ulaa herkes shortluyor..:eek: pala yine bi güzellik düşünecek bizim için sanırım..:D
Printable View
ulaa herkes shortluyor..:eek: pala yine bi güzellik düşünecek bizim için sanırım..:D
sibop system
[IMG]http://i50.tinypic.com/maayvd.png[/IMG]
Noluyo arkadaşlar gözünü açan shortu basıyor,bari spot açılsaydı.long devam
65200 400 bekliyorum..ordan şortlarım..sistem sat verirse yine şort..
[QUOTE=last trader;201543]Noluyo arkadaşlar gözünü açan shortu basıyor,bari spot açılsaydı.long devam[/QUOTE]
yawf belli spot açılışı 52.400 açacak işte..:::
49.000 den 52.500 e tepki koydu.. 3500 puan.. düşüşün yarısı demek bu.. ee yeter bu kadar tepik daaa..:::
dünkü fino lönklerim ki nasıl alındıkları safha safha görüldü ve tanık olndu, 875 ilk grubu verildi, ikincis 65075 ve üçüncüsü 65175 te, bekliyoruz,
diğer taraftan safha teorisine göre bir baskı bekliyoruz ama henüz ortada yok, kahve ve cigaraya denk gelmesse buradan yeresinide vererekten çığırırım,......
[quote=Cerphin;201540]ulaa herkes shortluyor..:eek: pala yine bi güzellik düşünecek bizim için sanırım..:D[/quote]
Hepinizi teprik edecekmiş:D
Bu pala cok iyi yapıyor işini, spotu bekliyor suanda bakalım, 64850 ile 3. tepesinide yapmış oldu boylece, ayrıca zeki yatırımcı buralardan kısalayıp risk alır,heyecan yapmayın 1 kişi kısalıyorsa 5 kişi stoplandı suanda unutmayın..!!
Günaydın hayırlı işler bakalım pala bu gün ne yapacak .
[quote=fXci;201542]sibop system
[IMG]http://i50.tinypic.com/maayvd.png[/IMG][/quote]
Kapanışta ne edeyon? Geçici sinyale mi uyuyon 17:34'teki?
[quote=steveee;201539]patronn kaçtan kapayalımm:confused:[/quote]
uzlaşacam...........
daha şort açmaya yeni başladım....
dolareslerde 1.5040, 1.5080 alıcıyım,
[quote=boz ayı;201554]uzlaşacam...........
daha şort açmaya yeni başladım....[/quote]
grafıksel bır sonuc degıl tamamen hissel bence spotla cıkacak, tekrar geliır buraya ama kanıttırır :D
[QUOTE=excali;201553]Kapanışta ne edeyon? Geçici sinyale mi uyuyon 17:34'teki?[/QUOTE]
yeap aynen öyle alexci abeyim 17.34
64800 short bismillah herkese günayydın bol kazançlar
[quote=fXci;201557]yeap aynen öyle [B]alexci[/B] abeyim 17.34[/quote]
Nick'im çok yaratıcı olmuş. Teprik ederim+.:D
Bana huzur veren Dowun yuzde 50 sini geri almıs olması suanda olumlu bilancolarla bir kez daha zıplamak isterse son fibo direnci olan 10380 dener en fazla ama ben sanmıyorum, atagını yaptıgını dusunuyorum.. buralarda bu hafta oyalanacaktır .. endeksde aynı sekil bu hafta fazla satıs beklemiyorum onumuzdeki hafta ihtimal dahilinde :)
Keşke flat olsaydım da buradan short'layabilseydim... Histemim buram buram short sinyali çakıyor...
üvvv 825 shortlar 925 den kapandı üvvv .. ula bu kacıncı aynı numara..
Dolar 1.5080 ni kırmaması gerek burada tutunur tekrar yukarı teperse , endeks acısından zirveyi bulmus oluruz..
[QUOTE=Strategist;201565]Keşke flat olsaydım da buradan short'layabilseydim... Histemim buram buram short sinyali çakıyor...[/QUOTE]
histem out..sistem in..:o
[quote=QUEEN;201568]histem out..sistem in..:o[/quote]
Apla figürler süper:D
spot her yukar teptiğinde zirve yeniledi.. ama VOB bir türlü yeni zirve yapamıyor.. ilginç...:)
[QUOTE=Strategist;201565]Keşke flat olsaydım da buradan short'layabilseydim... Histemim buram buram short sinyali çakıyor...[/QUOTE]
hocam bana sankı aynı seyı gene yapıp shortcu kesecekler gıbı gelıyo .. hadı hayırlısı umarım olmaz ama ıns sagdan soldan ımf haberı yada not artırımı gelmez.. yoksa saglam katlıam olur...
[QUOTE=Astatin;201569]Apla figürler süper:D[/QUOTE]
break out figürleri ne deyor..925 üstü..al 200 puan çık..yani 65125 de..çık..750 altı sat..550 çık..
[quote=QUEEN;201568]histem out..sistem in..:o[/quote]
Birgün histemimden daha çok kazandıran sistem yazabilirsem o gün sisteme geçerim. :)))
2 gündür bir anda yukarı çıkacak güçleri vardı yapmadılar amaç millete short açtırmak 1 geri 2 ileri yok yok bu düşer baksana çıkamıyor dedirtmek!!! aynı oyun bir süre daha devam edecek..
pram cebimde, bekleyecem biraz ortama bakalım, baskıyı bekleyelim, gelince shortlarız, ikinci alternatif tabiki aşağıdan lönk olmak dünkü gibi, çalışmasına başlıyım şimdiden, sandık bölgesinden uzak duralım, yeşili koruyalım......
sonuç:bu günü ikiye ayırdım;
1.aşağı düşüşlerde lönk, ama nereden düşüşlerde, baskı gelmeden düşüşlerde, baskı geldimi yok, şu ana kadar oluşan fiyatlarda baskı yok, ben daha önceden 64925 olarak max yazmıştım bilenler bilir, ama geçtik bu yereyi, her neyse bu takibimde,
2.Yukarı çıkış devam ederse baskıyı bekleyip cört olmak, şimdi bu da takibimde, iyi para 1.cide var, kilçiksiz, zahmetsiz, löp et,
günaydın,kolay gelsin,iyi seanslar !
[QUOTE=Strategist;201573]Birgün histemimden daha çok kazandıran sistem yazabilirsem o gün sisteme geçerim. :)))[/QUOTE]
dün acayip bi performans vardı sisteminde..ondan iyimi histemin..:o
Günaydın,
Simetrik üçgen yine Sabah gapi ile yukarı kırdı, hedefi 67000 olmalı, ama önce 65 bini kırması gerekiyor, 65 bini kırdığı takdirde Long açaçağım,
69500 Maliyetli shortlar 64800'e verildi.
[quote=QUEEN;201577]dün acayip bi performans vardı sisteminde..ondan iyimi histemin..:o[/quote]
Hikaye o... İndikatörleri yan yana diz, sonra de ki MetaStock'a: bana geçmişte en çok kazandıran parametreleri bul... Sen daha da çok kazanan sistem de bulursun... Ama geçmişte kalır o başarı... Bugüne kadar güvenip de paramı teslim edebileceğim bir sistem bulabilmiş değilim... Kendim oynayınca allem edip kallem edip az da olsa kazanıyorum.
[quote=Strategist;201573]Birgün histemimden daha çok kazandıran sistem yazabilirsem o gün sisteme geçerim. :)))[/quote]
Matriks'ten histeminin test sonuçlarını gönderebilir misin?.dng
histemciler coşmaya başladıysa sistem zamanı yaklaşmış demektir:)
[QUOTE=sovalye;201584]histemciler coşmaya başladıysa sistem zamanı yaklaşmış demektir:)[/QUOTE]
aynen..+.
sistemciler trendde aldıklarını yatayda sabah gapleri ile geri verdiler.. zaten bu kaçınılmazdı..
belki birkaç gün daha oyalarlar burada ve haftaya yeni trend başlar...lelele
[quote=sovalye;201584]histemciler coşmaya başladıysa sistem zamanı yaklaşmış demektir:)[/quote]
benim 5 dk güzel dayak yedi bu yatayda :D
ben uymadım ama hiçbir sinyaline.aferin bana :D
hadi iyisiniz, 5 likten işaretler geldi, kesinlik için bir bara daha ihtiyaç var,
[QUOTE=Cerphin;201585]aynen..+.
sistemciler trendde aldıklarını yatayda sabah gapleri ile geri verdiler.. zaten bu kaçınılmazdı..
belki birkaç gün daha oyalarlar burada ve haftaya yeni trend başlar...lelele[/QUOTE]
Bence bu vob 63.000 -65.000 bantından kurtulamayacak, sürekli bu bantta kalacağız üüü::: ALacakaranlık kuşağı gibi kabus gibi, 10 gündür aynı yerdeyiz...
[quote=indregandi;201587]hadi iyisiniz, 5 likten işaretler geldi, kesinlik için bir bara daha ihtiyaç var,[/quote]
dünkü 63900 desteği,
des 64725 oldu,
dir 64925,
başarılar,
[QUOTE=TÜRKOĞLU;201586]benim 5 dk güzel dayak yedi bu yatayda :D
ben uymadım ama hiçbir sinyaline.aferin bana :D[/QUOTE]
Trendde de uymamıştın ama :::