[quote=boz ayı;201877]65.350 şortttttttt.................[/quote]
3/4 şort........
Printable View
[quote=boz ayı;201877]65.350 şortttttttt.................[/quote]
3/4 şort........
[quote=Larossıan;201875]Fazla gidemez dert etmeyin yarın verir bunlar.[/quote]
yarına kadar kalsak yada bugün son noktayı nerde koyacak bilsek...
GARAN %5 yapmış...hergün birini dinlendirip birini sürüyorlar yukarı...
piyasa verileri pek takmadı gibi. ayı hislerim ininde kal diyor en azından bugün...
[quote=mukora;201880]yarına kadar kalsak yada bugün son noktayı nerde koyacak bilsek...[/quote]
Bugün son noktayı aşağıda koyamazsın yarına bakacaksın.600 olabilir ama bırakacağını sanmam.
475 geldi, 275 alışa koydum,
65500 e mal yığıyorlar, orayı geçecek bu, belli oldu.
65.900 de 200 SMA var saatlikte...SHORT çu slow trader ların konforu bozulur buranın üstünde...
oooo iki saatte 300 puan mı alabildiler..:)
çok üzülüyorum ..terste kalanlara çokk...asti... jerfom..strategist...üüüü
Eski günlerimde olsam buradan biraz daha short'lardım, ama neyse ki para yönetimi kurallarım var. Zaten kayıptaysam ek para koymam kesinlikle yasak. Zaten içerdeki pozisyonum ufak olduğu için stop'lamıyorum.
Bu işe yeni başlayanlar da okuyor biliyorum. Bu nedenle en büyük tavsiyem kendinize [U]ASLA[/U] kırmayacağınız para yönetimi kuralları koymanız. Bu piyasada bu yeteneksizliğime rağmen hala sağsam bunun tek nedeni disiplinli para yönetimimdir.
Para yönetimi, pozisyon büyüklüğü seçimi, zarar kesme, nereden giriş çıkış yapılacağından, hsitemden, sistemden, teknik analizden daha önemlidir, çünkü yarın hala poz açabilecek paranızın kalmasını sağlar. Asla tamamını kaybetseniz bile gözünüzü bile kırpmayacağınız miktardan fazlasını riske atmayın.
Yeri geldi, haddim olmayarak yeni arkadaşlara tavsiye vereyim dedim...
vay a* satiim, :::
[IMG]http://i47.tinypic.com/33ayzw5.jpg[/IMG]
[quote=hilmi;201867]Siz nasıl çizdiniz bilmiyorum, benim çizgime göre vobda 23,6 değil 38,2 üstündeyiz fakat spot 30 50 nin hemen altında buralardan dönebilirim de diyor fakat spot 100 50 nin üstünde ve 61,8 e kadar giderim diyor....[/quote]
Haklısınız 38,2'nin üzerindeyiz, bir an daldım :::
aman dostlar kısacılar dikkat..65200 üzeri 2.000 puan var...
[quote=QUEEN;201888]çok üzülüyorum ..terste kalanlara çokk...asti... jerfom..strategist...üüüü[/quote]
astatin dayaklık kesinlikle...yazık valla öyle sistemim olacak üstüne birde son teknoloji ile filtre etcem ama sonrada kalkıp tersine iş yapacam...köprüden atlasın daha iyi...
aklı fikri çinekopta,tekirde sistemden bihaber asti...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;201893]astatin dayaklık kesinlikle...yazık valla öyle sistemim olacak üstüne birde son teknoloji ile filtre etcem ama sonrada kalkıp tersine iş yapacam...köprüden atlasın daha iyi...
aklı fikri çinekopta,tekirde sistemden bihaber asti...[/QUOTE]
dün anlatmak istedim ama ne gelir eldenüüü..hepimiz yapıyorz..üüüpsikolojik oyun bu...insan olmamak lazım..robot gibi..yapcaksın..ama zor..:(
kısalarla çok rahatım nedense.. benimkisi ölüm rahatlığı mı acaba..:D
[quote=TÜRKOĞLU;201893]astatin dayaklık kesinlikle...yazık valla öyle sistemim olacak üstüne birde son teknoloji ile filtre etcem ama sonrada kalkıp tersine iş yapacam...köprüden atlasın daha iyi...
aklı fikri çinekopta,tekirde sistemden bihaber asti...[/quote]
Astatin'e bir vuruyorsan bana iki vur... Yaw tamam az kontratla içerdeyim ama yükselen piyasa öyle trene bakar gibi seyredilmez ki yaw... Bunca zaman boşa geçmiş birşey öğrenememişim demek ki...
Pala da öyle yavaş yavaş yükseltiyor ki her an düşecek sanıyorum...
Short devam a* :..:
(65.600 mutlak stop noktam, onun üzerinde kayıp önemseyeceğim noktaya gelir, riske atmam.)
[QUOTE=Strategist;201896]Astatin'e bir vuruyorsan bana iki vur... Yaw tamam az kontratla içerdeyim ama yükselen piyasa öyle trene bakar gibi seyredilmez ki yaw... Bunca zaman boşa geçmiş birşey öğrenememişim demek ki...
Pala da öyle yavaş yavaş yükseltiyor ki her an düşecek sanıyorum...
Short devam a* :..:
(65.600 mutlak stop noktam, onun üzerinde kayıp önemseyeceğim noktaya gelir, riske atmam.)[/QUOTE]
ben 66.200 e koydum spotumu.. ne olur ne olmaz deliren bi pala olabilir diye..:::
65550 de feci mal var.
Selçuklu patron nerdesin? Sensiz tadı çıkmıyor seansların... üüü
Sen Queen'e ben yokken long'larıma bak demiştin ama biraz abarttı ayulardan sabun yaptı... :..:
:..:[quote=Cerphin;201895]kısalarla çok rahatım nedense.. benimkisi ölüm rahatlığı mı acaba..:D[/quote]
bence güzelliğine güveniyorsun........:..:
dxy + %0.34, fazla abarttılar, süper ite benziyor bu,.....
[quote=prodrive;201898]65550 de feci mal var.[/quote]
Göremeyenler için ekte.
65.600'ü aşabilirse harbiden short intihar olur.
ISC ye bakın dün 6,30 gösterip 6,10 a verdiler bugün tekrar 6,35 alıyorlar .dng
[quote=prodrive;201898]65550 de feci mal var.[/quote]
500 de yokmu ben yazdım.dng 2 dene:D
[quote=TÜRKOĞLU;201893]astatin dayaklık kesinlikle...yazık valla öyle sistemim olacak üstüne birde son teknoloji ile filtre etcem ama sonrada kalkıp tersine iş yapacam...köprüden atlasın daha iyi...
aklı fikri çinekopta,tekirde sistemden bihaber asti...[/quote]
asti sistemine ters davranmıyor ki.
"bant içindeki sinyalleri dikkate alma" şeklinde bir filtresi var ve dünkü al sinyali bildiğim kadarıyla bant içerisinde geldi.
yanlışsam düzeltsin.
satıcı diğer- 11000
725 cort yazdım,
Stopppp....
Oh be... Dünya varmış... :..:
sagolsun pala kac gun sonra gene carpmayı basardı benı
64850 shortlar 65550 den kapandı... ebenın *** pala dıyoruz ve gerı cekılıyoruz :)
yapacak bısey yok adamlar o.c ...
aslında salaklık bende bugune kadar hep olabilecek seylerı dusunup hareket ettım olmayacak seylerı dusunsem daha mantıklı.. hep olmayacak seyler oluyo nedense..
pala gene gol attı gene onde macta..
[quote=perfectt;201613]adamlar burdan rahatca satış yapmamıza izin veriyorlarsa 66 lar uzak değil demekki[/quote]
açılış sonrası yazım..
ha gayret
65.650 şort......
4/4 pozisyon...........
yetiş ya resülüllah.....................
675 e çektim,
mavişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
[QUOTE=boz ayı;201900]:..:
bence güzelliğine güveniyorsun........:..:[/QUOTE]
:..::..:
pala'yı altetmek için başka birşeye gerek yok zaten..:D:D
ben stoplandımya kesin bugun - kapatırız hıc merak etmeyın a* pala uheueheuh
ula nasıl anladı kı acep kac gundur ıslem yapmıyodum zırt dıye gelır gelmez bıde..
[quote=boz ayı;201912]65.650 şort......
4/4 pozisyon...........
yetiş ya resülüllah.....................[/quote]
[I]maliyet 65.225............[/I]
[I]pala .................:mad::mad:[/I]
[quote=ATHLON;201915]mavişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş[/quote]
mavişşş yetişşş.uyk yoksa işimiz mafişşşş.dng