[quote=boz ayı;201634][B][I]aslını inkar etme bre.......[/I][/B]
[B][I]zinhar çarpılırsın..........:..:[/I][/B][/quote]
ben ayuyum ama dişimi söktüler, bu sayede ot yiyecek hale getirdiler, hırrrrr
Printable View
[quote=boz ayı;201634][B][I]aslını inkar etme bre.......[/I][/B]
[B][I]zinhar çarpılırsın..........:..:[/I][/B][/quote]
ben ayuyum ama dişimi söktüler, bu sayede ot yiyecek hale getirdiler, hırrrrr
noluyo laa..patron longları aplasına emanet etmiş..bişycik olmaz..aplası gurban..
şöyle kısa vadeli olarak long trenine bindim beni de götürürmü acaba:) yoksa tren çokmu doldu:)
325 e zatış yazdım, ama bu gün ağanın en güclü günü, benimsetme günü, ben yaptım sen yapma abi, abim benim günü,
[QUOTE=QUEEN;201639]noluyo laa..patron longları aplasına emanet etmiş..bişycik olmaz..aplası gurban..[/QUOTE]
guiyn apla yaslan arkaya ::: zaati 11.59 a gurdum kayfemi içem kipat okuyam
müjde euro bölgesi kurtulmuş........nasıl mı???? boşverin....
alaman fransız yunan borsaları yükseliyor........
parayı nerden bulmuşlar....
boz amcaları borç verdi....şımarsınlar biraz......
ödeme zamanı gelecek.........
[quote=sovalye;201640]şöyle kısa vadeli olarak long trenine bindim beni de götürürmü acaba:) yoksa tren çokmu doldu:)[/quote]
Long treni boş sayın şovalye ama short treni baya bir dolu ve dolmaya devam ediyor:)
[QUOTE=fXci;201642]guiyn apla yaslan arkaya ::: zaati 11.59 a gurdum kayfemi içem kipat okuyam[/QUOTE]
hevatarım..nasıl..oynak değilmi:::
[QUOTE=sovalye;201640]şöyle kısa vadeli olarak long trenine bindim beni de götürürmü acaba:) yoksa tren çokmu doldu:)[/QUOTE]
Yok tiren daha dolmadı hatta tiren sahibi kendine en iyi koltuğu ayarlamak için
yavaş hareket ediyor birazhan yerine bulup oturduğunda tam gaz gidecek
ama sonu bizim hızlı tirenlere benzeyebilir ilk virazda devrilebilir.
[quote=sovalye;201640]şöyle kısa vadeli olarak long trenine bindim beni de götürürmü acaba:) yoksa tren çokmu doldu:)[/quote]
anlamsız ama, günlükte yeni başlamış gözüküyor, bu gün ise maluma ilanı yapılıyor,........64700-800 güzel duruyor,.......
ama her durumda yeni des ve dir lerin şekillenmesine ihtiyaç birikti,
[QUOTE=QUEEN;201645]hevatarım..nasıl..oynak değilmi:::[/QUOTE]
çok gıvırtık ::: .. emman sakın diğerini gullanmada :::
[QUOTE=QUEEN;201645]hevatarım..nasıl..oynak değilmi:::[/QUOTE]
Abla senin avatarların hepsi oynak zaten ama bu diğerlerinden iyi hiç olmassa gözü yormuyor.
[quote=QUEEN;201645]hevatarım..nasıl..oynak değilmi:::[/quote]
GIPRAK:D:D:D gıpraşık
[QUOTE=Astatin;201652]GIPRAK:D:D:D gıpraşık[/QUOTE]
piramitliymusun.:..:üüünettin..
[quote=indregandi;201647]anlamsız ama, günlükte yeni başlamış gözüküyor, bu gün ise maluma ilanı yapılıyor,........64700-800 güzel duruyor,.......
ama her durumda yeni des ve dir lerin şekillenmesine ihtiyaç birikti,[/quote]
günlükte
dir 69 750
des 62350
çüş yani, şekillenmesi lazım, alımlar o yüzden süper it alımlarına benziyor,
bradan bir deve kuşu teorisi çıkar, hani tehlike olduğunda kafasını kuma gömüp, hiç bir şey görmek istemeyen büyük kuş,....
[quote=oguzhan;201646]Yok tiren daha dolmadı hatta tiren sahibi kendine en iyi koltuğu ayarlamak için
yavaş hareket ediyor birazhan yerine bulup oturduğunda tam gaz gidecek
ama sonu bizim hızlı tirenlere benzeyebilir ilk virazda devrilebilir.[/quote]
bu kadar sıkışık bir bantta alt banttan 2000 puan yukarıda insan long olduğu zaman
höd deyince trenden atlayası geliyorda ürkekliğim ondandır:..:
of offf ayu olmak ne zor işmiş.. üüü
iner birazdan...5 takke sat virrirr..yine yuka döner..
[quote=Cerphin;201657]of offf ayu olmak ne zor işmiş.. üüü[/quote]
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/17/2416.jpg[/img][/url]:..::..:
ISCTR Madem süpersin uçacan kaçacan, dün o kadar hacimle niden en düşükten kapattın ve bugünkü açılışı niye abarrtım lem işs..Madem gidecen neden MFI dim dik aşaı bakıyor ve neden yükselişte hacmin habire cücülüyor..(Tüm bankalar beyle nerdeyse)..
ü[URL="http://www..susadım"]www..susadım[/URL] az bi waterloo
[IMG]http://i46.tinypic.com/2qu7jnp.png[/IMG]
sözleşme sayısı artıyor yeni alım ve yeni satım yapılıyor bilin bakalım kim alıp kim satıyor ??
Dostum bu kadar ayuu varken , tren bomboş gidiyor.boks.
[quote=QUEEN;201653]piramitliymusun.:..:üüünettin..[/quote]
üwwwww..sadece 150 puan maliyet düzelttim bugün..ü[URL="http://www...64100"]www...64100[/URL] ort maliyetle duruyo şortlar üww...Sisteme uy uy uy uy uyyyyyyyyyyy
uysana uy........üwwww.......... uyyyyyyyyyyyyyy......nerde 2.7 nerde 2.2..üwwww...
yahtın beni KUIN..ü[URL="http://www.kom"]www.kom[/URL]
[QUOTE=Astatin;201663]üwwwww..sadece 150 puan maliyet düzelttim bugün..ü[URL="http://www...64300"]www...64300[/URL] ort maliyetle duruyo şortlar üww...Sisteme uy uy uy uy uyyyyyyyyyyy
uysana uy........üwwww.......... uyyyyyyyyyyyyyy......nerde 2.7 nerde 2.2..üwwww...
yahtın beni KUIN..ü[URL="http://www.kom"]www.kom[/URL][/QUOTE]
üüüüüüüüüüüü..evt..histemcilik..çok kötüü:(:(
Bence Bankalara yağmur gibi satış gelecek..üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
[QUOTE=VOBiX;201637]Hayırdır sistem işini bıraktın mı?
Sistmeler genelde hedef vermez de ondan sordum.[/QUOTE]
saatlik al da 63300 den...ama günlükler 67000 den beri satda..asıl olan günlük...olunca oralardan kısalayım diyom..
amme 65000 üzerinde taban onaylanacak..kanımca 2.000 puan daha gider..
[quote=istavrit;201662]Dostum bu kadar ayuu varken , tren bomboş gidiyor.boks.[/quote]
ne olur ne olmaz diye ben alta stopu yazdım çıkıyorum. en kötü ihtimalle stoplarız olur biter:)
bu arada hoşgelmişsin...
[quote=perfectt;197832]dün açılan 10000(diğer) kontrat stoplanana kadar yükseliş devam edecektir hatta onların stopları dahada yükselişi artıracaktır amaaa sonrası her günki gaplı açılışlar çook hızlı bir şekilde geri alınacaktır nisan sözleşmesinden açılan 68800 kısalarıma aynı miktardan şubat sözleşmesine 64200 den uzun açılmıştır[/quote]
10.02 tarihli yazım pozisyonlarımı koruyorum
16.10.09 pastası fena deyil, bir yanımız her duruma müsait gibi, ne kadar uyrsa o kadar ister durumu var,karşı ayaklar ve kırkayakları çıkarsak dengeli, maç güzel olur, sonucunda (bu gün deyil) ayular galip çıkar, ama maç güzel olur,....
güzel maç olur, futbal kazanır, atan galip olur, uzatmaya gitmez,.....
merkel ile sarkozy aradı.........bozz yunanlara zırnık yohhh dedi........
tilefona sarıldım ..yorgo durum ne ıla dedim.........bozz paranın a***** koyduk dedi.
borsaların hepsi çıkıyor..........biri yalan söylüyor ....ama kim........
şinciii kısa olarak;
Bozzzzz, ben ve cerphin mi kaldık... başka var mı?
[quote=Astatin;201672]şinciii kısa olarak;
Bozzzzz, ben ve cerphin mi kaldık... başka var mı?[/quote]
Kısa devam a*....
:..:
kısaya fena halde yakalandım...bozayının ölüm öncesi güzelliğini yaşıorum...içimde bir huzur...allah sabır versin kısadakilere...:))
[quote=sovalye;201667]ben alta stopu yazdım olmadı stoplarız olur biter:)
bu arada hoşgelmişsin...[/quote]
Hoşbulduk,
Sağolasın asker dostum:)
Amerika birşey yumurtlamaz ise 67 bine kadar tekniği çalıştırır pala,
Ondan sonra duruma short olarak bakmaya devam ederiz..dng
950,875,800 de alıcıyım, yani flatos, daha altıında loönlk olurum annamam, şöle gelirse 600-800 aralarından,
Birazcıkta ben...
[quote=QUEEN;201658]iner birazdan...5 takke sat virrirr..yine yuka döner..[/quote]
Apla valla en temiz duygularımla söylüyorum. Avatardaki gıza aşık oldum:D:D İyi işim, maaşım, özel sigortam, arabam ve vob sistemim var.. Allah'ın izni peygamberin kavliyle, avatardaki kızınıza talibim:D:D Annesi sayılırsın KUIN..Senden istiyok gızı...Bi teşvik ket bi hayır işle:D:D:D:D Yok gönül işine karışmam avatar kızı kendi bilir diyosan bari VOB a bir smaç vur şöyle 64000 e meyletsin..üwww
merak etme yalnız değilsiniz .dng.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=Astatin;201678]Apla valla en temiz duygularımla söylüyorum. Avatardaki gıza aşık oldum:D:D İyi işim, maaşım, özel sigortam, arabam ve vob sistemim var.. Allah'ın izni peygamberin kavliyle, avatardaki kızınıza talibim:D:D Annesi sayılırsın KUIN..Senden istiyok gızı...Bi teşvik ket bi hayır işle:D:D:D:D Yok gönül işine karışmam avatar kızı kendi bilir diyosan bari VOB a bir smaç vur şöyle 64000 e meyletsin..üwww[/QUOTE]
ne annesi sayılcam be..13 yaşında kızımla dolaşıyoruk.herkes ablasımısınız deyor..ne diyoooon .:D:D..acık gevşer 64 çok dedin..64 800 olmamı..ordan daha guvvatli döncek gibi..
oynak bu gız..zabaha kader discolardasın..oğa göre..