekmişti..Hill Holder yapmışlar alete:D
-
breh be..usdtry ye bak hacı..1.9904..sanırsam return of araps
-
PTTK, (Pangacılık tüzenleme ve denetleme ve anti-bear kurumu) Estetükbank'ın Şort Kâr paylarını indirmiş söylentisi konuşuluyor.
Estetükbank yetkilisi Sn. Uzunkulak Estetük 15:30'da basın açıklaması yapacakmış. Bekliyoruz...
-Fake piyasa acansı-
:D
-
-
Fleksi buba veya Abzürdyen buba,
Simartfonunuzun Navigasyonundan Estetük'ün eve varıp varmadığını kontrol edebilir misiniz?:D
-
Disko disko partizani......lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=excali;461407]Fleksi buba veya Abzürdyen buba,
Simartfonunuzun Navigasyonundan Estetük'ün eve varıp varmadığını kontrol edebilir misiniz?:D[/QUOTE]
saat 16:10'u geçiy varmıştır, birazdan bağlantı kurarız :D
-
[quote=flexy;461410]saat 16:10'u geçiy varmıştır, birazdan bağlantı kurarız :D[/quote]
Bugün TABANVAY seferlerinde problem varmış. Kulakları, mangal kebap olmuş uzaylılar, seferleri aksatıyormuş. Eve geç kalabilir...:D
-
-
[QUOTE=excali;461412]Bugün TABANVAY seferlerinde problem varmış. Kulakları, mangal kebap olmuş uzaylılar, seferleri aksatıyormuş. Eve geç kalabilir...:D[/QUOTE]
Haaa, son dakika diye altyazı geçtiydi.Oymuş dimeh :..:
-
arap saldırısı şiddetli..yapacak bişiyok...al kulakları mangal yap exxxxxxx
-
filex hep senin yüzünden.boks..boks.82000 lerde vob da 3 üncü parasal daralma (teyk pirofit) yapacağımızı hatırlatmadın beyle oldu..böğğüüü..
yok yok senin yüzünden değil..adamlar habersiz biroje yapmışlar arpalarla 4.8milyar dolarlık.. böğğüüü
-
[QUOTE=Astatin;461427]filex hep senin yüzünden.boks..boks.82000 lerde vob da 3 üncü parasal daralma (teyk pirofit) yapacağımızı hatırlatmadın beyle oldu..böğğüüü..
yok yok senin yüzünden değil..adamlar habersiz biroje yapmışlar arpalarla 4.8milyar dolarlık.. böğğüüü[/QUOTE]
Patros, grevstone didik yorum yok didik..ama belli de olmuo, yani hülülü de yaptırabilirlerdi tolara..
-
ayıp ettiler hacı..he güzel procemiz vardı...Cuma kapanış hareketinden sonra 18-19 Eylül FED stresi ile hafif aşağı eğimli devam edecekti piyasa...Ve beklentim "FED'den ne çıkarsa çıksın, piyasaların yukarı yapacağı" idi..biz salı veya çarşamba şortları kapatıp, harkıt ve sarkıtlarda lonk bile açacaktık..olmadı..biroje tutmadı..dil** summer
-
"summer" kötü bitti...böğğğğğ...
-
Estetük,
Senin kulaklar zaten pek estetük durmuyordu. Yenmesi iyi olmadı mı?
Bu arada çok hannibal mı izliyorsun?:D
-
[quote=excali;461441]Estetük,
Senin kulaklar zaten pek estetük durmuyordu. Yenmesi iyi olmadı mı?
Bu arada çok hannibal mı izliyorsun?:D[/quote]
yani....bence estetik duruyolardı ama.... :D yok Kanı-bal izliyorum:D
-
[quote=Astatin;461445]yani....bence estetik duruyolardı ama.... :D yok Kanı-bal izliyorum:D[/quote]
[IMG]http://starwrecked.com/contents/pics/page-4/large-files/evil-Spock-bad-biker-dude-Federation-humor-photo.jpg[/IMG]
:D:D
-
[QUOTE=excali;461450][IMG]http://starwrecked.com/contents/pics/page-4/large-files/evil-Spock-bad-biker-dude-Federation-humor-photo.jpg[/IMG]
:D:D[/QUOTE]
Spah nazilere benzemiş hacı :..:
-
[quote=flexy;461453]Spah nazilere benzemiş hacı :..:[/quote]
Viking??
-
[QUOTE=excali;461457]Viking??[/QUOTE]
viking-nazi kırması o zaman :D üniformalı viking mi olur yaw :p
-
[quote=flexy;461463]viking-nazi kırması o zaman :D üniformalı viking mi olur yaw :p[/quote]
Niye şaşırdın ki? Uzaylısı bile oluyor....:D:D
-
Günaydın,
Estetük, kötü haberler mi pompalanmaya başladı sanki?
Stepne kulak var mı? Onları da alsak iyiydi...:..:
-
[quote=excali;461508]Günaydın,
Estetük, kötü haberler mi pompalanmaya başladı sanki?
Stepne kulak var mı? Onları da alsak iyiydi...:..:[/quote]
ex-kali,
çok hastayım..bıgünkü forum asistanlık hizmetlerimi veremeyeceğim...sori dı pliz yu.. onu dokuzu anlamam..eğer dün ve bugün düşseydi, daha sonra fed kararı ne olursa olsun yükselecekti...ama hesaplar tutmadı..no poz..no cry...yalnız dğer foruma bakıyorum, her çıkışta şort fırsatı diyor çoğunluk..gorkutucu..selçulu "e" si tammalandıysa gorkunç şeyler olabilir yyukarı doğru..teprik ederim..82000 de 3 üncü parasal daralmayı yapsak iyiydi..yannız...
-
ha bu arada ex..eski trader günlerin hatrına, düşen helikopter geyiği ve fodw eksisine eksi açılan vob da 91500 den lonkkk..91650 den flat yaptım..eskisi gibi darbeler uzun etki brakmıyor demek..vob da gaşarlanmışık
-
[quote=Astatin;461509]ex-kali,
çok hastayım..bıgünkü forum asistanlık hizmetlerimi veremeyeceğim...sori dı pliz yu.. onu dokuzu anlamam..eğer dün ve bugün düşseydi, daha sonra fed kararı ne olursa olsun yükselecekti...ama hesaplar tutmadı..no poz..no cry...yalnız dğer foruma bakıyorum, her çıkışta şort fırsatı diyor çoğunluk..gorkutucu..selçulu "e" si tammalandıysa gorkunç şeyler olabilir yyukarı doğru..teprik ederim..82000 de 3 üncü parasal daralmayı yapsak iyiydi..yannız...[/quote]
Geçmiş olsun, neyin var?
-
[quote=Astatin;461509]ex-kali,
çok hastayım..bıgünkü forum asistanlık hizmetlerimi veremeyeceğim...sori dı pliz yu.. onu dokuzu anlamam..eğer dün ve bugün düşseydi, daha sonra fed kararı ne olursa olsun yükselecekti...ama hesaplar tutmadı..no poz..no cry...yalnız dğer foruma bakıyorum, her çıkışta şort fırsatı diyor çoğunluk..gorkutucu..selçulu "e" si tammalandıysa gorkunç şeyler olabilir yyukarı doğru..teprik ederim..82000 de 3 üncü parasal daralmayı yapsak iyiydi..yannız...[/quote]
Diğer forumun, hiç lonk olduğunu gördün mü?
-
[QUOTE=Astatin;461510]ha bu arada ex..eski trader günlerin hatrına, düşen helikopter geyiği ve fodw eksisine eksi açılan vob da 91500 den lonkkk..91650 den flat yaptım..eskisi gibi darbeler uzun etki brakmıyor demek..vob da gaşarlanmışık[/QUOTE]
patron kapı pencere açık yatınca kuyruğu titretiyoduk, tikkat et bu havalar şakaya gelmez
-
[quote=excali;461512]Geçmiş olsun, neyin var?[/quote]
[quote=excali;461514]Diğer forumun, hiç lonk olduğunu gördün mü?[/quote]
öksürük ateş akıntı soğuk terleme filan..ühü
-
[quote=Astatin;461516]öksürük ateş akıntı soğuk terleme filan..ühü[/quote]
Şortla yatarsan olacağı bu...;)
Tekrar geçmiş olsun...
-
[QUOTE=Astatin;461516]öksürük ateş akıntı soğuk terleme filan..ühü[/QUOTE]
geçmiş olsun patron
-
[quote=excali;461517]Şortla yatarsan olacağı bu...;)
Tekrar geçmiş olsun...[/quote]
nouuu..şortla yatmadım dün..he riki manada da:::