[quote=excali;201583]Matriks'ten histeminin test sonuçlarını gönderebilir misin?.dng[/quote]
Test ettim.. Histemimin sermaye eğrisi şöyle çıktı... :..:
Printable View
[quote=excali;201583]Matriks'ten histeminin test sonuçlarını gönderebilir misin?.dng[/quote]
Test ettim.. Histemimin sermaye eğrisi şöyle çıktı... :..:
[quote=enorton;201588]Bence bu vob 63.000 -65.000 bantından kurtulamayacak, sürekli bu bantta kalacağız üüü::: ALacakaranlık kuşağı gibi kabus gibi, 10 gündür aynı yerdeyiz...[/quote]
Alaca bant kuşağı
[QUOTE=Cerphin;201585]aynen..+.
sistemciler trendde aldıklarını yatayda sabah gapleri ile geri verdiler.. zaten bu kaçınılmazdı..
belki birkaç gün daha oyalarlar burada ve haftaya yeni trend başlar...lelele[/QUOTE]
benım zısteme kayıp yaptıramadı ... yatayda aksine + cıktı hem trendden hemıde yataydan.. acep sırada benım zıstemın zarar kısmısınımı oynaycaz :::
[quote=TÜRKOĞLU;201586]benim 5 dk güzel dayak yedi bu yatayda :D
ben uymadım ama hiçbir sinyaline.aferin bana :D[/quote]
al bendende o kadar Türkoğlu..
ben uydum ama :(
tırmanış başladı, çivili ayakkabı kullanıyor,
[quote=fXci;201593]benım zısteme kayıp yaptıramadı ... yatayda aksine + cıktı hem trendden hemıde yataydan.. acep sırada benım zıstemın zarar kısmısınımı oynaycaz :::[/quote]
Olabilir [B]cifX[/B] abey:::
[quote=Strategist;201595]Dolar kontratındaki kademelere bakın... Alt taraf dolu, üst taraf bomboş...[/quote]
Büyük bir amca vade değiştiriyor olabiilir.
950 cört, antreman için, son günlerde cört olamadım ayu özelliğimi kaybedecem neredeyse, 65150 yazıldı, lönk için uyguladığım trade taktiği bunda çalışacakmı bakalım,.....
Pala utan be makas 400 puana çıktı
[QUOTE=indregandi;201600]950 cört, antreman için, son günlerde cört olamadım ayu özelliğimi kaybedecem neredeyse, 65150 yazıldı, lönk için uyguladığım trade taktiği bunda çalışacakmı bakalım,.....[/QUOTE]
tebrikler indregandi.. 1 haftadır long kovalıyorsun.. diyordum acaba ne zaman short kovalamaya başlayacak diye.. ve nihayet başladın..+.
günaydın..long devam..epey oldu uzun olalı...
niyetim 67000 den satıp kısa olmak..
şimdi 5 lik tammam, fekat 10 luk da probelem var, orda direnç 64250 de des 63900 de kaldı bir düzenleme ihtiyacı var, bu atak onun için,
borsacı özgür nerede..tepki nereye..
65.050 ilave şorttt
nihayet vob da zirve yeniledi.. 65.500 son kale.. üstünde stop olurum..:(
[quote=Cerphin;201603]tebrikler indregandi.. 1 haftadır long kovalıyorsun.. diyordum acaba ne zaman short kovalamaya başlayacak diye.. ve nihayet başladın..+.[/quote]
ısınmak için ben yazıyorum, kimse ya anlamıyor, yada bilmem, öle bakıyorlar, ya adamı tahmin ettik, dün yazdık, safhalar yazıyorum ne bir katılım, ne bir coşku, dedim herkes ayu galiba, ayu olup dötü kurtaralım bari dedim, ya baskı gelene kadar, düşerse alırım, baskı gelirse, satarım, bu dur beklentim,
Alın uşaklar acımayın 85.000 voba gidiyoruz .kom
65200 aşılmalı..üzerinde dinlenmeli...
adamlar burdan rahatca satış yapmamıza izin veriyorlarsa 66 lar uzak değil demekki
[B]EFES/AGIRBAS:''SON 4 YILDA 17 BIN TANE SATIS NOKTASI KAPANDI YA DA BIRA SATISINDAN VAZGECTI'' [/B]
Eee müşteri taleplerini dikkate almazsan olacağı buydu :D Bak Trabzonlu Travolta abimizin istekleri var sn Efes yetkilisi :)
[url]http://w1.vidivodo.com/340464/trabzonlu-travolta[/url]
[quote=abka;201612]65200 aşılmalı..üzerinde dinlenmeli...[/quote]
durmak yok yola devam :..:
[quote=indregandi;201600]950 cört, antreman için, son günlerde cört olamadım ayu özelliğimi kaybedecem neredeyse, 65150 yazıldı, lönk için uyguladığım trade taktiği bunda çalışacakmı bakalım,.....[/quote]
65050 ikincisi,
[QUOTE=boz ayı;201608]65.050 ilave şorttt[/QUOTE]
Boz ayı abim su an 60 dk lıklar alda hemde kuvvetli alda yani gevsese bile fazla gevseyemez
Ama pala bu gün iştahlı değil gibi görünüyor ama kendini gizliyor bugün güzel bi yukarı yapması lazım yoksa senin günlerin yaklaştı demektir
[quote=fXci;199565]hissedilen sıkışıklık daha dar banttaymış gibi ....
ama asıl sıkışıklık yeresi 62xxx - 65xxx arası oldukça geniş çaplı :::
[IMG]http://i50.tinypic.com/314e06f.png[/IMG][/quote]
[B]Evet büyük sıkışıkşık
65xxx yeresi 654xx-5xx yerelerine denk geleyor
654xx-5xx yeresi yukarı aşılamazsa 62700 yeresine kadar düşüşün eli biyerinde ...
Uyarmadı dimeyin sonra
[/B]
[IMG]http://i50.tinypic.com/2vta3ad.png[/IMG]
64950 uzun..65050 kısa tekrar....
sadece günlükler kaldı satta....diğer peryotlar alda.....
günlüklerinde en iyi sat yerleri buralar.
bende o yüzden hala al sat yapıp kısa kovalıyorum.... ..
devam kısa **qqqqqq
[QUOTE=Kennym;201524]pala zaten yenı kampanya baslatacakmıs diye duydum ana tema şöyle bişeymiş galiba ;
MERHAMETLI PALA
İrtibat tel ; 0900910XXXX
.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom[/QUOTE]
Merhametli değil o....u pala olmuş telefon numarasına bak ara beni bıoya beni hatlarından... .dng
Yawf XBANKAile spotun uyumu nasıl? ISCTRGARAN %3-4 artıda endeks daha %2 olamadı. .kom
[QUOTE=Cerphin;201570]spot her yukar teptiğinde zirve yeniledi.. ama VOB bir türlü yeni zirve yapamıyor.. ilginç...:)[/QUOTE]
400 puan da eksi makasa yaptı. Biri d ekalkıp vade sonuna 10 gün var 400 puan havadan kazanç avr alayım demiyorsa işgillensek mi yoksa doğal haliylen alakası yok deyip geçiştirsek mi? .boks.
[quote=oguzhan;201618]Boz ayı abim su an 60 dk lıklar alda hemde kuvvetli alda yani gevsese bile fazla gevseyemez
Ama pala bu gün iştahlı değil gibi görünüyor ama kendini gizliyor bugün güzel bi yukarı yapması lazım yoksa senin günlerin yaklaştı demektir[/quote]
şort maliyetim 64.950......
uzlaşacam .......hayırlara vesile olsun........
pozisyon 1/2........
ilave şort yerlerim 65.600-66.600..........:..:
sibop zistemim
[IMG]http://i50.tinypic.com/4goy1g.png[/IMG]
[quote=istavrit;201578]Günaydın,
Simetrik üçgen yine Sabah gapi ile yukarı kırdı, hedefi 67000 olmalı, ama önce 65 bini kırması gerekiyor, 65 bini kırdığı takdirde Long açaçağım,
69500 Maliyetli shortlar 64800'e verildi.[/quote]
65075 Long açıldı, hedef şimdilik 67 bin görülüyor, o seviyelerde kademeli olarak reverse olacağım.
sağlam alış baskısı var piramide devam sabah 775 ten az önce 050 den .65500 de duruma bakarız ordan shortlarım geçemesse.
Günaydin arkadaslar:)
Bol kazanclar...
Lost.S06E04.HDTV.XviD-P0W4 :)
[url]http://hotfile.com/dl/28871946/816117e/Lost.S01E04.HDTV.XviD-P0W4.www.divxkurdu.com.DvX-TeaM.avi.html[/url]
[quote=Cerphin;201609]nihayet vob da zirve yeniledi.. 65.500 son kale.. üstünde stop olurum..:([/quote]
Drenç 65600 oldu üstü 65850 stopunu ona göre yaz artık.
950, 050,150, cörttüm, ama bu ayuluk berbat bişi, bünye zorlandı valla, ottan ete geçebilecekmiyiz bakalım, baskı yok daha gelmedi, bekliyoruz,...kaçtan gelir nerden gelir, ama gelimce, diyecem baskı geldi diye,
[quote=indregandi;201633]950, 050,150, cörttüm, ama bu ayuluk berbat bişi, bünye zorlandı valla, ottan ete geçebilecekmiyiz bakalım, baskı yok daha gelmedi, bekliyoruz,...kaçtan gelir nerden gelir, ama gelimce, diyecem baskı geldi diye,[/quote]
[B][I]aslını inkar etme bre.......[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]zinhar çarpılırsın..........:..:[/I][/B]
süper itin alımlarına benziyor,
spotta 53.000 kritik yer.. üstü düzeltmeyi aşar.. ve ben stop olurum.. spotta 53.000 aşılana kadar kademeli shorta devam..:)
[QUOTE=abka;201604]günaydın..long devam..epey oldu uzun olalı...
niyetim 67000 den satıp kısa olmak..[/QUOTE]
Hayırdır sistem işini bıraktın mı?
Sistmeler genelde hedef vermez de ondan sordum.