Matriksten geçen haberi kaçırmışınızdır diye yazıyorum.
Tanzanya Cumhurbaşkanı Kikwete resmi ziyaret için Türkiye'ye geliyormuş,
gelenlerden benim neyim eksik,bi farkım mı var diye söylenip duruyormuş...?
Printable View
Matriksten geçen haberi kaçırmışınızdır diye yazıyorum.
Tanzanya Cumhurbaşkanı Kikwete resmi ziyaret için Türkiye'ye geliyormuş,
gelenlerden benim neyim eksik,bi farkım mı var diye söylenip duruyormuş...?
Spot 65500 üstüne ataklar yapmasına rağmen,neden VOB cevap vermek istemedi...:confused:
yine gab ve ardından uyuşuk bir seans..
pala işin kolayını buldu,sabah gab i dayıyor sonra bekle-gör politikası..
bugün öğlen hareket var.......
yemeğe gitmeyin.......
pala.. ayu çorbası+ kavurma+altı kızarmış kadayıf diyor.......
[QUOTE=thracian;201726]Bu arada gecen cuma günü bahsettigin EW`ci yükselisi bilmis oldu, tebrikler...+.[/QUOTE]
Evet bildi ama geç oldu zamanlama yanlış :)
[quote=enorton;201720]At avrat silahı, at avrat sistem yapmış galiba :D[/quote]
[B]at[/B]ı at, avr[B]at[/B]ı da at ama sistemi atma :D:D:D
zaten ikiside beni at diye bağırıyor :D:D:D:D
15. dklıklarda flama yaptı , bakalım çalışacakmı, çalışmassa aşağıda 64700'lere doğru yol verir babişler ,
[url=http://www.resimbank.org/share-C391_4B7BC542.html][img]http://www.resimbank.org/image-C391_4B7BC542.jpg[/img][/url]
[quote=boz ayı;201733]bugün öğlen hareket var.......
yemeğe gitmeyin.......
pala.. ayu çorbası+ kavurma+altı kızarmış kadayıf diyor.......[/quote]
Deme ööle,gorkiyam...üüü
Parite şuvey şuvey gevişiyo...hi hih...
hafif ittirdi,
[QUOTE=enorton;200070]Yok abi nerde ya, ew ci bir arkadaş var 2-3 gündür hareketleri süper bildi... Bugün öğlenden beri kafamı ütüledi alacaklar diye ama hala bir cacık yok... En son +1000 gap seni bekliyor pazartesi dedi :::[/QUOTE]
Evet bilmiş ya, açıklasam mı kim diye :::
[quote=Astatin;201722]ooohhhooooo...biz burda 1000 puan içeri girmişiz kuyruğu yanık kedi formatındayız, senin aklın fikrin fingirdemede...elin vobda aklın oynaşta:..::..:[/quote]
1.cisi sisteme uymamışın.dng 2.cisi histemim derki ;:D böyle [IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=1860&stc=1&d=1263942119[/IMG]karım olsun 10pin gap yiyeyim:::
dolare kaya gibi şerrefsiz, ama vade sonu yaklaştı, uyuttular, uyuşturdular, burada çok alacak birikti,......
avrodan doğan alacak,
dubai alacağı,
dxy makas alacağı,
güçlü amerika alacağı,
rezerv para alacağı,
v.s. vade sayıyoruz,
[quote=enorton;201739]Evet bilmiş ya, açıklasam mı kim diye :::[/quote]
ew :confused:
hafif bastırdı,
125 e 250 yiz,
150 de bastırıyor, 175 de geri ç.ekiyor, çok hassas olduk, duyarlıyız,
[quote=enorton;201739]Evet bilmiş ya, açıklasam mı kim diye :::[/quote]
anket açalım mı,:..: enorton kim olduğunu
a)açıklasın
b)açıklamasın
c)kim olduğu möhim diil, açıklamasa da dediklerini açıklasın.brv
d) gerek yok bizde mangal gibi histem, tonla da para var.dng
e) hiç bişey açıklmasa da açıkladıkları yeter en azından cuma kapanıştan hepiciğimiz +.000 için long olalım:::
vade başından...az bir eksik belki olabilir 3-5 dk lık kesinti oldu datalarda 1-2 kez...ama genel görüntü bu...
[quote=TÜRKOĞLU;201750]vade başından...az bir eksik belki olabilir 3-5 dk lık kesinti oldu datalarda 1-2 kez...ama genel görüntü bu...[/quote]
[B]ÖTEKİLER [/B]deki rakamdan ayu olarakdanacak gorkdum,ama gerçeklerimi yansıtıyor...:)))
ew ?? pls
Öncelikle herkese merhaba.
Bu sabah yeni kalkıp VOB u açtığımda biraz şaşırdım.
Dün dışarıdaydım ve hiç bakmamıştım.
[U]Şaşırma sebebim , endeksin buralara kadar tepki vermiş olmasıydı.[/U]
Bu açıkça bende bir tahrik ve mantık unsuru oluşturdu.
Biliyorsunuz daha önce Ekim sonunda longlamış Aralık ta hedefimize ulaşmış. Y.Erd. ile sürtüşmemizden dolayı Forumda yasaklanmış.
Gelip şubat başında da shortlayarak yaklaşık 20 günlük sürede 5000 puan şort hedefimizi gerçekleştirmiş ,portföyümüzü katlamıştık...
Siz de bana ÖZGÜRBORSACI hem çıkarken hem de inerken doğru bildi demiştiniz.. Böylece sahtekar olmadığımızı :)) sadece doğru zamanda doğru pozisyonlar alarak büyük karlar elde ettiğimizi gördük ))
Şimdi ise 65100-65200 aralığından tekrar şortluyorum. 30 adet parça parça gözümü kırpmadan SHORT...
yalnız şimdi dikkatinizi çekerim 12 kontratlık limitim hala boşta yani nema da duruyor.. AGA bir kandırmaca daha yaparsa margine düşmemek ya da 66000 li seviyelerden tekrar shortlayabilmek için.
ve 66300 e stopumu koyup... [U]her zamanki gibi yine günlerce beklemeye yatıyorum[/U]. Hedefimiz AGA ya karşı 1000 puan zarar. Ya da 5000 puan kar.
[B]PALA kadar güçlü olmamama ragmen Pala ya bir kez daha sabrımla meydan okuyacağım.. [/B]
Sen bu endeksi 59000-60000 binli seviyelere getirene kadar yemin ederim tek kontrat işlem yapmadan SHORT bekleyeceğim ordan kapatacağım...senden 6000 puan daha çalacağım kusura kalma PALA...
[B][U]Sizi temin ederim ki kaybet-me-menin ve kazanmanın tek yolu bu..[/U][/B]
Mantık dogrultusu ise hem teknik hem de makro açıdan yurtdışının çıkış trendine henüz girmemiş olması ve yurtiçinden bilanço beklentisinden başka bir beklenti, IMF felan kalmamıiş olması.
Tabii esas sebep [B][COLOR=red]2009 başından beri gelen yükseliş kanalını geçen hafta kırdıktan sonra[/COLOR] verilen [/B][COLOR=blue][B][U]tepkinin[/U][/B][/COLOR] yeterince şişmiş olması.
[B][U][COLOR=blue][COLOR=black]Eğer doğru yerde olta atıp sabırla günlerce, büyük balık beklerseniz mutlaka balık geliyor.[/COLOR] [/COLOR][/U][/B]
Tek fark sabır.....
Daha önceki aylarda 2 toplu işlemle boşa komisyon komisyon ödemeden 2 farklı ayda [B]sadece oturarak[/B] yaklaşık [B]12 bin puan[/B] aldık. [B]Buna hepimiz şahit olduk.....[/B]Şimdi Bunu 20 bin neden yapmayalım.?
[B][U]Sizi temin ederim ki kazanmanın tek yolu bu..[/U][/B]
Oturup bekleme zamanı.
Foruma genelde 3 -4 günde bir ya da bazen 10 günde bir giriyorum.
Bol şanslar. Bol kazançlar
Saygılarımla, ÖZGÜRBORSACI.
thvil de 9.25 e dikkat edeceğiz, bu yukarı çıkılırsa düşüş başlamış olur, bu gün deyil tabi ki,
dxy 21 oldu, hucum borusu çaldı, sabah 1.5085 aldığımı, 1.5135 yazdım, hayırlısı, her şeyin hayırlısı, diimi,...
zystemss 14.45 itibari ile kısa orta uzun bir ayda 3 sinyal verenmi yok 100 sinyal verenmi ne ararsan var gel vatandaş gel taze çıktı bunlar yanlız en hızlı olands bile sat sinyali yoğtur şimdilik. ama kanatimce gelmesi yakındır :) bol kazançlar..
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/17/3085.bmp[/IMG]
[quote=steveee;201754]ew ?? pls[/quote]
elliott waves...yani 1-2-3-4-5/a-b-c/w-x-y-x-z v.s.
spotun 53.300 de bir gap boşluğu var, onu kapatmaya gider mi acaba.. üüü
amanin...sistem 15 dklıkda sat verüürrrr..hem de bandın dışında..bakalım 13:!5 de kesinleşecekmi..üwww
13:30 da toplantı çıktı **...üwwwww
63300 uzunlar 65000 ve üzerinden kapandı...
[quote=Cerphin;201762]spotun 53.300 de bir gap boşluğu var, onu kapatmaya gider mi acaba.. üüü[/quote]
30 endeksin daha uzun bir süre belki de 1 sene 66 binleri göreceğiniz zannetmiyorum...
[U][B]Boru degil koskoca 1 yıllık cıkış trendimiz geçtiğimiz hafta kırıldı[/B][I] ve ne biçim düştük[/I].[/U]
Artık çıkış kanalınının üstüne tam olarak atmamız için , yurtdışı düşerken biz çıkmamız için bizi [B]AB ye tam üyelik felan kabul etmeleri lazım[/B] :)
Hoş bu seviyelere tekrar geldikten sonra ona bile tam tepki vereceğini zannetmiyorum : )
65 000 ler ya da 500 600 puan aşağısı yukarısı 2010 yılında bundan sonra göreceğimiz en yüksek seviyeler olabilir..
[quote=Cerphin;201762]spotun 53.300 de bir gap boşluğu var, onu kapatmaya gider mi acaba.. üüü[/quote]
Zabatdan beri bekledim getmedi,parite gevşeyince bende vaz caydım...:confused:
ü[URL="http://www.kayboldu..üwwww"]www.kayboldu..üwwww[/URL]
ıngaaaaaaaa
[IMG]http://i48.tinypic.com/rh4w7s.jpg[/IMG]
çok şey istiyorsun kraliçem, 64700 felan güzel bu ortamda, niye baskı yok, yani aşağı her düşüş bir süre sonra alım yiyecek, obur bunlar, baskı en güzeli gelsede kurtulsak,
Dışarısı iyice karışıyor, ziyaset en üst düzeyde çarpışmalara sahne oluyor,.......
[quote=indregandi;201775]Dışarısı iyice karışıyor, ziyaset en üst düzeyde çarpışmalara sahne oluyor,.......[/quote]
Ne etsek indim,
Acep kumşilerden para toplayıp şörtlesekde,mort olsakmı...:::
Yoksa lortmu olurukh...
süper it kamuflaj alımları yapıyor, biz bunu teknikte al olarak görüyoruz, süper it kaleyi ayakta tutmaya çalışıyor,......
gidip yatacağım, uykusuzum zaten.. üüü
stopumu da teee 66.200 e yazıyorum.. pala götürsün oraya da stop etsin beni bakalım...dng
[quote=EMEKDAR;201776]Ne etsek indim,
Acep kumşilerden para toplayıp şörtlesekde,mort olsakmı...:::[/quote]
tekniğe göre gidecez, mecburuz, yoksam tokadı yeriz, şu anda kamuflaj yapıyorlar, karartma yani, ama teknik işaret görmemiz lazım, yoksa geniş manada saykılın bir yeresine kısar kalırız, çıkar çıkarabilrsen, iktidar pardüsöyle dolaşıyor, her an yardım gelebilr, edirne gibi olabilr burası, yani şelale yukarı akar, bunları yaşadık,......
Sazan Sistemler LONG'u sürdürüyor.
Angehängte Grafik: unbenannt.jpg
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=300206&resize_x=600[/IMG]
atlantikten böyle görünüyoruz,...
[IMG]http://i48.tinypic.com/154fz91.jpg[/IMG]